Νέα

Kman ο αρχηγός του Βαλκανοπουτσισμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aegeanorg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψυχοπαθής ή Διάνοια?

• Ψυχοπαθής

Ψήφοι: 54 54,5%
  • Διάνοια

Ψήφοι: 15 15,2%
  • Και τα δύο

Ψήφοι: 30 30,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99
OP
OP
aegeanorg

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τυπε έχεις αμνησία?
Δύο ποστ παραπανω δεν αναφέρεις ότι οι κυβερνήτες της Ελλάδας είναι μαλακές επειδή ο λαός δεν έχει σωστή κρίση?
Οι φασίστες τι ακριβώς λένε? Ο Παπαδόπουλος με πιο πρόσχημα επέβαλε δικτατορία?
Άντε λοιπόν και εσείς στα όπλα για μια βαλκανιοπουτσικη νέα ελλαδα :S

Επιπρόσθετα κάθε φασιστοαμορφωτος που σεβεται τον εαυτό του, πιστεύει και στις θεωρίες συνωμοσίας.
Έτσι και εσύ πιστεύεις ότι η ψηφοφορία είναι στημένη από το κατεστημένο (??) Της Ελλάδας.

Καλό ψεκασμα τυπε!
Συγνώμη τύπε που δεν πίνω ουσίες και ούτε έχω ψυχιατρικού τύπου προβλήματα ώστε να βλέπω μια ωραία Ελλάδα που όλα πάνε απο το καλό στο καλύτερο , η ανάπτυξη έχει ήδη έρθει και κυρίως το πνευματικό επίπεδο των κατοίκων γύρω μας έχει ξεπεράσει και αυτό των αρχαίων Αθηναίων...

Βέβαια οι αριστεροφασιστικού τύπου αναγωγές σε κάποιον που προβληματίζεται για τις δημοκρατικές αποφάσεις στη χώρα πως είναι και μιλιταριστής και πως επιζητεί πραξικόπημα είναι δική σου έμπνευση!
Τελικά το κείμενο για τα συμπτώματα του ψυχοπαθή που πόσταρες ισχύει 100% για εσένα και ΜΟΝΟ! 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι πουτσιστές πήραμε τα γκάνια και μετατρέψαμε το ζήτημα από ηθικό σε πρακτικό.
Δεν είναι δηλαδή το ζήτημα η ηθική υπεροχή έναντι ψωλάδων,γόνων κτλ αλλά πώς θα τους γαμήσουμε όλους αυτούς.Εκεί αυτοί έκλασαν.
Ενας πουτσιστής πιστεύει στην πάλη των πούτσων.

OP
OP
aegeanorg

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Οι πουτσιστές πήραμε τα γκάνια και μετατρέψαμε το ζήτημα από ηθικό σε πρακτικό.
Δεν είναι δηλαδή το ζήτημα η ηθική υπεροχή έναντι ψωλάδων,γόνων κτλ αλλά πώς θα τους γαμήσουμε όλους αυτούς.Εκεί αυτοί έκλασαν.
Ενας πουτσιστής πιστεύει στην πάλη των πούτσων.
Πριν λίγο τρεις φίλοι μου , που είναι από τα πιο άξια άτομα και τα πιο εργατικά με κατάρτιση στους τομείς τους μου ανακοίνωσαν την αμετάκλητη απόφασή τους να μεταναστευσουν στο εξωτερικό!
Αντιθέτως όποιο ψωλά-βύσμα-γόνο ξέρω δεν έχει πει τίποτα άσχημο για την εργασία και την κατάσταση στη χώρα! Μια χαρά περνάμε και με κρίση και οσα και να παίρνουμε καλά είναι εδώ λένε...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πριν λίγο τρεις φίλοι μου , που είναι από τα πιο άξια άτομα και τα πιο εργατικά με κατάρτιση στους τομείς τους μου ανακοίνωσαν την αμετάκλητη απόφασή τους να μεταναστευσουν στο εξωτερικό!
Αντιθέτως όποιο ψωλά-βύσμα-γόνο ξέρω δεν έχει πει τίποτα άσχημο για την εργασία και την κατάσταση στη χώρα! Μια χαρά περνάμε και με κρίση και οσα και να παίρνουμε καλά είναι εδώ λένε...

Μα ακριβώς για τους ψωλάδες,βύσματα,γόνους είσαι άλλο ένα σκουπίδι που μπορεί χαλαρά να αντικατασταθεί από έναν Αλβανιάρη ή πάκη.Οι τύποι ενδιαφέρονται μόνο για τα προνόμιά τους.
Η απάντηση είναι ακριβώς η ίδια.Η πλήρης υποβάθμιση βυσμάτων,ψωλάδων σε επίπεδο σκουπιδιού αυτή η απεριόριστη βία.Οι πουτσαράδες έχουν πάντα το πάνω χέρι,τους γαμάμε μέχρις εσχάτων δεν υπάρχει έλεος σε αυτές τις περιπτώσεις.
Είναι απόλυτη υπεροχή.

OP
OP
aegeanorg

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μα ακριβώς για τους ψωλάδες,βύσματα,γόνους είσαι άλλο ένα σκουπίδι που μπορεί χαλαρά να αντικατασταθεί από έναν Αλβανιάρη ή πάκη.Οι τύποι ενδιαφέρονται μόνο για τα προνόμιά τους.
Η απάντηση είναι ακριβώς η ίδια.Η πλήρης υποβάθμιση βυσμάτων,ψωλάδων σε επίπεδο σκουπιδιού αυτή η απεριόριστη βία.Οι πουτσαράδες έχουν πάντα το πάνω χέρι,τους γαμάμε μέχρις εσχάτων δεν υπάρχει έλεος σε αυτές τις περιπτώσεις.
Είναι απόλυτη υπεροχή.
Το άσχημο είναι πως επειδή είναι τόσο άχρηστοι τους επιβουλευονται πολλά αρπαχτικά ! Τούρκοι, αλβανοί, μουσουλμάνοι, άξιοι! Θέλουν όλοι να φάνε απο τη πίτα των γόνων των ψωλάδων και των βυσμάτων!
Η άμυνά τους είναι αυτή του κοπαδιού! Δηλαδή όλοι θέλουν να βρίσκονται στο εσωτερικό της μάζας σπρώχνοντας τους άλλους προς τα έξω ώστε να είναι πιο ευάλωτοι! Και όσοι βρίσκονται στον πυρήνα νομίζουν πως είναι καλά!
Δες για παράδειγμα τον πρωινό που μετά απο 8 χρόνια γαμησιού δεν ξέρει τι του γίνεται και πιστεύει πως όλα έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους! Πολύ ευάλωτος στη πούτσα ο τύπος!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το άσχημο είναι πως επειδή είναι τόσο άχρηστοι τους επιβουλευονται πολλά αρπαχτικά ! Τούρκοι, αλβανοί, μουσουλμάνοι, άξιοι! Θέλουν όλοι να φάνε απο τη πίτα των γόνων των ψωλάδων και των βυσμάτων!
Η άμυνά τους είναι αυτή του κοπαδιού! Δηλαδή όλοι θέλουν να βρίσκονται στο εσωτερικό της μάζας σπρώχνοντας τους άλλους προς τα έξω ώστε να είναι πιο ευάλωτοι! Και όσοι βρίσκονται στον πυρήνα νομίζουν πως είναι καλά!
Να δες για παράδειγμα τον πρωινό που μετά απο 8 χρόνια γαμησιού δεν ξέρει τι του γίνεται και πιστευει πως όλα έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους! Πολύ ευάλωτος στη πούτσα ο τύπος!

Μπα,μη νομίζεις.Τους έχουμε γιατί κάθονται στις πούτσες μας.
Αν δε δουλέψω εγώ δε θα φάει ούτε ο γόνος ούτε ο ψωλάς.
Εγώ καθορίζω τις εξελίξεις.Απλά βάζω τον ψωλά να φάει τις συνέπειες των πράξεων του και τον κερνάω σκατά.Γιατί τα κάνει σκατά και μετά τρώει τα σκατά του.Αυτό το καθορίζω εγώ.
Αυτός τρελαίνεται δεν πιστεύει οτι γίνεται αυτό που γίνεται.Είμαστε οι shock value ανώτεροι πουτσαρέοι.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Πριν λίγο τρεις φίλοι μου , που είναι από τα πιο άξια άτομα και τα πιο εργατικά με κατάρτιση στους τομείς τους μου ανακοίνωσαν την αμετάκλητη απόφασή τους να μεταναστευσουν στο εξωτερικό! και τι μας το βρωντοφωναζεις ? και αργησανε κιολα! εχουνε φυγει αλλοι 500κ! αυτοι ΤΩΡΑ ξυπνησανε? απο την πολυ εργασια φαινεται δεν προλαβαινανε να σκεφτουνε! καλα θα κανουνε - ελευθερη χωρα ειμαστε σε μια ελευθερη ευρωπη. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ!
Αντιθέτως όποιο ψωλά-βύσμα-γόνο ξέρω δεν έχει πει τίποτα άσχημο για την εργασία και την κατάσταση στη χώρα! Μια χαρά περνάμε και με κρίση και οσα και να παίρνουμε καλά είναι εδώ λένε...ε κει πιο το περιεργο? εαν εχεις εδω αυτα που κρινεις απαραιτητα γιατι να φυγεις? ο καθενας κανει το κουμαντο του και καλα κανει! 10εκ. διαφορετικες περιπτωσεις! τι λυσσαξες να τα λες τα ιδια και τα ιδια? βαρα μια σφαλιαρα στο κεφαλι σου να ξεκολλησει η βελονα απο το ιδιο τροπαρι 1500 ποστς τα ιδια γραφεις. και μολις ξεκολησει ριξε και μια γερη καρπαζια του κμαν μπας και δει χαιρι κι αυτος αν και πολυ αμφιβαλω γιατι η περιπτωση του ειναι απλα ανιατη (ανίατος -η -ο

που ΔΕΝ θεραπεύεται, απο το βικιλεξικο)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Τωρα που το σκεφτομαι πως μουχει ξεφυγει ο κμαν για να ..."γραψουμε ιστορια"?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Η απάντηση είναι ακριβώς η ίδια.Η πλήρης υποβάθμιση βυσμάτων,ψωλάδων σε επίπεδο σκουπιδιού αυτή η απεριόριστη βία.
ως πότε όμως αρχηγέ?ποιος θα δωσει το συνθημα?η καταστάση δεν πάει άλλο,μια απέραντη μανια πρέπει επιτέλους να πεσει στα κεφαλια τους

OP
OP
aegeanorg

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τύπε κάνε γαργάρα την υπογραφή μου και φτύσε τα σκατά του αρχηγού αν σε τσούζουν αυτά που διαβάζεις!
Σε λίγο καιρό  θα τα καταπίνεις και θα λες και ευχαριστώ που έχεις κάτι να φάς!

Επισκέπτης
Είναι απόλυτη υπεροχή.
κμαν ποια ειναι η γνωμη σου για τους φαρμακοποιους;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κμαν ποια ειναι η γνωμη σου για τους φαρμακοποιους;

Τι γνώμη?Καθαρά παρασιτικό επάγγελμα πλέον.Αν είναι δυνατόν να παίρνουν 25% στην τιμή του φαρμάκου ενώ δεν έχουν καμιά σχέση με την παραγωγή του.Κλειστό επάγγελμα μέχρι τέλους.
Γενικά η μέση τάξη καταστράφηκε γιατί έριξε τα στάνταρτς.Η άποψη ήταν δεν πα ναναι τενεκές ο γιος μου θα γίνει γιατρόςε,φαρμακοποιός,οδοντίατρος,μηχανικός,δικηγόρος κτλ αρκεί να κληρονομήσει το μαγαζί.
Αφού έριξαν τα στάνταρτς στον πάτο για να βολέψουν τους βληματικούς γόνους,εισχώρησαν και χιλιάδες ψωλάδες που εκμεταλεύτηκαν την πτώση.Δεν μπορούσαν δηλαδή του άλλου να του πουν όχι ρε φίλε,δε θα μπεις εσύ αυτό γίνεται για το βυσματία,το γόνο κτλ αλλά αντίθετα έπρεπε να δώσουν δικαιώματα και σε ψωλάδες για να δικαιολογήσουν τα όργια που έκαναν.
Ετσι έπεσε το επίπεδο των επιδόσεων στο πάτωμα και εισέπραξαν αναμενόμενα τα αρχίδια τους(κρίση,μνημόνια) αφού αντίθετα με ό,τι πίστευαν δεν υπήρχαν αντιρροπιστικοί παράγοντες.
Οι ικανοί,εργατικοί είναι τόσο έμπλεοι μίσους έναντι γόνων,ψωλάδων που δε θα κουνήσουν το μικρό τους δαχτυλάκι να βοηθήσουν.Το αντίθετο η πλήρης καταστροφή τους είναι ευκταία.
Υπολόγιζαν δηλαδή χωρίς τον ξενοδόχο,τη μαύρη αντίδραση.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Οι ικανοί,εργατικοί είναι τόσο έμπλεοι μίσους έναντι γόνων,ψωλάδων που δε θα κουνήσουν το μικρό τους δαχτυλάκι να βοηθήσουν.
οι εργατικοι τσομπάνηδες δεν επιτρεπεται απλα να κοιτανε τους αχρηστους ψωλάδες να καταστρεφουν τη χωρα ,
αρχηγε πρέπει ΤΩΡΑ να οργανωσεις όλους τους τσομπανηδες του εξωτερικου και να κατεβειτε εδω χαμω να αφανισετε τους ψωλάδες,ASAP

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οι εργατικοι τσομπάνηδες δεν επιτρεπεται απλα να κοιτανε τους αχρηστους ψωλάδες να καταστρεφουν τη χωρα ,
αρχηγε πρέπει ΤΩΡΑ να οργανωσεις όλους τους τσομπανηδες του εξωτερικου και να κατεβειτε εδω χαμω να αφανισετε τους ψωλάδες,ASAP

Δεν είναι οι ψωλάδες μόνο το πρόβλημα.Εχουν σχέσεις τρίτου τύπου με τους γόνους και τα κομματόσκυλα.Είναι σαν ιστός της αράχνης.Αν χτυπήσεις δηλαδή τα βύσματα,θα διαμαρτυρηθούν οι ψωλάδες και αν χτυπήσεις τους ψωλάδες θα διαμαρτυρηθούν τα κομματόσκυλα.Γενικά αυτοί συνδέονται αρρήκτως γιατί έχουν κοινά συμφέροντα που εκτείνονται πέραν κομμάτων κτλ.Δηλαδή διαχέουν όλες τις παρατάξεις,δεν εντάσσονται μόνο σε μία.
Είναι γενικά πολύ δύσκολο να τους καταφέρεις θανάσιμο πλήγμα,τώρα με την κρίση κάπως έχουν χαλαρώσει το grip τους.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δεν είναι οι ψωλάδες μόνο το πρόβλημα.Εχουν σχέσεις τρίτου τύπου με τους γόνους και τα κομματόσκυλα.Είναι σαν ιστός της αράχνης.Αν χτυπήσεις δηλαδή τα βύσματα,θα διαμαρτυρηθούν οι ψωλάδες και αν χτυπήσεις τους ψωλάδες θα διαμαρτυρηθούν τα κομματόσκυλα.Γενικά αυτοί συνδέονται αρρήκτως γιατί έχουν κοινά συμφέροντα που εκτείνονται πέραν κομμάτων κτλ.Δηλαδή διαχέουν όλες τις παρατάξεις,δεν εντάσσονται μόνο σε μία.
Είναι γενικά πολύ δύσκολο να τους καταφέρεις θανάσιμο πλήγμα,τώρα με την κρίση κάπως έχουν χαλαρώσει το grip τους.

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

αυτο διαπιστωσα και κατα την διψηφια σε αριθμο ετων στρατιωτικης υπηρεσιας

τα βυσματα ηταν απο πανω σου οσες κυβερνησεις και αν αλλαζανε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

αυτο διαπιστωσα και κατα την διψηφια σε αριθμο ετων στρατιωτικης υπηρεσιας

τα βυσματα ηταν απο πανω σου οσες κυβερνησεις και αν αλλαζανε
σε αποταξανε γιατι σε συλλαβανε στις τουαλετες της μοναδας να κανεις πιπες;
μην ντρεπεσαι, πες την αληθεια

Επισκέπτης
Τι γνώμη?Καθαρά παρασιτικό επάγγελμα πλέον.Αν είναι δυνατόν να παίρνουν 25% στην τιμή του φαρμάκου ενώ δεν έχουν καμιά σχέση με την παραγωγή του.Κλειστό επάγγελμα μέχρι τέλους.
Γενικά η μέση τάξη καταστράφηκε γιατί έριξε τα στάνταρτς.Η άποψη ήταν δεν πα ναναι τενεκές ο γιος μου θα γίνει γιατρόςε,φαρμακοποιός,οδοντίατρος,μηχανικός,δικηγόρος κτλ αρκεί να κληρονομήσει το μαγαζί.
Αφού έριξαν τα στάνταρτς στον πάτο για να βολέψουν τους βληματικούς γόνους,εισχώρησαν και χιλιάδες ψωλάδες που εκμεταλεύτηκαν την πτώση.Δεν μπορούσαν δηλαδή του άλλου να του πουν όχι ρε φίλε,δε θα μπεις εσύ αυτό γίνεται για το βυσματία,το γόνο κτλ αλλά αντίθετα έπρεπε να δώσουν δικαιώματα και σε ψωλάδες για να δικαιολογήσουν τα όργια που έκαναν.
Ετσι έπεσε το επίπεδο των επιδόσεων στο πάτωμα και εισέπραξαν αναμενόμενα τα αρχίδια τους(κρίση,μνημόνια) αφού αντίθετα με ό,τι πίστευαν δεν υπήρχαν αντιρροπιστικοί παράγοντες.
Οι ικανοί,εργατικοί είναι τόσο έμπλεοι μίσους έναντι γόνων,ψωλάδων που δε θα κουνήσουν το μικρό τους δαχτυλάκι να βοηθήσουν.Το αντίθετο η πλήρης καταστροφή τους είναι ευκταία.
Υπολόγιζαν δηλαδή χωρίς τον ξενοδόχο,τη μαύρη αντίδραση.
25% παιρνουν τα μουνοπανα και κλειστο επαγγελμα και υπαλληλοι με μαυρα. Γι αυτο εχουν αποκτηνωθει! Κοιτα ομως που δεν τολμα να τους πειραξει κανεις! Οι αριστεροθ ελεγαν θα βαλουν τα μησυφα στα σουπερ μαρκετ και δεν εκαναν τιποτα. Ανθρωποι σαν τους φαρμακοπωλες ειναι η ραχοκοκαλια της ελλαδας.

Εγω αυτα ειδα φιλε κμαν και οταν πηρα το πτυχιο πληροφορικης αρνηθηκα να δουλεψω σε γραφειο! Λεω εγω θα δουλευω για το βυσμα και τον γονο που στη σχολη ηθελε να του γραψω εγω την πτυχιακη. Ουστ! Χρεωκοπηστε!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μιλάμε για πολλά συμφέροντα.Είναι σα να χτυπάς σε τοίχο.
Το τρελο είναι ότι δεν καταλαβαιναν τη ζημιά που έκαναν με τη συσσώρευση ψωλάδων ούτε πρόκειται να το παραδεχτουν.
Απο τη μια βέβαια αυτό είναι καλό γιατί το σύστημα τελεί υπό σύγχυση.Δεν καταλαβαίνουν το πρόβλημα και δεν μπορούν να το λύσουν.
Είναι και αταλαντοι,μαλθακοι,αργοι βέβαια εκτός απο αργοστροφοι.
Βασικά η Ελλάδα είναι όπως οι κομμουνιστικες χώρες τη δεκαετία του 80 όπου οι πιο άχρηστοι είχαν καταλάβει τις υψηλοτερες θέσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom