Fon_Karagian
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ελα ομως που δεν ειναι milf και ειναι πιτσιρικα...Mιλφαρα!!
Το άσπρο κολάν με μάυρο στρινγκ από μέσα πρέπει να κριθεί όπλο και να υπάρξει νομιθετική ρύθμιση. Μια φορά χάζευα ένα τέτειο 'οπλισμένο' πάτο και τον χάζευε και ένας οδηγός και μέχρι να γυρίσει ο μαλάκας στο δρόμο εγώ είχα πηδήξει πάνω από το καπό του. Ευτυχώς πρέπει να πήγενε με 3 χλμ.
εγω μια φορα σταματησα σε ενα Στοπ, ακουω ενα φρεναρισμα, κοιταω τον καθρεπτη, βλεπω μια μηχανη να ερχεται σερνοντας και μετα απο λιγο ΜΠΑΜ! και σηκωνεται το αμαξι στον αερα!
κατεβαινω κατω, ευτυχως ο τυπος ειχε προλαβει να αφησει τη μηχανη και σερνοταν μονος του χωρις να χτυπησει ο ιδιος στο αυτοκινητο... "Εισαι καλα?" του λεω και οπως ειναι κατω στην ασφαλτο με τα αιματα, με σκισμενα ρουχα, μου λεει: "το ειδες το ξανθο στο περιπτερο?"!!!
εγω μια φορα σταματησα σε ενα Στοπ, ακουω ενα φρεναρισμα, κοιταω τον καθρεπτη, βλεπω μια μηχανη να ερχεται σερνοντας και μετα απο λιγο ΜΠΑΜ! και σηκωνεται το αμαξι στον αερα!
κατεβαινω κατω, ευτυχως ο τυπος ειχε προλαβει να αφησει τη μηχανη και σερνοταν μονος του χωρις να χτυπησει ο ιδιος στο αυτοκινητο... "Εισαι καλα?" του λεω και οπως ειναι κατω στην ασφαλτο με τα αιματα, με σκισμενα ρουχα, μου λεει: "το ειδες το ξανθο στο περιπτερο?"!!!
αμα σε χεσει αυτη εξαυλώθηκες.
είναι χειρότερο αν σε κλάσει παίχτη...θα πετάξεις στο διάστημα και μάλιστα τζάμπα!
τυπε τι να κλασει το κλασιμο αμα την γλιτωσεις απο το χεσιμο
Ποιο είναι το άκρως άωτο της ανωμαλίας/...να θέλεις να γλύψεις τέτοιο κώλο...γιατί να τον γαμίσεις δεν παίζει ούτε κι αν κατέχεις το ρεκόρ π@@τσας, θα πρέπει να μπείς όλος μέσα!