giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και οτι γευτη οε και αυτο κατι ειναι,οτι φαμε και οτι πιουμε!
Και οτι γευτη οε και αυτο κατι ειναι,οτι φαμε και οτι πιουμε!
φιλαρακι πως εγινε αυτο παλι που σου σβησανε τα ποστ σου?και για ποιο λογο?Χθες βράδυ, σε θρεντ που αναφέρεται σε συγκεκριμένο call girl, απαντώντας σε ερώτηση νεαρού συναθλητή αν έχω φάει κόλλημα με τη συγκεκριμένη, το παραδέχθηκα εμμέσως πλην σαφώς!
Τα ποστ βρέθηκαν σβυσμένα σήμερα το πρωί, δεν ξέρω γιατί και δεν μπήκα και στον κόπο να ρωτήσω γιατί αυτός που τα έσβησε θα είχε προφανώς κάτι στο νού του και άκρη δεν θα έβρισκα. Με την ευκαιρία όμως συνοψίζω εδώ την ουσία της παράθεσής μου.
Έλεγα λοιπόν πως επειδή στο σεξ δεν λειτουργούμε μόνο με το σώμα αλλά και με το μυαλό και μάλιστα κυρίως με αυτό, δεν θεωρώ κακό να έχει κανείς τις προτιμήσεις του και τα κολλήματά του αν έτσι θεωρεί πως περνάει καλλίτερα και μεγιστοποιεί την ευχαρίστηση που αποκομίζει από την συνεύρεση με την όποια κοπέλλα.
Αρκεί βέβαια να είναι αρκετά έμπειρος και δυνατός σαν χαρακτήρας και να μη φτάσει στο "δαχτυλίδι", που και να φτάσει πίσω θα το πάρει γιατί 9 στις 10 φορές η κοπέλλα θα το απορρίψει [αλλά θα έχει ήδη γίνει ρεζίλι!] ή [το χειρότερο] η κυρία ενδέχεται άμα καταλάβει πως τον έχει του χεριού της να πάρει το δαχτυλίδι και μετά να του πάρει και τα "σώβρακα"!
Συμπερασματικά άμα παίζεις και με το mind εκτός από το body fucking πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και σίγουρος για το που πατάς και πόσο εκτίθεσαι γιατί άμα κάποιος καεί από αυτή την ιστορία, εσύ θα είσαι.
Αυτά εν ολίγοις.
αυτο ρε φιλε δεν ηταν κολημα!αυτο ηταν η οδυσσεια!Κολλημα με τανα ,
ή αλλιως ποσο μακρυα θα εφτανε κανεις για μια τανα.
Γιατι στη δικη μου περιπτωση το δευτερο ταιριαζει καλυτερα...
Ανατολικου μπλοκ προελευσεως λοιπον και μετα απο χιλια δυο -και οχι χιλιες δυο καταθεσεις βεβαια-
που ειχανε γινει , μπηκα στο αεροπλανο και πηγα να τη βρω αφου ειχε επεστρεψει back home.
Αγριες καταστασεις κυριοι ,ασχετα με εκεινη.
Μοναδική απωλεια ενα ελαφρως ΄΄τσακισμενο΄΄ ποδι μετα απο πτωση (οχι γιατι γλυστρισα) απο παραθυρο 1ου οροφου.
Τωρα τα σκεφτομαι και γελαω .
Καθενας εχει δικαιωμα αμφισβητησης των οσων διαβαζει,αυτο ομως το μηνυμα γραφτηκε κυριως για αυτους που με γνωριζουν,
μας ΄΄εζησαν΄΄απο κοντα εκεινη την περιοδο και για εκεινη που ολα τα εχει εκτος απο μυαλο.
Παραδεχομαι πως υπηρξα θυμα της αδυναμιας που της ειχα.
Αλλα τετοια εμπειρια χαιρομαι πολυ που την εζησα ,αρκει στο τελος να επικρατει η λογικη και στον τελικο απολογισμο να
εχουμε ΄΄παρει΄΄κιολας (ο καθενας ο,τι αναζητα), και να μην εχουμε δωσει μονο.
Αυτο κι ηταν κολλημα!
+1!φυσικα!
μεγαλο κολημα ειχα φαει με την βερονικα στην οποια μπορει απο τοσες φορες που πηγα να την αγωρασα και κανα σπιτι με τα λεφτα που αφησα!
ναι αυτη κανονικα την εχει κανει εδω και καιρο και δεν βλεπω να γυριζει.+1!
Και εγώ... Μάλλον όμως πρέπει να πήρε τα σπίτια μας και να την έκανε γιατί έχει χαθεί τελευταία...
ετσι πρεπει χαλαρα πραγματα.Απλά, μου αρέσει να γαμάω πουτάνες!!! Όλων των ειδών!!! Αυτό δεν νομίζω να το κόψω ποτέ. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και να είμαι κοιτάω να βρω πουτάνα!
Το κόλλημά μου? Αρκετές, αλλά το Χριστινάκι από Φυλής 69 (πάνω) ακόμη παραπάνω! Εδώ και 2 χρόνια το γαμάω τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, έχουμε γνωριστεί κι είναι λες και γαμάω την γκόμενά μου! Μου ξηγιέται σπαθί ΚΑΘΕ φορά.
Έτσι μ' αρέσεις.Απλά, μου αρέσει να γαμάω πουτάνες!!!
που θα τη βρουμε συναρωστε?φυσικα!
μεγαλο κολημα ειχα φαει με την βερονικα στην οποια μπορει απο τοσες φορες που πηγα να την αγωρασα και κανα σπιτι με τα λεφτα που αφησα!
και παλιοτερα ειχα φαει κολημα με μια αν θυμαμαι καλα την ελεγαν ευγενεια φοβερο μουνι με ειχε τρελανει!!!
φυσικα οταν λεω εφαγα κολημα μην νομιζετε ειχαμε τιποτα ερωτες με το γαμιση μιλαω.
αν και εχει πολλους που ερωτευονται κανονικα μονο βερα δεν πανε στο μπουρδελο για προταση γαμου!
αληθεια θεσσαλε η ευγενεια που σκατα χαθηκε?μιλαμε τετοιο μουνι απο θεσσαλονικη δεν ξανα περασε.