Νέα

Κωλάρες μέσα σε κολάν.... Η αρρώστια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akatanomastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
35henf5.jpg

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
κώλοι για ξεκώλιασμα

Melothanatos

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Να περπατάς και ξαφνικά να βλέπεις ενα θεομουνο με κολάν μαυρο και απο μεσα να φαινεται το κορδόνι απο τον στριγκο... Αντε και της ποιανεις το κωλο ... τι γινεται ??? πιθανο να σε παει εισαγγελεα... και εκει αντι να σου πει ο μαστορας ΕΥΓΕ παιδι μου σου χωνει ενα 6μηνο με αναστολή... Σε μαλακια κρατος ζουμε τελικα.

Μα τί λες; Εγώ μέσα στο λεωφορείο είδα μια τέτοια με άσπρο κολλάν που φαινότανε το στρινγκ, δεν άντεξα και τη χούφτωσα. Όχι μόνο δεν αντέδρασε καν, αλλά ούτε καν έδειξε πως ενοχλήθηκε να πάει πιο πέρα, όπως άλλες. Βέβαια θα μου πεις, λεωφορείο, στρίμωγμα, όχι δρόμος ανοιχτωσιά και να βλέπουν όλοι... Παίρνετε που και που κανά λεοφωρείο. Κάνει καλό.....

Υ.Γ. Μέχρι και μαθήτριες αν χουφτώσεις δεν αντιδρούν. Μια μάλιστα (για 17 φαινόταν), μόλις πήρε πρέφα που ακούμπησα το χέρι μου στον κώλο της, ήρθε πιο κοντά με την όπισθεν και κωλοτρίβονταν μοναχή της. Καλές οι μουνοπαγίδες (αυτοκίνητα), αλλά δείτε την και λίγο λαϊκά, πραγματικά το αξίζει.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠ

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
1
Μα τί λες; Εγώ μέσα στο λεωφορείο είδα μια τέτοια με άσπρο κολλάν που φαινότανε το στρινγκ, δεν άντεξα και τη χούφτωσα. Όχι μόνο δεν αντέδρασε καν, αλλά ούτε καν έδειξε πως ενοχλήθηκε να πάει πιο πέρα, όπως άλλες. Βέβαια θα μου πεις, λεωφορείο, στρίμωγμα, όχι δρόμος ανοιχτωσιά και να βλέπουν όλοι... Παίρνετε που και που κανά λεοφωρείο. Κάνει καλό.....

Υ.Γ. Μέχρι και μαθήτριες αν χουφτώσεις δεν αντιδρούν. Μια μάλιστα (για 17 φαινόταν), μόλις πήρε πρέφα που ακούμπησα το χέρι μου στον κώλο της, ήρθε πιο κοντά με την όπισθεν και κωλοτρίβονταν μοναχή της. Καλές οι μουνοπαγίδες (αυτοκίνητα), αλλά δείτε την και λίγο λαϊκά, πραγματικά το αξίζει.
Melothanatos ,ε ???? Ετσι εξηγουνται πολλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom