Επισκέπτης
Πάτερ μου κατήργησε σε παρακαλώ το θέμα καθότι η συζήτηση παρεκτράπη και δεν πήρε την κατεύθυνση που ήλπιζα, ευχαριστώ
Nαι μου λένε ότι μάλλον είσαι MΠAMIAΣ
ωραιο το θεματακι.γιατι ρε παιδες δεν τεκμηριωνεται την αποψη σας?ειναι δεδομενο πως πολλες γυναικες χαι κλασσατες καταφευγουν στη λυση των λαικων στρωματων για να ικανοποιηθουν οι ιδιες,ιδιαιτερα δε αφου παντρευτουν και εξασφαλιστουν.αυτο γινεται επειδη οι φτωχοι την εχουν μεγαλυτερη?παπαρια μπλε κατα τη γνωμη μου.αλλου ειναι το κλειδι.ο μαλακας ο γονος μιας πλουσιας οικογενειας εχει συνηθισει να τα εχει ολα ετοιμα και ευκολα απο μικρος,ακομα και τις ωραιες γυναικες,χρημα γαρ.οποτε τις βαριεται και εξισου ευκολα και αρχιζει και ψαχνεται διαφορετικα...να γνωρισειτην αλλη πλευρα του εαυτου του την θηλυκη ενδεχομενως.απο την αλλη για ενα μεροκαματιαρη ο οποιος δεν εχει τετοιεσ πολυτελειες, το να γνωρισει μια εντυπωσιακη περιποιημενη γυναικαρα ενα βραδυ τον απογειωνει κυριολεκτικα και κατα συνεπεια απογειωνεται και η γυναικα.υπαρχει δηλδη ελξη εντονη,παθος.αν δε βγαλει και ολα τα ταξικα απωθημενα στο κρεβατι( του στυλ μαλακες πλουσιοι με γαματε μια ζωη τωρα θα γαμησω εγω τη γυναικα σας),το αποτελεσμα θα ειναι ακομα περισσοτερο δυναμικο.τωρα ολα τα υπολοιπα περι διατροφης και μεγεθους ειναι απλα μαλακιες
Τι ????????? Δηλαδή όποιου δεν του αρέσει το θρεντ (που εδώ που τα λέμε είναι off) αυτό σημαίνει ότι είναι μικρο-τσούτσουνος ??? τι να πώ..Nαι μου λένε ότι μάλλον είσαι MΠAMIAΣ
μπα μπορεί να είναι και λεπτοτσούτσουνος...Τι ????????? Δηλαδή όποιου δεν του αρέσει το θρεντ (που εδώ που τα λέμε είναι off) αυτό σημαίνει ότι είναι μικρο-τσούτσουνος ??? τι να πώ..
μας τρελανες μεγαλεMία αυθαίρετη σκέψη που χρήζει πιστέυω ανάλυσης: Έχει η κοινωνική θέση κάποιου σχέση με το μέγεθος της πούτσας του; Tο μέγεθος της πούτσας προδιαγράφει το μέλλον κάποιου ή το κοινωνικό στρώμα από το οποίο προέρχεσαι προδιαγράφει το μέγεθος της πούτσας που θα έχεις; Mία απλή ερμηνεία: Oι ψωλαράδες σαν και εμάς δεν έχουν ανάγκη επιβεβαίωσης οπότε δεν ψάχνονται αλλοιώς.Eνώ οι μικροτσούτσουνοι ψάχνουν επιβεβαίωση και κατά συνέπεια γίνοντα πιο κονομημένοι.Yπάρχει όμως και κάτι άλλο: Oι ματσό τρώνε όλο ψάρια και λαχανικά και μαλακίες, ενώ οι πιο "λαϊκοί" σαν και εμάς και τους μπαμπάδες μας τρώνε και κοψίδια,και σουβλάκια και βρώμικα...Mήπως λοιπόν και η διατροφή έχει να κάνει με το μέγεθος που έχει η πούτσα μας; Γιατί κατ επέκταση οι φτωχοί γαμάνε πιο καλά από τους πλούσιους; Mήπως άμα η μανούλα μας έδινε συνέχεια ψαράκι και μπρόκολα γαμούσαμε λιγότερο από το αν μας είχε δώσει μία μπριζόλα μερακλίδικη;
Ναι αλλα με κριτηριο το στατους,δεν μπορεις να κρινεις αν καποιος κανει για οικογενεια,γινει καλος πατερας κλπ.Το στάτους Μάνο ξεκίνησε να είναι σημαντικό, Το Α και το Ω στα μέσα της δεκαετίας του 90 και εξακολουθεί μέχρι σήμερα. Αν παρατηρήσεις η γενιά γυναικών 40+ προτιμά να μένει ανύπαντρη κι εκτός σχέσης παρά να συσχετιστεί με άνδρα που δεν ξεχωρίζει κοινωνικά.
Αυτά απο εναν 42αρη