Αν είσαι συνηθισμένος στα χαιλικια και τα σπονσοριλικια και ξέρεις να χειρίζεσαι καταστάσεις είναι τελικά αρκετά εύκολο να γαμησεις οχταρια με λίγα κεράσματα.
Είναι η διαφορα στην επίδοση,απλά αυτό που σε εμένα φαίνεται εύκολο και φυσικό λόγω εμπειρίας,στον άλλο φαίνεται δύσκολο.
Εγω είμαι συνηθισμένος να ενεργω γρήγορα κάτω απο συνθήκες χρονικης πίεσης,δεν το μπορούν όλοι αυτό.
Με μια ματια στο κλαμπ εντόπισα αμέσως τις διαθέσιμες γκομενες σλλα μέχρι να φτάσω στις μοντελες πρόλαβε ο κλασσικός Σουηδος δάσκαλος χορού και τις πήρε να χορέψουμε. Περιμενα,περίμενα,δε με άφηνε ο τύπος να προσσεγγισω γιατί ήθελε να χουφτώνει αυτός.
Μόλις ξεμοναχιασε λίγο τη μία έφαγα επί τόπου την αλλη και όταν πήρε ξανά τη δικια μου να χορέψουνε,έφαγα και τη δικια του.Γυρισε η γκομενα,με είδε να φιλιέμαι με τη φίλη της και είπε ζηλεύω αφόρητα οποτε άρχισα να φιλάω και τις δύο εναλλαξ. Οι γύρω είχαν κουφαθει,περίμεναν να φύγει η μία για να κάνουν κίνηση.
Ο,τι και να έκαναν όμως οι γκομενες γυρνουσαν πάντα σε εμενα αφου είχαν hookariστει στο δοκανο του τσομπάνη.
Δηλαδή η ισχύς μου ήταν τόσο τεράστια που οποιος και να την έπεφτε μετα δεν είχε καμία τύχη,είχα διαλύσει τον ανταγωνισμό.
Το μόνο ήταν ότι περιμένοντας τες να γυρίσουν μετα τα excavations, δεν μπορούσα να χτυπήσω άλλες γύρω εξίσου ωραίες που μου άρεσαν,που σιγα σιγα τις έτρωγαν άθλιοι τύποι.