Νέα

Κωλάρες στις Ελληνικές παραλίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
.....

Συνημμένα

• 909_1000.jpg
    909_1000.jpg
    65,6 KB · Εμφανίσεις: 123

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
...

Συνημμένα

• 854_1000.jpg
    854_1000.jpg
    105,9 KB · Εμφανίσεις: 318

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
....

Συνημμένα

• 588_1000.jpg
    588_1000.jpg
    104,7 KB · Εμφανίσεις: 314
  • 588_1000.jpg
    588_1000.jpg
    104,7 KB · Εμφανίσεις: 444

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
.

Συνημμένα

• 857_1000.jpg
    857_1000.jpg
    43,5 KB · Εμφανίσεις: 89
  • 854_1000.jpg
    854_1000.jpg
    21,8 KB · Εμφανίσεις: 88

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Αερα!Κι αυτη πιο πανω δικιά μου ειναι,από το ιδιο μπαρ!!!!
Θα σας σκίσω!θα ρίξω πυραυλους θαλασσης-εδαφους!!

καλα  ρε αρχοντα... δν στη γαμησε, αναμεταδοση εκανε............

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αερα!Κι αυτη πιο πανω δικιά μου ειναι,από το ιδιο μπαρ!!!!
Θα σας σκίσω!θα ρίξω πυραυλους θαλασσης-εδαφους!!

[size=30pt]ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΗΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟΣΗΜΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΝΑΥΑΡΧΕ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗΝ ΠΑΡΑΥΤΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ................. ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :cussing: :cussing: :cussing: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi:  :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:[/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
'

Το πανω που ειναι προφιλ πρεπει να μετακινηθει αμεσα στο θρεντ ενονοματι Βυζαρες Τοπλες στις Ελληνικές παραλίες... ;) ;) ;) :cool2: :cool2: :cool2: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:!!!!!!!! Αντε ανοιξτε κανα αντιστοιχο θρεντακι συναγωνιστες τι καθεστε.... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S ;;;???!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
λοχος δε βλεπω να βοηθας με καμια φωτο ομως

Σωστος τυπε μου καθως οι φωτο που ποσταρουμε εμεις με τον Ναυρχο ειναι strictly authentic λογω του οτι με τετοιο καιρο δεν εχω αρχησει την καθοδο επι των ακτων ακομα δεν εχω πραγματικο υλικο να επιδειξω... :- :- :- :dunno: :dunno: :dunno: Αν προσεχεις ομως σε καθε ποσταρισμα που φαινεται για πραγματικο ρωταω τον ποστερα σε ποια παραλια ευρεθη το εν λογω δειγμα ωστε να μπορω να το τσεκαρω εξ ιδιοις ομμασι.... ;) ;) ;) :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :cool2: :cool2: :cool2: αν προσεξεις ομως οι περισσοτεροι δεν απαντουν ποτε... :think: :think: :think: γιατι αραγες... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;????

OP
OP
Δ
Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.563
Πόντοι
206
Οκ σωστο σε βρισκω απλα επειδη εγω ανοιξα το θρεντ ζηταω την βοηθεια σου για να κανουμμε ενα τεραστιο αλμπουμ οποτε αν εχεις φωτος οχι απο διασημες αλλα ερασιτεχνικες απο γκομενεσ στην παραλια ποσταρε αν οχι οκ καταλαβαινω.απλα ζηταω βοηθεια για να γινει καλη δουλεια.τεσπα τελος τα λογια αν θελεις ποσταρε οτι εχεις αν οχι το καττανοω νασαι καλα και καλα μπανια.thanks

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Οκ σωστο σε βρισκω απλα επειδη εγω ανοιξα το θρεντ ζηταω την βοηθεια σου για να κανουμμε ενα τεραστιο αλμπουμ οποτε αν εχεις φωτος οχι απο διασημες αλλα ερασιτεχνικες απο γκομενεσ στην παραλια ποσταρε αν οχι οκ καταλαβαινω.απλα ζηταω βοηθεια για να γινει καλη δουλεια.τεσπα τελος τα λογια αν θελεις ποσταρε οτι εχεις αν οχι το καττανοω νασαι καλα και καλα μπανια.thanks

σωστος φιλε τζορτζ σορι δεν το χα δει οτι εσυ εισαι ο θεματοθετης λοιπον εχω απειρο αυθεντικο υλικο απο παραλιες αλλα δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν το χω στο πισι(λογω περασμενων καλοκαιριων και απειρων φορματ που χουν μεσολαβησει απο τοτε δυστυχως αλλα μπορω να ανατρεξω στο αρχικο θρεντ του ματιου στις ελληνικες παραλιες ενα ξεχασμενο παμπαλαιο θρεντ που το χαμε αναζωογονησει μαζι με τον Μεγαλο Μανιτου/Αρχηγο Ναυαρχο ;) :cheesy: :rockon: :rockon: μαζι με το που κολυμπουν οι ζουδες(το οποιο οχι να το παινευτω αλλα ξανανοιξα εγω με τη σειρα μου.. ;) :cheesy:  :sunglasses: :thumbsup: :cool2: :rockon: :rockon: εκει αν θυμαμαι καλα εχω ποσταρει ενα δυο πραματακια οποτε ειναι ευκολοτερο να τα βρω εκει απο να ψαχνω σε παλιους σκληρους,διβιδι,κτλ θα κανω μηνες να βρω το παλαιο υλικον δυστυχως... :- :- :( :(

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
λοχος δε βλεπω να βοηθας με καμια φωτο ομως

Παρε μια για αρχη φιλε Τζωρτζ δεν το ποσταρα εγω αλλα απο την πολυετη εμπειρια μου μοιαζει για αυθεντικη και μαλιστα για το τερμα αριστερα ακρο της πλαζ αλιμου/μπλε/καμπανα/Costa del Κωλ,κτλ εκει που συχναζουν συνηθως οι ζουδες... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Παρε μια για αρχη φιλε Τζωρτζ δεν το ποσταρα εγω αλλα απο την πολυετη εμπειρια μου μοιαζει για αυθεντικη και μαλιστα για το τερμα αριστερα ακρο της πλαζ αλιμου/μπλε/καμπανα/Costa del Κωλ,κτλ εκει που συχναζουν συνηθως οι ζουδες... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:

Αλλη μια αυθεντικη σε αλλη παραλια απο το βοτσαλο αν ειναι νοτιοδυτικης ακτογραμμης αττικης θα αποφαινομουν οτι επροκειτο για καποια απο τις 3 δωρεαν ανοιχτες πλαζ γλυφαδας,δημαρχειο,κτλ..

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
σωστος φιλε τζορτζ σορι δεν το χα δει οτι εσυ εισαι ο θεματοθετης λοιπον εχω απειρο αυθεντικο υλικο απο παραλιες αλλα δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν το χω στο πισι(λογω περασμενων καλοκαιριων και απειρων φορματ που χουν μεσολαβησει απο τοτε δυστυχως αλλα μπορω να ανατρεξω στο αρχικο θρεντ του ματιου στις ελληνικες παραλιες ενα ξεχασμενο παμπαλαιο θρεντ που το χαμε αναζωογονησει μαζι με τον Μεγαλο Μανιτου/Αρχηγο Ναυαρχο ;) :cheesy: :rockon: :rockon: μαζι με το που κολυμπουν οι ζουδες(το οποιο οχι να το παινευτω αλλα ξανανοιξα εγω με τη σειρα μου.. ;) :cheesy:  :sunglasses: :thumbsup: :cool2: :rockon: :rockon: εκει αν θυμαμαι καλα εχω ποσταρει ενα δυο πραματακια οποτε ειναι ευκολοτερο να τα βρω εκει απο να ψαχνω σε παλιους σκληρους,διβιδι,κτλ θα κανω μηνες να βρω το παλαιο υλικον δυστυχως... :- :- :( :(

σπαω το κεφαλι και το ποντικι μου να θυμηθω που ειχα παραθεσει ενα φωτορεπορταζ μιας παρεας ζουδων απο την ακτη του κωλου που σουλατσαραν απο τη παραλια στα ντουζ,τουαλετες και παλι τουμπαλιν ενδεδυμενες μονο με τα του στρινγκακιου τους αλλα δεν το βρισκω που ειναι ρε γαμωτο ισως θυμαται ο Ναυαρχος ηταν απο τις πρωτες φορες που ειχαμε μιλησει εδω και ειχαμε αρχησει συζητηση για φωτογραφικες,τατσ,κλτ που ειναι γαμωτο δεν το βρισκω στις ζουδες μηπως ειναι απο το ματι στις ελληνικες παραλιες θυμασαι Αρχηγε μου... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :S;;;????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom