aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
ναι ναι..φαντασου ταυτοχρονα να κλασει κιολαςΤώρα άναψε και ένα σπίρτο και βάλτο κοντά στα αρχίδια σου.
ναι ναι..φαντασου ταυτοχρονα να κλασει κιολαςΤώρα άναψε και ένα σπίρτο και βάλτο κοντά στα αρχίδια σου.
κανονικά μετά το ξύρισμα, θέλει κι ενα τρίψιμο με γυαλόχαρτο Νο2, για έξτρα γυαλάδα,...!
ναι ναι..φαντασου ταυτοχρονα να κλασει κιολας
Πήγαινε, και πού ξέρεις ? Όλα μπορεί να συμβούν... Μπορεί η γιατρίνα να έχει κρυφούς τρόπους για να γίνουν καλά τα αρχίδια ;)θα παω [size=12pt]γιατι θελω να τον δει[/size] καλα μην εχει τιποτα αλλο και κολλησω τη κοπελια...
τι τροποι ειναι αυτοι???Πήγαινε, και πού ξέρεις ? Όλα μπορεί να συμβούν... Μπορεί να έχει κρυφούς τρόπους για να γίνουν καλά τα αρχίδια ;)
Το ξυρισμα οπουδηποτε στο σωμα πρεπει να γινεται αρκετες ωρες πριν οποιαδηποτε επαφη, γιατι οι ποροι ειναι ανοικτοι σε οτιδηποτε του πασαρουμε. αντε σε γιατρο.
Ξέρεις εσύ μαϊμούτι τροποι ειναι αυτοι???
Μη δοκιμάσεις τίποτα. Όλα θα έρθουν από μόνα τους.εδω και 2 βδομαδες με τρωνε,....και δεν ειναι επειδη με μελεταει καμια καριολιτσα!
κατι αρπαξα.δεν φαινεται κατι..οταν ριχνω ζεστο νερο με τρωνε λιγο περισσοτερο και κοκκινιζουν καπως.
λετε να ναι μυκητες?
η μαλακια ειναι οτι εχω κανει 2 ακαποτα πιπονια με μια πορνη και πηγα κ φρεσκοξυρισμενος μια φορα.
να βαλω τραβοκορτ για μυκητες?
Ορίστε ο γιατρός που σου έλεγα. Η συμβουλή του είναι ξεκάθαρη: μη κάνεις τίποτα. 'Ολα θα έρθουν μόνα τους (κονδυλώματα, μυρμηγκιές, έρπητες κ.ο.κ.).Μη δοκιμάσεις τίποτα. Όλα θα έρθουν από μόνα τους.
Γουσταρω Αρχιδοσυζήτηση !!!!!
Αυτο νομίζω είναι μόνο για γυναίκες!Daktarin?
Mάλλον ήρθε η ώρα να φάς ροβύθια απο τη κάσο.Είναι αντικνησμικά.
Ζωγράφισε ο ποιητήςεπίσης θα σου πρότεινα μια συνταγή σούπερ που την ξέρω πάππου προς πάππου(μιάς και κασιώτης).Τηγανίζεις λίγο βαμβάκι χωρίς λάδι,μόνο με μαργαρίνη φυτική κατά προτίμηση για 15 λεπτά.Μετά το πέρας αυτών,παίρνεις λίγα μούσλι και τα ρίχνεις μέσα στο τηγάνι μαζί με δυόσμο και dullcolax.Προσθέτεις λίγο ξύδι και αρχίζεις και βάζεις(πρόσεχε καλά τί θα σου πώ)ένα ένα τα ρεβύθια στο τηγάνι ώστε να μη κολλήσουν στο μίγμα και ξεραθούν.Αφού λοιπόν κάτσεις πάνω απο το τηγάνι ανελλιπώς περίπου 3 ώρες(καλά,μπορείς να ρίξεις και μια ματιά απέναντι στη κόρη του δημοσθένη που απλώνει τα εσώρουχα του άντρα της)κάνεις την τελική κίνηση ρουά-σάχ(ε..ρε σκάκι που ξέρω..) και βάζεις αμελέτητα βοδιού που προηγούμενως ξέχασα να σου πώ να αγοράσεις απο έμπιστο χασάπη.Τα αφήνεις 20 λεπτά ακριβως(ούτε λεπτό παραπάνω γιατί θα είσαι στο μετχαίμιο του ροδισμού και του καψίματος)και μετά τα σερβιρίζεσαι μιας και απ'ότι κατάλαβα απο τα συμφραζόμενα μένεις με τη γυναίκα σου και γευματίζεις.Μετά απο 3 ώρες θα έχεις χωνέψει και θα σου έχουν περάσει ως δια μαγείας οι αιμορροίδες σου.Αυτό δεν είπες ότι έχεις?