Νέα

Κόλλημα με πουτάνες or cg

• Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Χθες βράδυ, σε θρεντ που αναφέρεται σε συγκεκριμένο call girl, απαντώντας σε ερώτηση νεαρού συναθλητή αν έχω φάει κόλλημα με τη συγκεκριμένη, το παραδέχθηκα εμμέσως πλην σαφώς!
Τα ποστ βρέθηκαν σβυσμένα σήμερα το πρωί, δεν ξέρω γιατί και δεν μπήκα και στον κόπο να ρωτήσω γιατί αυτός που τα έσβησε θα είχε προφανώς κάτι στο νού του και άκρη δεν θα έβρισκα. Με την ευκαιρία όμως συνοψίζω εδώ την ουσία της παράθεσής μου.

Έλεγα λοιπόν πως επειδή στο σεξ δεν λειτουργούμε μόνο με το σώμα αλλά και με το μυαλό και μάλιστα κυρίως με αυτό, δεν θεωρώ κακό να έχει κανείς τις προτιμήσεις του και τα κολλήματά του αν έτσι θεωρεί πως περνάει καλλίτερα και μεγιστοποιεί την ευχαρίστηση που αποκομίζει από την συνεύρεση με την όποια κοπέλλα.
Αρκεί βέβαια να είναι αρκετά έμπειρος και δυνατός σαν χαρακτήρας και να μη φτάσει στο "δαχτυλίδι", που και να φτάσει πίσω θα το πάρει γιατί 9 στις 10 φορές η κοπέλλα θα το απορρίψει [αλλά θα έχει ήδη γίνει ρεζίλι!] ή [το χειρότερο] η κυρία ενδέχεται άμα καταλάβει πως τον έχει του χεριού της να πάρει το δαχτυλίδι και μετά να του πάρει και τα "σώβρακα"!

Συμπερασματικά άμα παίζεις και με το mind εκτός από το body fucking πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και σίγουρος για το που πατάς και πόσο εκτίθεσαι γιατί άμα κάποιος καεί από αυτή την ιστορία, εσύ θα είσαι.

Αυτά εν ολίγοις.

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Χθες βράδυ, σε θρεντ που αναφέρεται σε συγκεκριμένο call girl, απαντώντας σε ερώτηση νεαρού συναθλητή αν έχω φάει κόλλημα με τη συγκεκριμένη, το παραδέχθηκα εμμέσως πλην σαφώς!
Τα ποστ βρέθηκαν σβυσμένα σήμερα το πρωί, δεν ξέρω γιατί και δεν μπήκα και στον κόπο να ρωτήσω γιατί αυτός που τα έσβησε θα είχε προφανώς κάτι στο νού του και άκρη δεν θα έβρισκα. Με την ευκαιρία όμως συνοψίζω εδώ την ουσία της παράθεσής μου.

Έλεγα λοιπόν πως επειδή στο σεξ δεν λειτουργούμε μόνο με το σώμα αλλά και με το μυαλό και μάλιστα κυρίως με αυτό, δεν θεωρώ κακό να έχει κανείς τις προτιμήσεις του και τα κολλήματά του αν έτσι θεωρεί πως περνάει καλλίτερα και μεγιστοποιεί την ευχαρίστηση που αποκομίζει από την συνεύρεση με την όποια κοπέλλα.
Αρκεί βέβαια να είναι αρκετά έμπειρος και δυνατός σαν χαρακτήρας και να μη φτάσει στο "δαχτυλίδι", που και να φτάσει πίσω θα το πάρει γιατί 9 στις 10 φορές η κοπέλλα θα το απορρίψει [αλλά θα έχει ήδη γίνει ρεζίλι!] ή [το χειρότερο] η κυρία ενδέχεται άμα καταλάβει πως τον έχει του χεριού της να πάρει το δαχτυλίδι και μετά να του πάρει και τα "σώβρακα"!

Συμπερασματικά άμα παίζεις και με το mind εκτός από το body fucking πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και σίγουρος για το που πατάς και πόσο εκτίθεσαι γιατί άμα κάποιος καεί από αυτή την ιστορία, εσύ θα είσαι.

Αυτά εν ολίγοις.
φιλαρακι πως εγινε αυτο παλι που σου σβησανε τα ποστ σου?και για ποιο λογο?
ολα ωραια αυτα που λες αλλα το μονο σιγουρο αμα σε πσιλιαστει η πουτανα οτι εισαι κολημενος μαζι της ειναι οτι θα κοιταξει να σε φαει και χοντρα μαλιστα αλλιως δεν θα δουλευε και πουτανα αλλωστε,ολα για τα λεφτα γινονται.
εαν σε παρουν χαμπαρι οτι εισαι κολημενος την εκατσες κανονικα.

dannie

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Κολλημα με τανα ,
ή αλλιως ποσο μακρυα θα εφτανε κανεις για μια τανα.

Γιατι στη δικη μου περιπτωση το δευτερο ταιριαζει καλυτερα...

Ανατολικου μπλοκ προελευσεως λοιπον και μετα απο χιλια δυο -και οχι χιλιες δυο καταθεσεις βεβαια-
που ειχανε γινει , μπηκα στο αεροπλανο και πηγα να τη βρω αφου ειχε επεστρεψει back home.

Αγριες καταστασεις κυριοι ,ασχετα με εκεινη.
Μοναδική απωλεια ενα ελαφρως ΄΄τσακισμενο΄΄ ποδι μετα απο πτωση (οχι γιατι γλυστρισα) απο παραθυρο 1ου οροφου.
Τωρα τα σκεφτομαι και γελαω .

Καθενας εχει δικαιωμα αμφισβητησης των οσων διαβαζει,αυτο ομως το μηνυμα γραφτηκε κυριως για αυτους που με γνωριζουν, 
μας ΄΄εζησαν΄΄απο κοντα εκεινη την περιοδο και για εκεινη που ολα τα εχει εκτος απο μυαλο.

Παραδεχομαι πως υπηρξα θυμα της αδυναμιας που της ειχα.
Αλλα τετοια εμπειρια χαιρομαι πολυ που την εζησα ,αρκει στο τελος να επικρατει η λογικη και στον τελικο απολογισμο να 
εχουμε ΄΄παρει΄΄κιολας (ο καθενας ο,τι αναζητα),  και να μην εχουμε δωσει μονο.

Αυτο κι ηταν κολλημα!

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
  Κολλημα με τανα ,
ή αλλιως ποσο μακρυα θα εφτανε κανεις για μια τανα.

Γιατι στη δικη μου περιπτωση το δευτερο ταιριαζει καλυτερα...

Ανατολικου μπλοκ προελευσεως λοιπον και μετα απο χιλια δυο -και οχι χιλιες δυο καταθεσεις βεβαια-
που ειχανε γινει , μπηκα στο αεροπλανο και πηγα να τη βρω αφου ειχε επεστρεψει back home.

Αγριες καταστασεις κυριοι ,ασχετα με εκεινη.
Μοναδική απωλεια ενα ελαφρως ΄΄τσακισμενο΄΄ ποδι μετα απο πτωση (οχι γιατι γλυστρισα) απο παραθυρο 1ου οροφου.
Τωρα τα σκεφτομαι και γελαω .

Καθενας εχει δικαιωμα αμφισβητησης των οσων διαβαζει,αυτο ομως το μηνυμα γραφτηκε κυριως για αυτους που με γνωριζουν,   
μας ΄΄εζησαν΄΄απο κοντα εκεινη την περιοδο και για εκεινη που ολα τα εχει εκτος απο μυαλο.

Παραδεχομαι πως υπηρξα θυμα της αδυναμιας που της ειχα.
Αλλα τετοια εμπειρια χαιρομαι πολυ που την εζησα ,αρκει στο τελος να επικρατει η λογικη και στον τελικο απολογισμο να   
εχουμε ΄΄παρει΄΄κιολας (ο καθενας ο,τι αναζητα),  και να μην εχουμε δωσει μονο.

Αυτο κι ηταν κολλημα!
αυτο ρε φιλε δεν ηταν κολημα!αυτο ηταν η οδυσσεια! :grin:
εφτασε η χαρη σου μεχρι την πατριδα της για να την βρεις?τελικα την βρηκες η τζιφος?

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
φυσικα!
μεγαλο κολημα ειχα φαει με την βερονικα στην οποια μπορει απο τοσες φορες που πηγα να την αγωρασα και κανα σπιτι με τα λεφτα που αφησα! :2funny:
+1!
Και εγώ... Μάλλον όμως πρέπει να πήρε τα σπίτια μας και να την έκανε γιατί έχει χαθεί τελευταία...  :badair:

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
+1!
Και εγώ... Μάλλον όμως πρέπει να πήρε τα σπίτια μας και να την έκανε γιατί έχει χαθεί τελευταία...  :badair:
ναι αυτη κανονικα την εχει κανει εδω και καιρο και δεν βλεπω να γυριζει.

Επισκέπτης
Απλά, μου αρέσει να γαμάω πουτάνες!!! Όλων των ειδών!!! Αυτό δεν νομίζω να το κόψω ποτέ. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και να είμαι κοιτάω να βρω πουτάνα!

Το κόλλημά μου? Αρκετές, αλλά το Χριστινάκι από Φυλής 69 (πάνω) ακόμη παραπάνω! Εδώ και 2 χρόνια το γαμάω τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, έχουμε γνωριστεί κι είναι λες και γαμάω την γκόμενά μου! Μου ξηγιέται σπαθί ΚΑΘΕ φορά.

OP
OP
M

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Απλά, μου αρέσει να γαμάω πουτάνες!!! Όλων των ειδών!!! Αυτό δεν νομίζω να το κόψω ποτέ. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και να είμαι κοιτάω να βρω πουτάνα!

Το κόλλημά μου? Αρκετές, αλλά το Χριστινάκι από Φυλής 69 (πάνω) ακόμη παραπάνω! Εδώ και 2 χρόνια το γαμάω τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, έχουμε γνωριστεί κι είναι λες και γαμάω την γκόμενά μου! Μου ξηγιέται σπαθί ΚΑΘΕ φορά.
:thumbsup:ετσι πρεπει χαλαρα πραγματα.

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Απλά, μου αρέσει να γαμάω πουτάνες!!!
Έτσι μ' αρέσεις.
Σε μας αυτή η διατύπωση φαντάζει αληθινή.
Και όταν βρίσκεις και το κορίτσι που σου κάνει κάθε φορά τα κόλπα που επιθυμείς, είναι σκέτη απόλαυση.

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
φυσικα!
μεγαλο κολημα ειχα φαει με την βερονικα στην οποια μπορει απο τοσες φορες που πηγα να την αγωρασα και κανα σπιτι με τα λεφτα που αφησα! :2funny:
και παλιοτερα ειχα φαει κολημα με μια αν θυμαμαι καλα την ελεγαν ευγενεια φοβερο μουνι με ειχε τρελανει!!!
φυσικα οταν λεω εφαγα κολημα μην νομιζετε ειχαμε τιποτα ερωτες με το γαμιση μιλαω.
αν και εχει πολλους που ερωτευονται κανονικα μονο βερα δεν πανε στο μπουρδελο για προταση γαμου! :2funny:
αληθεια θεσσαλε η ευγενεια που σκατα χαθηκε?μιλαμε τετοιο μουνι απο θεσσαλονικη δεν ξανα περασε.
που θα τη βρουμε συναρωστε?

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Τρελό κόλλημα είχα φάει και εγώ με τη Βερόνικα.
Αλλά εκέι που έχω σκαλώσει τελευταία (χοντρά όμως) είναι η Έφη.
Παρότι την ξέρω από το 2007 και δεν μου έκανε τρελό γαμήσι (σε όσες συνευρέσεις είχαμε, αραιά και που),τώρα τελευταία έφαγα τέτοιο σκάλωμα μαζί της που την έχω επισκεφτεί πάνω από 10 φορές στους δύο τελευταίους μήνες. Τελευταία εξόρμηση που έκανα σε αυτήν ήταν το πρόγραμμα με τζακούζι.
Αλλά τώρα είναι που τη σκέφτομαι συνέχεια! Τί το'θελα ο έρμος το τζακουζάτο ?
Θα προβώ όμως σε επαναστατικές λύσεις. Μαζεύω φράγκα για Νταϊάνα (Μολδαβή),Χριστίνα (Aνδρ.Γεωργίου 34) και Candy (που δεν έχω φάει ακόμη από το γλυκό της) μπας και ξεκολλήσω από το Εφάκι.

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Είχα φάει κόλλημα με την Ελένη την "Αιγύπτια" όταν είχε πρωτοξεκινήσει πριν 2 χρόνια στη Βριλησσού. Σε αυτή πήγαινα συνέχεια. Πέρσι το 2010 και μέχρι φέτος στις αρχές του 2011 είχα κολλήσει με τη Μιχαέλα από Κασσάνδρας. Δοκίμασα βέβαια και Ρομίνα ενδιάμεσα. Τον τελευταίο καιρό πηγαίνω Σαμπρίνα Βριλησσού 55.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom