Νέα

Κολλάει η ΜΑΛΑΚΙΑ από στοματικό έρωτα χωρίς προφυλάξεις???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yannisrock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κολλάει η ΜΑΛΑΚΙΑ από στοματικό έρωτα χωρίς προφυλάξεις???

• Ναι!

Ψήφοι: 16 38,1%
  • Μάλλον!

Ψήφοι: 6 14,3%
  • Δεν ξέρω δεν απαντώ!

Ψήφοι: 8 19,0%
  • Όχι!

Ψήφοι: 11 26,2%
  • Μάλλον όχι!

Ψήφοι: 1 2,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    42
OP
OP
Y

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για να το κλείσουμε εδώ...΄Έκανα αυτή τη ψηφοφορία για να αποδείξω ότι υπάρχουν πολλοί μλκς εδώ μέσα! Θα μου πεις, στο bourdela.tv τι θα ήταν? Λάθος! Μέχρι στιγμής ήξερα μόνο 1-2! Στη μία μέρα ζωής αυτού του χαζού θέματος, τρέξανε πολλοί να γράψουν μια μλκία έτσι για να τη γράψουν -Ελληνική μαγκιά! Χωρίς καν να έχουν ιδέα για ποιό λόγο ανοίχτηκε το θέμα...Ηλίθιότητα το ξέρω και σαν γιατρός (αφροδισιολόγος) δεν θα έπρεπε να ασχολούμαι καν, αλλά στενοχωριέμαι... Κατέληξα λοιπόν ότι ο Rygg και ο lustforlife έγραψαν την μλκία τους για να τη γράψουν...Μπράβο τα παιδάκια! Εγώ την κάνω από αυτό το site καθώς δεν αντέχω άλλο να τσαντίζομαι από την ηλιθιότητα τους... Ξέρω ότι όλα τα παιδιά που βοήθησα στο site με τις συμβουλές μου και τους γνωστούς μου πολλές φορές να το εκτίμησαν, αλλά μάλλον ήταν λάθος μου να γραφτώ εξ αρχής εδώ πέρα... Δεν θα ξεγραφτώ (καθώς και δεν γνωρίζω αν γίνεται, αλλά και επειδή δεν θέλω να σβηστούν όσα έγραψα για τα ΣΜΝ τόσο καιρό. Όλο και κάποιον μπορεί να βοηθήσουν στο μέλλον...
Δεν θα ξαναμπώ στο site, οπότε Rygg και lustforlife γράφτε άφοβα ότι βλακεία σας κατέβει! Δεν θα τα δω καν, καθώς με την βλακεία δεν μπορώ να τα βάλω...

ΥΓ. Για τον Π απλά να πω ότι έχει όλον τον χώρο δικό του πλέον να το παίξει γιατρός και να προσθέσω ότι φεύγω τώρα που κατά 90% γυρνάω μόνιμα Αθήνα.Θα μπορούσα να το εκμεταλευτώ για πελατεία, σωστά? Δεν είμαστε όμως όλοι μαλάκες, και τα 200 περίπου άτομα που βοήθησα συνολικά αυτά τα 3χρόνια, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ είναι απλά οι αποδείξεις μου._
Γειά χαρά...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Rygg δικε μου τον διωξαμε το μαλακα :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Y

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Rygg δικε μου τον διωξαμε το μαλακα :2funny: :2funny: :2funny:

Όντως...Μαλάκας...Μάθε καραγκιόζη να εκτιμάς κάποια πράγματα στη ζωή σου και να μη κρύβεσαι πίσω από το πληκτρολόγιό σου...Εγώ βοήθησα και κάποιους σαν εσένα εδώ μέσα...Εσύ? Εκτός από μαλακίες έγραψες και κάτι χρήσιμο? Δεν θα καταλάβεις γιατί πολύ απλά δεν έχεις το μυαλό να καταλάβεις! Θα ξαναβρίσεις και θα χαρείς κάνοντας πλάκα, αλλά γνωρίζεις πως ο μαλάκας στη συγκεκριμένη φάση είσαι εσύ ο ίδιος...Έτσι δεν είναι Νεο-Ελληνάρα? Διάβασε τι έχω γράψει για τα ΣΜΝ όλα αυτά τα χρόνια (τα αγγλικά ζήτα από κάποιον να στα μεταφράσει, δεν νομίζω να τα μιλάς και πολύ αν κρίνω από το επίπεδό σου γενικά) ώστε να μη χρειαστείς τη βοήθειά μου ποτέ... Αν και με το μυαλό που έχεις, δύσκολο το κόβω... Τώρα μπορείς να χαρείς και να παίξεις με τους φίλους σου παιδάκι!

Υ.Γ. Δεν θα ξαναενοχλήσω! Μπήκα να βρω κάτι τηλέφωνα παιδιών με ανάγκη από τα πμ μου και είδα το αστειάκι σου! πολύ καλό και ώριμο!

Υ.Γ.2 Αν διαγράψω τον λογαριασμό μου, γνωρίζει κανείς αν θα σβηστούν και όσα έχω γράψει εώς τώρα?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Όντως...Μαλάκας...Μάθε καραγκιόζη να εκτιμάς κάποια πράγματα στη ζωή σου και να μη κρύβεσαι πίσω από το πληκτρολόγιό σου...Εγώ βοήθησα και κάποιους σαν εσένα εδώ μέσα...Εσύ? Εκτός από μαλακίες έγραψες και κάτι χρήσιμο? Δεν θα καταλάβεις γιατί πολύ απλά δεν έχεις το μυαλό να καταλάβεις! Θα ξαναβρίσεις και θα χαρείς κάνοντας πλάκα, αλλά γνωρίζεις πως ο μαλάκας στη συγκεκριμένη φάση είσαι εσύ ο ίδιος...Έτσι δεν είναι Νεο-Ελληνάρα? Διάβασε τι έχω γράψει για τα ΣΜΝ όλα αυτά τα χρόνια (τα αγγλικά ζήτα από κάποιον να στα μεταφράσει, δεν νομίζω να τα μιλάς και πολύ αν κρίνω από το επίπεδό σου γενικά) ώστε να μη χρειαστείς τη βοήθειά μου ποτέ... Αν και με το μυαλό που έχεις, δύσκολο το κόβω... Τώρα μπορείς να χαρείς και να παίξεις με τους φίλους σου παιδάκι!

Υ.Γ. Δεν θα ξαναενοχλήσω! Μπήκα να βρω κάτι τηλέφωνα παιδιών με ανάγκη από τα πμ μου και είδα το αστειάκι σου! πολύ καλό και ώριμο!

Υ.Γ.2 Αν διαγράψω τον λογαριασμό μου, γνωρίζει κανείς αν θα σβηστούν και όσα έχω γράψει εώς τώρα?
fuckyou-051.gif

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

θα μεινουν αυτα που εγραψες σαν επισκεπτης θα φαινεσαι.αλλα τα ποστ μενουν.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

ROMEL

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω από αυτό που λέει ο τίτλος! Αφού τα ΣΜΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ έτσι (όχι πάντα βέβαια), θέλω να κάνω μια έρευνα για το αν μεταδίδεται και η ηλιθιότητα/βλακεία/μαλακία έτσι! Τι λέτε εσείς? Αν θέλετε, μπορείτε να αιτιολογήσετε την απάντησή σας δίνοντας και ένα παράδειγμα ανθρώπου/ηλίθιου που κόλλησε με αυτόν τον τρόπο!
ΟΧΙ, με την προυπόθεση ότι δεν υπάρχει ανοικτή πληγή στο χέρι.
:bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom