Νέα

Κνησμός (φαγούρα) στ' αρχίδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kammenos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
θα παω [size=12pt]γιατι θελω να τον δει[/size] καλα μην εχει τιποτα αλλο και κολλησω τη κοπελια...
Πήγαινε, και πού ξέρεις ? Όλα μπορεί να συμβούν... Μπορεί η γιατρίνα να έχει κρυφούς τρόπους για να γίνουν καλά τα αρχίδια  ;)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Το ξυρισμα οπουδηποτε στο σωμα πρεπει να γινεται αρκετες ωρες πριν οποιαδηποτε επαφη, γιατι οι ποροι ειναι ανοικτοι σε οτιδηποτε του πασαρουμε. αντε σε γιατρο.

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
Το ξυρισμα οπουδηποτε στο σωμα πρεπει να γινεται αρκετες ωρες πριν οποιαδηποτε επαφη, γιατι οι ποροι ειναι ανοικτοι σε οτιδηποτε του πασαρουμε. αντε σε γιατρο.
:thumbsup:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
εδω και 2 βδομαδες με τρωνε,....και δεν ειναι επειδη με μελεταει καμια καριολιτσα! :grin:
κατι αρπαξα.δεν φαινεται κατι..οταν ριχνω ζεστο νερο με τρωνε λιγο περισσοτερο και κοκκινιζουν καπως.
λετε να ναι μυκητες?
η μαλακια ειναι οτι εχω κανει 2 ακαποτα πιπονια με μια πορνη και πηγα κ φρεσκοξυρισμενος μια φορα.

να βαλω τραβοκορτ για μυκητες?
Μη δοκιμάσεις τίποτα. Όλα θα έρθουν από μόνα τους. :rolleyes:

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μη δοκιμάσεις τίποτα. Όλα θα έρθουν από μόνα τους. :rolleyes:
Ορίστε ο γιατρός που σου έλεγα. Η συμβουλή του είναι ξεκάθαρη: μη κάνεις τίποτα. 'Ολα θα έρθουν μόνα τους (κονδυλώματα, μυρμηγκιές, έρπητες κ.ο.κ.).

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Να είσαστε καλά ΟΛΟΙ  ρε παιδιά !
Τελευταία έχω τις μαύρες μου, αλλά σήμερα αποζημιώθηκα εδώ μέσα !
Ευχαριστώ όλους και πρώτα-πρώτα τον kammenos13, αλλά και το ιατρικό και παραϊατρικό team του θρεντ, γιατί μ έκανε να ξαναβρώ το γέλιο μου και τα κουράγια μου !

Παιδιά, στο χιούμορ σας και στον αυθορμητισμό σας, δεν υπάρχει όριο ! Είστε λεβεντιές !

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γουσταρω Αρχιδοσυζήτηση !!!!! :rockon: :rockon:

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
μηπως φταιει η πολυ επιτυχημενη εξεταστικη...??? 

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ρε μαστορα αλεξη, τα αρχιδια δεν ειχες προβλημα να τα γραψεις στη φαγουρα κολλησες? χαχαχαχαχαχαχαχα μη φοβασαι ρε δεν θα σου σβησουνε το θρεντ αμα πεις φαγουρα!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Mάλλον ήρθε η ώρα να φάς ροβύθια απο τη κάσο.Είναι αντικνησμικά.

επίσης θα σου πρότεινα μια συνταγή σούπερ που την ξέρω πάππου προς πάππου(μιάς και κασιώτης).Τηγανίζεις λίγο βαμβάκι χωρίς λάδι,μόνο με μαργαρίνη φυτική κατά προτίμηση για 15 λεπτά.Μετά το πέρας αυτών,παίρνεις λίγα μούσλι και τα ρίχνεις μέσα στο τηγάνι μαζί με δυόσμο και dullcolax.Προσθέτεις λίγο ξύδι και αρχίζεις και βάζεις(πρόσεχε καλά τί θα σου πώ)ένα ένα τα ρεβύθια στο τηγάνι ώστε να μη κολλήσουν στο μίγμα και ξεραθούν.Αφού λοιπόν κάτσεις πάνω απο το τηγάνι ανελλιπώς περίπου 3 ώρες(καλά,μπορείς να ρίξεις και μια ματιά απέναντι στη κόρη του δημοσθένη που απλώνει τα εσώρουχα του άντρα της)κάνεις την τελική κίνηση ρουά-σάχ(ε..ρε σκάκι που ξέρω..) και βάζεις αμελέτητα βοδιού που προηγούμενως ξέχασα να σου πώ να αγοράσεις απο έμπιστο χασάπη.Τα αφήνεις 20 λεπτά ακριβως(ούτε λεπτό παραπάνω γιατί θα είσαι στο μετχαίμιο του ροδισμού και του καψίματος)και μετά τα σερβιρίζεσαι μιας και απ'ότι κατάλαβα απο τα συμφραζόμενα μένεις με τη γυναίκα σου :2funny:και γευματίζεις.Μετά απο 3 ώρες θα έχεις χωνέψει και θα σου έχουν περάσει ως δια μαγείας οι αιμορροίδες σου.Αυτό δεν είπες ότι έχεις?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
επίσης θα σου πρότεινα μια συνταγή σούπερ που την ξέρω πάππου προς πάππου(μιάς και κασιώτης).Τηγανίζεις λίγο βαμβάκι χωρίς λάδι,μόνο με μαργαρίνη φυτική κατά προτίμηση για 15 λεπτά.Μετά το πέρας αυτών,παίρνεις λίγα μούσλι και τα ρίχνεις μέσα στο τηγάνι μαζί με δυόσμο και dullcolax.Προσθέτεις λίγο ξύδι και αρχίζεις και βάζεις(πρόσεχε καλά τί θα σου πώ)ένα ένα τα ρεβύθια στο τηγάνι ώστε να μη κολλήσουν στο μίγμα και ξεραθούν.Αφού λοιπόν κάτσεις πάνω απο το τηγάνι ανελλιπώς περίπου 3 ώρες(καλά,μπορείς να ρίξεις και μια ματιά απέναντι στη κόρη του δημοσθένη που απλώνει τα εσώρουχα του άντρα της)κάνεις την τελική κίνηση ρουά-σάχ(ε..ρε σκάκι που ξέρω..) και βάζεις αμελέτητα βοδιού που προηγούμενως ξέχασα να σου πώ να αγοράσεις απο έμπιστο χασάπη.Τα αφήνεις 20 λεπτά ακριβως(ούτε λεπτό παραπάνω γιατί θα είσαι στο μετχαίμιο του ροδισμού και του καψίματος)και μετά τα σερβιρίζεσαι μιας και απ'ότι κατάλαβα απο τα συμφραζόμενα μένεις με τη γυναίκα σου :2funny:και γευματίζεις.Μετά απο 3 ώρες θα έχεις χωνέψει και θα σου έχουν περάσει ως δια μαγείας οι αιμορροίδες σου.Αυτό δεν είπες ότι έχεις?
Ζωγράφισε ο ποιητής
Ωρε τη κάνει η νύχτα
:2funny: :2funny: :2funny:

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Εγω θα σου προτεινα να εκμεταλευτεις τη φαση...
ολα εχουν κ την καλη τους πλευρα...
ολοι πλεον θα σε λενε σταρχιδα..και τη σημερον ημερα αυτο μετραει πολυ φιλε...ο σταρχιδισμος ειναι μεγαλο οπλο τη σημερον ημερα...

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Εντομεταξυ..αν ο γιατρος οταν πας κ τον ρωτησεις "αν υπαρχει καμια βελτιωση" , κ σου απαντησει "αρχιδια"..
μην το δεσεις κομπο..δεν ειναι απαραιτητα κακο..μπορει να εννοει κατι καλο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom