Νέα

Kοινωνικό status και μέγεθος πούτσας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάτερ μου κατήργησε σε παρακαλώ το θέμα καθότι η συζήτηση παρεκτράπη και δεν πήρε την κατεύθυνση που ήλπιζα, ευχαριστώ

thetdoc

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ωραιο το θεματακι.γιατι ρε παιδες δεν τεκμηριωνεται την αποψη σας?ειναι δεδομενο πως πολλες γυναικες χαι κλασσατες καταφευγουν στη λυση των λαικων στρωματων για να ικανοποιηθουν οι ιδιες,ιδιαιτερα δε αφου παντρευτουν και εξασφαλιστουν.αυτο γινεται επειδη οι φτωχοι την εχουν μεγαλυτερη?παπαρια μπλε κατα τη γνωμη μου.αλλου ειναι το κλειδι.ο μαλακας ο γονος μιας πλουσιας οικογενειας εχει συνηθισει να τα εχει ολα ετοιμα και ευκολα απο μικρος,ακομα και τις ωραιες γυναικες,χρημα γαρ.οποτε τις βαριεται και εξισου ευκολα και αρχιζει και ψαχνεται διαφορετικα...να γνωρισειτην αλλη πλευρα του εαυτου του την θηλυκη ενδεχομενως.απο την αλλη για ενα μεροκαματιαρη ο οποιος δεν εχει τετοιεσ πολυτελειες, το να γνωρισει μια εντυπωσιακη περιποιημενη γυναικαρα ενα βραδυ τον απογειωνει κυριολεκτικα και κατα συνεπεια απογειωνεται και η γυναικα.υπαρχει δηλδη ελξη εντονη,παθος.αν δε βγαλει και ολα τα ταξικα απωθημενα στο κρεβατι( του στυλ μαλακες πλουσιοι με γαματε μια ζωη τωρα θα γαμησω εγω τη γυναικα σας),το αποτελεσμα θα ειναι ακομα περισσοτερο δυναμικο.τωρα ολα τα υπολοιπα περι διατροφης και μεγεθους ειναι απλα μαλακιες

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ωραιο το θεματακι.γιατι ρε παιδες δεν τεκμηριωνεται την αποψη σας?ειναι δεδομενο πως πολλες γυναικες χαι κλασσατες καταφευγουν στη λυση των λαικων στρωματων για να ικανοποιηθουν οι ιδιες,ιδιαιτερα δε αφου παντρευτουν και εξασφαλιστουν.αυτο γινεται επειδη οι φτωχοι την εχουν μεγαλυτερη?παπαρια μπλε κατα τη γνωμη μου.αλλου ειναι το κλειδι.ο μαλακας ο γονος μιας πλουσιας οικογενειας εχει συνηθισει να τα εχει ολα ετοιμα και ευκολα απο μικρος,ακομα και τις ωραιες γυναικες,χρημα γαρ.οποτε τις βαριεται και εξισου ευκολα και αρχιζει και ψαχνεται διαφορετικα...να γνωρισειτην αλλη πλευρα του εαυτου του την θηλυκη ενδεχομενως.απο την αλλη για ενα μεροκαματιαρη ο οποιος δεν εχει τετοιεσ πολυτελειες, το να γνωρισει μια εντυπωσιακη περιποιημενη γυναικαρα ενα βραδυ τον απογειωνει κυριολεκτικα και κατα συνεπεια απογειωνεται και η γυναικα.υπαρχει δηλδη ελξη εντονη,παθος.αν δε βγαλει και ολα τα ταξικα απωθημενα στο κρεβατι( του στυλ μαλακες πλουσιοι με γαματε μια ζωη τωρα θα γαμησω εγω τη γυναικα σας),το αποτελεσμα θα ειναι ακομα περισσοτερο δυναμικο.τωρα ολα τα υπολοιπα περι διατροφης και μεγεθους ειναι απλα μαλακιες

Και αυτα που ειπες εσυ ειναι αποτελεσματα στατιστικων και ακρως αληθοφανη επιχειρηματα/παραδειγματα.

Εγω παλι λεω οτι μερικους τους εχει φαει η μαλακια, ειτε γαμανε ειτε οχι  :jerking:

giorgosaravalo

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μήπως θα ήταν καλύτερα να τεθεί το θέμα ως καλύτερο ένα δεκάποντο σχεδόν τετραγωνικής διατομής παρά ένα καλαμάκι 20 εκατοστά? το πάχος του είναι το σημαντικότερο  και η φωτό παραδοσιακά άσχετη :jerking: :jerking: :think: :uglystupid: :headbang: :booty: :dancing: :helpplea: :tickedoff: :birdman: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 74.jpg
    74.jpg
    77 KB · Εμφανίσεις: 29
  • index.jpg
    index.jpg
    127,9 KB · Εμφανίσεις: 30

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Nαι μου λένε ότι μάλλον είσαι MΠAMIAΣ
Τι ????????? Δηλαδή όποιου δεν του αρέσει το θρεντ (που εδώ που τα λέμε είναι off) αυτό σημαίνει ότι είναι μικρο-τσούτσουνος ??? :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: τι να πώ..

giorgosaravalo

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι ????????? Δηλαδή όποιου δεν του αρέσει το θρεντ (που εδώ που τα λέμε είναι off) αυτό σημαίνει ότι είναι μικρο-τσούτσουνος ??? :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: τι να πώ..
μπα μπορεί να είναι και λεπτοτσούτσουνος... :dancing: :dancing: :dancing: :birdman: :birdman: :birdman: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :think: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 9913520.jpg
    9913520.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 2006WCH80.jpg
    2006WCH80.jpg
    33,6 KB · Εμφανίσεις: 22

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Έγω ξέρω έναν με πολλά λεφτά και μικρό πουλί.

[size=14pt]ΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ[/size]

Sorry, αλλα δεν ισχύουν τα όσα γράφεις.

Επισκέπτης
Φίλε Anal_Hunter σε παρακαλώ δώσε μου λίγο χρόνο να καταλάβω αυτά που γράφεις...: Kαταρχήν στην φωτογραφία στο avatar σου είσαι όντως εσύ;

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
συσχετισμός τύπου πως επηρρεάζεται η ανέλιξη της κάλτσας σε γραβατα...με προεκτάσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος και ταξικής κατανομής.

Το κρέας είναι κρέας. Είτε το έχεις μπόλικο είτε όχι.
Τι σενάριο είναι και τούτο;

Επισκέπτης
Ρε πάτε καλά? Τι threads είναι αυτά? Έλα μουνί στον τόπο σου!!!

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ειναι λιγο ασχετο αυτο το θρεντ ,νομιζω.

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Mία αυθαίρετη σκέψη που χρήζει πιστέυω ανάλυσης: Έχει η κοινωνική θέση κάποιου σχέση με το μέγεθος της πούτσας του; Tο μέγεθος της πούτσας προδιαγράφει το μέλλον κάποιου ή το κοινωνικό στρώμα από το οποίο προέρχεσαι προδιαγράφει το μέγεθος της πούτσας που θα έχεις; Mία απλή ερμηνεία: Oι ψωλαράδες σαν και εμάς δεν έχουν ανάγκη επιβεβαίωσης οπότε δεν ψάχνονται αλλοιώς.Eνώ οι μικροτσούτσουνοι ψάχνουν επιβεβαίωση και κατά συνέπεια γίνοντα πιο κονομημένοι.Yπάρχει όμως και κάτι άλλο: Oι ματσό τρώνε όλο ψάρια και λαχανικά και μαλακίες, ενώ οι πιο "λαϊκοί" σαν και εμάς και τους μπαμπάδες μας τρώνε και κοψίδια,και σουβλάκια και βρώμικα...Mήπως λοιπόν και η διατροφή έχει να κάνει με το μέγεθος που έχει η πούτσα μας; Γιατί κατ επέκταση οι φτωχοί γαμάνε πιο καλά από τους πλούσιους; Mήπως άμα η μανούλα μας έδινε συνέχεια ψαράκι και μπρόκολα γαμούσαμε λιγότερο από το αν μας είχε δώσει μία μπριζόλα μερακλίδικη;
μας τρελανες μεγαλε

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6

κ ο ν τ ο ψ ώ λ η ς  Α.Ε

(πάλι καυτά θέματα θίγεις ρε 1991 γαμώ την πίστη μου)

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Ποσο πολυ μετραει το στατους και η φημη για τις γυναικες;Σιγουρα για τις μικροτερες πολυ..Μια γυναικα ομως που διανυει τα 40 και τα 50,δινει τοσο μεγαλη σημασια σε αυτο;Εδω θελω γνωμες και εμπειριες μεγαλυτερων..Ηταν τοσο σημαντικη η φημη,τα παλιοτερα χρονια;Τι αλλαξε;γιατι;

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Το στάτους Μάνο ξεκίνησε να είναι σημαντικό, Το Α και το Ω στα μέσα της δεκαετίας του 90 και εξακολουθεί μέχρι σήμερα. Αν παρατηρήσεις η γενιά γυναικών 40+ προτιμά να μένει ανύπαντρη κι εκτός σχέσης παρά να συσχετιστεί με άνδρα που δεν ξεχωρίζει κοινωνικά.
Αυτά απο εναν 42αρη

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Το στάτους Μάνο ξεκίνησε να είναι σημαντικό, Το Α και το Ω στα μέσα της δεκαετίας του 90 και εξακολουθεί μέχρι σήμερα. Αν παρατηρήσεις η γενιά γυναικών 40+ προτιμά να μένει ανύπαντρη κι εκτός σχέσης παρά να συσχετιστεί με άνδρα που δεν ξεχωρίζει κοινωνικά.
Αυτά απο εναν 42αρη
Ναι αλλα με κριτηριο το στατους,δεν μπορεις να κρινεις αν καποιος κανει για οικογενεια,γινει καλος πατερας κλπ.

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Ειμαι ενας ανθρωπος που το παλευει για να γινει δημοφιλης μουσικος,το κανω για μενα,για την δικη μου επιτυχια.Ομως γιατι ενας ανθρωπος που δεν ασχολειται με κατι,ενας απλος ανθρωπος με απλη δουλεια... γιατι εκεινος να σνομπαρεται και να απομονωνεται;

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
..απευθύνονται μόνο σε όσους πληρούν τα παραπάνω ταυτόχρονα με στάτους. Εχεις δίκιο αλλά τα θηλυκά σκέφτονται μόνο με κριτήριο το συμφέρον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom