Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
tυπε βλενορια κολλησα,οχι aids. Masturbation goes cloud
απλα για να προσεχουμε..πως το τσακωσες? ακαποτο ?
tυπε βλενορια κολλησα,οχι aids. Masturbation goes cloud
Ήταν ο "καφές του Ερωτιάρη".cobra και kostakhs.....μιλαμε για ΕΙΔΩΛΑ
ps. ξεχασες τον <καφε απο την τουρκια>
... και στο κωλάντερο :SΦιλε πρεπει να πεις. Ειναι υποχρέωσή σου. Μια ερωτηση μονο . Θ ασωσεις κόσμο .Οταν λες ακάποτα εννοείς πιπα ή και την πουτσα στο μουνι.??
ειχες δωσει ακα πίπα;tυπε βλενορια κολλησα,οχι aids. Masturbation goes cloud
Εδώ δίνει κώλο ακάποτα αβέρτα κουβέρτα με τη μία και το πρόβλημα είναι στο ακάποτο τσιμπούκι φαίνεται.Σε μερικα ραντεβού εκανα πρωκτικο μαζι της χωρις προφυλαξη.
και αυτό που επιασα και ειδα ηταν το σπερμα του προηγουμενο πιθανον ανακατεμενο με υγρα πρωκτου.
Εννοείται ότι προφασιζόμενος καποια επειγουσα δουλεια εφιγα τα επομενα πεντε λεπτα.
Τωρα είμαι σε διαδικασια εξετασεων, με προτροπή του οθρολογου.
Δεν θα πω πια κυρια είναι.
Εμ..μια ερώτηση σε όλους όσοι κάνουν ακάποτα κασκαντεριλίκια...Ανεξάρτητα με το πόσο καθαρές είναι οι κοπέλες γιατί άλλο η ατομική υγιεινή και άλλο η υγεία, είναι δυο διαφορετικές έννοιες, έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν μια γυναίκα του χώρου δέχεται να κάνει ελεύθερα τα πάντα όλα, το κάνει γιατί απλά δεν υπάρχει φόβος από μεριάς της να κολλήσει οτιδήποτε γιατί απλά τα έχει κολλήσει όλα; χαχαχαχ...Κοινώς, ο...βρεγμένος (ή η βρεγμένη στην προκειμένη περίπτωση) τη...βροχή δεν την φοβάται..
ναιειχες δωσει ακα πίπα;
Και όμως ο ασθενής ή φορέας μιας τέτοιας πάθησης αλλά και του hiv όσο εκθέτει τον εαυτό του σε άλλες μολύνσεις ή άλλα στελέχη
του ιού προετοιμάζεται για τον άλλο κόσμο ή το σάπισμα γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Όσο προσέχει ο φορτωμένος τέτοια μικρόβια ιούς όσο περισσότερες πιθανότητες έχει να θεραπευτεί ή στην περίπτωση του HIV να μην ασθενήσει ποτέ.
Εδώ μιλάμε για τελείως τελειωμένες, με καμένο εγκέφαλο «επαγγελματίες» που κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν τη δόση τους που δεν τους ενδιαφέρει πια η ζωή τους.
Ή μιλάμε γα άτομα χαμηλού διανοητικού επιπέδου που έχουν εντελώς άγνοια. Ναι υπάρχουν και τέτοια. όπως οι Πακιστανοί που πηδιόνταν μεταξύ τους φορείς και δεν ήξεραν (αν θέλουμε το πιστεύουμε κιόλα) τι είναι ο HIV.
Ο φίλος μας εδώ νόμιζε ότι ήταν ο μαναδικός που την έπαιρνε ακάποτα και από τον κώλο μάλιστα!
Όταν είδε τον μερέντο κρεμπιέ τότε άρχισε να σκέπτεται!
Εδώ έχουν ειπωθεί τόσες φορές και η Ρώσικη ρουλέτα καλά κρατεί ένεκα στιγμιαίας καύλας.
καλημέρα σε ολους.
Διαβαζοντας εδώ την περιπετεια του φιλου με την βλενοροια, θελω να σας επισημανω και εγω μια εμπειρια που ειχα προσφατα με μιλφ του χωρου.
την εχω παρει μερικες φορες τους τελευταίους μηνες και αυτό ειχε σαν αποτέλεσμα να υπαρχει μεταξυ μας καποια οικιοτητα.
Σε μερικα ραντεβού εκανα πρωκτικο μαζι της χωρις προφυλαξη.
Το στοματικο παντα χωρις προφυλακτικο όπως όλα σχεδόν τα κορίτσια του χωρου προσφερουν.
Και ερχομαι στο γεγονός. Στο τελευταιο ραντεβού σε χοτελ του κεντρου, πολύ γνωστο, πηρα δωματιο οπωσ παντα και την ενημερωσα. Ηρθε μετα από λιγα λεπτα, μιλησαμε λιγο και αρχισε να γδύνεται λεγοντασ μου ότι πριν λιγο εκανε ντουζ.
Όταν ηρθε στο κρεβατι και αφερεσαι το μαυρο στρινκ, ειδα ότι στο κορδονι που εφαπτεται στο κολι υπηρχε ενας λεκες χρωματος ανοιχτου καφε.
Μετα την πρωτη συνευρεση, πηγε στο μπανιο να πλυθη. Αμεσως επιασα το στρινγ και διαπιστωσα ότι ο λεκες ηταν ακομη νωπος και κολλώδης.
Τρομαξα και θυμωσα ταυτόχρονα σκεπτόμενος ότι ηρθε στο δωματιο μου από προηγουμενο ραντεβού στο οποιο πιθανωτατα ειχε κανει πρωκτικο ακαποτο.
και αυτό που επιασα και ειδα ηταν το σπερμα του προηγουμενο πιθανον ανακατεμενο με υγρα πρωκτου.
Εννοείται ότι προφασιζόμενος καποια επειγουσα δουλεια εφιγα τα επομενα πεντε λεπτα.
Τωρα είμαι σε διαδικασια εξετασεων, με προτροπή του οθρολογου.
Δεν θα πω πια κυρια είναι.
δεν εχει νοημα, το μονο που θα πω είναι ρουμανικης καταγωγησ και εχει αρκετη πελατεια εδώ μεσα και πολλουσ φιλους.
Παρακαλω μην με ρωτήσετε παραπανω λεπτομερειες, δεν θα απαντησω.
Ολοι ειμαστε αρκετα μεγαλοι και εμπειροι για να ξερουμε πως πρεπει να προφυλασωμαστε και να μην παρασυρωμαστε, Και καλα να εχουμε μονο εμεις το πρόβλημα όταν παρουμε ένα ΣΜΝ. Οι υπολοιποι οικιοι μας δεν μας φταινε τιποτα.
Μα ειναι δυνατον? ποσο εισαι 16? εμπιστευοσουν μια γυναικα που ανοιγε τα ποδια της μονο και μονο επειδη την πληρωνες, και νομιζες οτι σε αγαπαει και σου δινει κολο ακαποτα? απιστευτο το 2017 να υπαρχουν μαλακες (σορρυ φιλε αλλα στο λεω με την γενικοτερη εννοια του ορου)....αν και νομιζω οτι τα ξερεις και εσυ ολα αυτα, αλλα κατοπιν εορτης....καλη συνεχεια, και να προσεχειςΕχεις απολυτο δικιο... είναι λογικο ότι δινει και εδινε ακαποτα και σε αλλους.. Μαλιστα πολλεσ φορες μου ελεγε ότι είναι ευτυχισμενη διοτι εχει πολλους και καλουσ φιλους.... τοτε εγω ο βλακας δεν ειχα ψυλιαστει τι μπορει να γινετε και κοιμομουν τον υπνο του δικαιου και του βλακα , ότι με συμπαθει με εμπιστευεται και μου δινεται πρωκτικα χωρις καποτα.
Μα ειναι δυνατον? ποσο εισαι 16? εμπιστευοσουν μια γυναικα που ανοιγε τα ποδια της μονο και μονο επειδη την πληρωνες, και νομιζες οτι σε αγαπαει και σου δινει κολο ακαποτα? απιστευτο το 2017 να υπαρχουν μαλακες (σορρυ φιλε αλλα στο λεω με την γενικοτερη εννοια του ορου)....αν και νομιζω οτι τα ξερεις και εσυ ολα αυτα, αλλα κατοπιν εορτης....καλη συνεχεια, και να προσεχεις
Ειπε Ρουμάνα με μεγαλη πελατεια εδω μεσα. Τι θελεις, και ΑΦΜ?αααα....και κατι αλλο..κακως δεν λες ποια ειναι...εχεις αναρωτηθει οτι με την ιδια ακριβως νοοτροπια την δικη σου (για να μη πω μαλακια) ποσοι αλλοι υπαρχουν και την εχουν πατησει? πρεπει να πεις για να προστατευθουν-ενημερωθουν και οι υπολοιποι..τι φοβασαι οτι δεν θα σου ξαναδωσει κολο ακαποτα?
Τύπε αν σου ζητουσε ακάποτο απο κωλο η Μονικα Σερβα δεν θα υπεκυπτες??καλη τυχη και καλο παραδεισο
φιλε στο λεω στα ισα οτι εισαι βλακας αλλα δεν πειραζει
δεν εισαι ο μονος
εχω παρει πανω απο 500 κοπελες του χωρου , απο καποιες απο αυτες μου ειχε προταθει να τις γαμησω ακαποτα και μαλιστα απο κωλο , οσες καυλες και να ειχα δεν το εκανα ποτε.
εγω εννοειται δεν εχω ζητησει ποτε να γαμησω καμια ακυρη ακαποτα.
οποιος κανει ακαποτα με ακυρες ειναι το λιγοτερο βλακας.
και αυτη η καραμελα την ξερω την αλλη επειδη εχουμε κανει 5-6 ραντεβου και υπαρχει μια οικειοτητα ειναι παλι για τον πουτσο.
τεσπα αν καταφερεις και ζησεις και δεν ψοφησεις , βαλτο καλα στο μυαλο σου και για τιμωρια κατσε αγαμητος ενα χρονο να βαλεις μυαλο.
αφμ οχι...αλλα ενα ονομα καλο θα ητανΕιπε Ρουμάνα με μεγαλη πελατεια εδω μεσα. Τι θελεις, και ΑΦΜ?