pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Μπήκαν οι μπολσεβίκοι στην βουλή,από αύριο κομμουνισμό.σημερα γυρισα,εχουμε κανενα θεμα δυνατο;
Μπήκαν οι μπολσεβίκοι στην βουλή,από αύριο κομμουνισμό.σημερα γυρισα,εχουμε κανενα θεμα δυνατο;
ψηνει τον σφερδεκλο τωρα που χωρισε με τον αντζελατο λιλακι που πηγε διακοπες ?
μονο του το αφησατε να μαραζωσει?
νομιζω εθεαθει στη λουτσα να φτιαχνει στην αμμο παλατια αλλα θαγινουν χιλια κομματια
αλεξης η αλεκα στην ηγεσια;;Μπήκαν οι μπολσεβίκοι στην βουλή,από αύριο κομμουνισμό.
του τα ελεγε το κοριτσακι μου αλλα ο παπαρας ηταν ερωτευμενοςτυπε τα μαθες ε?
ο σφε χωρισε με τον αντζελα
που ελεγε ψεματα οτι ηταν εγκυος :S
αιντε χασου ρε κομμουνι του κεραταΜπήκαν οι μπολσεβίκοι στην βουλή,από αύριο κομμουνισμό.
σιγα σιγα θα οργανωθουμε για να ξεχειμωνιασουμε.....ο αχαχουχας καλα;δεν ξερω ρε συ ακομα ειμαι εκτος....
Κλασικά η σταλίνα θα τον φάει τον τροτσκιστή...μην την βλέπεις κοντή,έχει αρχίδια.αλεξης η αλεκα στην ηγεσια;;
δεν εχω ιδεα!!σιγα σιγα θα οργανωθουμε για να ξεχειμωνιασουμε.....ο αχαχουχας καλα;
ασε δικε μου γιατι δεν πανε καλα τα πραγματα,ειμουνα παρο οταν εγινε και η κεντα με τον κοινωνικο αγωνιστη στη ναουσα...γκαντεμια και αυτη να το πιασουνε το παιδιΚλασικά η σταλίνα θα τον φάει τον τροτσκιστή...μην την βλέπεις κοντή,έχει αρχίδια.
Σε χαλάει;;;;
http://[URL unfurl="true"]www.meh.ro/wp-content/uploads/2011/05/meh.ro7374.jpg[/img[/URL]]
[/quote]καυλωσε με ρε ανωμαλοκομμουνι να τον παιξω λιγο