[size=14pt]ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑ[/size]
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλάρες μέσα σε κολάν.... Η αρρώστια!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα akatanomastos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
δε μου λες ρε μανίτσα ποια η γνώμη σου για το γάμο?Δικια μου.
nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Πολυ καλο εως τελοιο
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Καταπληκτικό.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=41785.0;attach=319817;image[/img[/URL]]
[/quote]Απόλυτη συμμετρία :kissass:
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
εδω κοιταμε ΚΩΛΑΡΕΣ με κολαν μωρη ψωναρα......οχι μαραμενα κωλαντερα που αν σκυψουν θα πεταξουν τις κοκαλες τους εξω!
Επισκέπτης
Mην φας έχουμε γλάρο .εδω κοιταμε ΚΩΛΑΡΕΣ με κολαν μωρη ψωναρα......οχι μαραμενα κωλαντερα που αν σκυψουν θα πεταξουν τις κοκαλες τους εξω!
Εσύ πλάκα πλάκα γιατί δεν έχεις φάει μπανάκι?Το αβατάρ σου σε συνδιασμό με αυτό που γράφει απο κάτω, είναι αισχρό.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
υποκλίνομαι εριτίμη Αλίντισσα... καθόλα αξιογάμητος πισινός...
Επισκέπτης
Αφήστε τα σχόλια για το κώλο μου και πέστε μου..Το αβαταρ του gatik με το μωρό στην κούνια, σε συνδιασμό με το "μου αρέσουν τα ροζ μουνάκια" είναι αισχρό και ανώμαλο.Δεν το έχουν προσέξει οι moderators?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.267
- Πόντοι
- 8.006
Αφήστε τα σχόλια για το κώλο μου και πέστε μου..Το αβαταρ του gatik με το μωρό στην κούνια, σε συνδιασμό με το "μου αρέσουν τα ροζ μουνάκια" είναι αισχρό και ανώμαλο.Δεν το έχουν προσέξει οι moderators?
Εβαλες τον κωλο σου φωτογραφια και περιμενες να μην γινουν σχολια?
Δεν ειμαστε τοσο ανωτεροι ανθρωποι, ξερεις.
Οσο για το αβαταρ που λες, ας το ελεγξουν οι αρμοδιοι, εμεις τι να κανουμε? Κάνε report.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
όντως.. αλλά για να το συνδέσεις με παιδεραστία θέλει λίγο τράβηγμα από τα αυτιά ...
gatik άλλαξε αμέσως ή αβατάρ ή σύνθημα...
καλα μας δουλευεις?Αφήστε τα σχόλια για το κώλο μου και πέστε μου..Το αβαταρ του gatik με το μωρό στην κούνια, σε συνδιασμό με το "μου αρέσουν τα ροζ μουνάκια" είναι αισχρό και ανώμαλο.Δεν το έχουν προσέξει οι moderators?
αν δεν θες να την σχολιασουμε αυτη την θεσπεσια πατουρα τι την ποσταρες βρε?
δεν μας ενδιαφερει το αβαταρ,μια χαρα το βρισκω εγω
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
τον gatik και το αβατάρ του τον έχουμε γραμμένο εις τα παλαιότερα των υποδημάτων μας... τον κώλο σου όμως όχι εριτίμη...
Επισκέπτης
παλι επιλεκτικα ευαισθητη η κυρία Αλιντισσα?Αφήστε τα σχόλια για το κώλο μου και πέστε μου..Το αβαταρ του gatik με το μωρό στην κούνια, σε συνδιασμό με το "μου αρέσουν τα ροζ μουνάκια" είναι αισχρό και ανώμαλο.Δεν το έχουν προσέξει οι moderators?
εσείς ποσα "μπανακια" θε πρέπει να "φάτε" που καθημερινά κάνετε γκρίζα διαφήμιση άλλων σαϊτ?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.294
- Πόντοι
- 8.645
παλι επιλεκτικα ευαισθητη η κυρία Αλιντισσα?
εσείς ποσα "μπανακια" θε πρέπει να "φάτε" που καθημερινά κάνετε γκρίζα διαφήμιση άλλων σαϊτ?
Πού κάνει γκρίζα διαφήμιση; Στις φωτογραφίες; Δηλαδή εσύ όταν βάζεις πηγή για τις αηδίες που ποστάρεις πρέπει να φας μπαν;
Υποκλίνομαι!!!!!
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά