Νέα

Kman ο αρχηγός του Βαλκανοπουτσισμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aegeanorg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψυχοπαθής ή Διάνοια?

• Ψυχοπαθής

Ψήφοι: 54 54,5%
  • Διάνοια

Ψήφοι: 15 15,2%
  • Και τα δύο

Ψήφοι: 30 30,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Μην είσαι και πολύ σίγουρος
ειμαι..εγω κι ολος ο ιατρικος κοσμος του πλανητη.. :hi:
αλκοολ και πολλα λιπαρα οδηγουν σε ζαχαρο υψηλη πιεση κ χοληστερινη , και καρδιακες παθησεις συνεπαγεται κουκου γιοκ... :erection:
οποιοςθελει να γαμαει αυτα μετα τα τριανταπεντε τα ξεχναει κι αρχιζει κ βαραει χιλιομετρα στον ελευθερο χρονο του

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
636
Πόντοι
96
ειμαι..εγω κι ολος ο ιατρικος κοσμος του πλανητη.. :hi:
αλκοολ και πολλα λιπαρα οδηγουν σε ζαχαρο υψηλη πιεση κ χοληστερινη , και καρδιακες παθησεις συνεπαγεται κουκου γιοκ... :erection:

Το χειρότερο απ όλα είναι το άγχος.
Μπορεί να είναι 20 ή και 100 φορές χειρότερο απ το αλκοόλ και τα λιπαρά.
Πχ αν σε κυνηγάν τράπεζες, εφορία και έχεις τους υπαλλήλους απλήρωτους, μπορεί να μη σε σηκωθεί για μήνες, ούτε θα το σκέφτεσαι καν.
Ενώ με το αλκοόλ και τα λιπαρά, άντε να ρίξεις 5 γαμήσια στη βδομάδα, αντί να έριχνες 6 ή 7
Και μην ξεχνάς ότι το αλκοόλ βοηθά ενάντια στο άγχος, άρα ίσως κάνει καλό στον ανδρικό πληθυσμό ως σύνολο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Πχ αν σε κυνηγάν τράπεζες, εφορία και έχεις τους υπαλλήλους απλήρωτους, μπορεί να μη σε σηκωθεί για μήνες, ούτε θα το σκέφτεσαι καν.
Ενώ με το αλκοόλ και τα λιπαρά, άντε να ρίξεις 5 γαμήσια στη βδομάδα, αντί να έριχνες 6 ή 7
Και μην ξεχνάς ότι το αλκοόλ βοηθά ενάντια στο άγχος, άρα ίσως κάνει καλό στον ανδρικό πληθυσμό ως σύνολο
πολυ σωστο
μαζι με αυτο εισαι τελειωμενος 100%
ομως ο ελληνας μεσηλικας γενικα ειναι χαλια λογω κακης διατροφης και ελλειψης ασκησης
το δε ..γαμησι..δεν ειναι ενα κοματι
ΔΕΝ μπορει να γαμησει καλα κ ποιοτικα ανθρωπος σε κακη φτσικη καρδιολογικη κατασταση κι υπερβαρος
δεν πεφτει δηλ μονο η ποσοτητα απο τα επτα στα δυο,πεφτει καθετα κι η ποιοτητα κι η ευχαριστηση... :walkingpenis:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Αυτό με το άγχος είναι στον άνθρωπο.Εαν κάποιος είναι από τη φύση του αναίσθητος σταρχιδιστής,δεν καταλαβαίνει τίποτα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
, δουλευεις για να εχεις μια καλυτερη ζωη,δεν δουλευεις σαν σκυλος
το αν κανεις το δευτερο δεν το ορισε η φυση, ο καπιταλισμος το ορισε, η πλουσιοι,τραπεζιτες και μασονοεβραιοι που δεν δουλεψαν ποτε στην ζωη του επειδη δουλευεις εσυ σαν μαλακας και κμαν νομιζοντας οτι κανετε κατι σπουδαιο αντιθετα ομως,πλουτιζετε τα αφεντικα σας περισσοτερο

Τωρα επειδη εργαζεται ελβετια με διαφορετικες συνθηκες (μισθος/κοστος ζωης κλπ) ειναι αδυνατον να το συγκρινουμ με την ελλαδα
δεν ειναι Ελβετια ο κμαν,ελβετια ειμαι εγω...
Φτψχομανα Γερμανια ειναι εξ ου κ του βγαινει ο κωλος για να περισεψει κανα 2000 το μηνα να τα ριξει μαζεμενα στο επομενο ελευθερο weekend
εξ ου κι οι συνθηκες δουλειας ειναι πιετστικες και τον καταπονουν κι αλλο συν το ηλικιακο θεμα...

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
636
Πόντοι
96
εξ ου κι οι συνθηκες δουλειας ειναι πιετστικες και τον καταπονουν κι αλλο συν το ηλικιακο θεμα...

Γιατί αναφέρετε συνεχώς το ηλικιακό θέμα;
45 χρονών είναι ο άνθρωπος, όχι 75
Και βγάζει 4-5000 τον μήνα, που σημαίνει ότι αν ένας 25ρης άνεργος στην Ελλάδα έχει 100 μονάδες ντοπαμίνης-ενδορφινης-αδρεναλίνης στο αίμα του λόγω νεότητας, ο kman έχει 10.000.000 λόγω χρήματος

Είναι αυτή η γαμημένη ιδιότητα του χρήματος να σε ανεβάζει και να σε φτιάχνει όσο τίποτε άλλο... ο λόγος που γυριζόταν ακόμα και το 60 ταινίες όπως το "αλλίμονο στους νέους"

OP
OP
aegeanorg

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Βλέπεις κι εσύ δράκους τυπε?
Να πάρω τηλ τον γιατρό Αλεξανδρή?

Πάρε και την αντιστοιχία με τον επιστημονικό ορισμό..
Τύπε με προβληματίζεις... Μήπως έχει έρθει η ανάκαμψη της χώρας η ανάπτυξη και η ευημερία και σύμφωνα με τη διάγνωσή  σου έχω παραισθήσεις όταν βλέπω πως η κατάσταση χειροτερεύει?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτή τη στιγμή που γράφω το 55% όσων φίλων ψήφισαν πιστεύουν ότι το πρόσωπο που η ψηφοφορία αφορά είναι ψυχοπαθής και το 31.7% ψυχοπαθής και διάνoια.

Δεν ήθελα να γράψω και να επηρεάσω τη ψηφοφορία, γιατί ήμουν περίεργος να δώ τη κοινή γνώμη.

Ο νηματοθέτης όμως και ο φίλος Βαλκάνιος Πουτσαράς με ανέφεραν σε αρκετά posts τους οπότε θεωρώ ότι επιβάλλεται να γράψω και εγώ την άποψή μου.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Στη πραγματική του ζωή μπορεί ο καθένας να είναι κάτι άλλο. Στο forum όμως ο καθένας είναι ότι ποστάρει.

Θα παραθέσω λοιπόν κάποια posts του KMAN2 παρακάτω για να καταλάβουν όλοι για ποιον μιλάμε.

Πάντως αυτό το χουνερι που πάθανε με το  Carribean δε θα το ξεχάσουν.Εντάξει,εδώ δεν τους ενοχλεί σου λέει χλιαρή αντίδραση και τι έγινε.
Αν τύχαινε το ίδιο στο ΓΑΒ να τους βγάζει αποδεδειγμένα δυο φορές ψεύτες θα το διατυμπανιζε για μια εικοσαετια.
Εμένα δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αφού θα πάθουν το ίδιο μπόλικες φορές.
Είναι σα να ρίχνω μπουκέτα στον Τσίπρα,γροθιες,κλωτσιές,να κατουραω στη μάπα μια ολόκληρη μάζα.
Τους έβαλα βομβα situation κωλος. Είναι αυτό το proactive της γενιάς μου που δημιουργείς τα γεγονότα.

Εγώ πήγα στο Carribean το Σαββατο,έβγαλα γκομενα και τη γαμησα τη Δευτέρα.Εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό?Αυτό είναι το θέμα.
Πας δηλαδή Κίεβο μόνο για τριήμερο επειδή είσαι σίγουρος οτι θα γαμησεις?
Υπάρχουν φωτο τα λένε ολα.Τα αλλα είναι πίπες.
Τους αμφισβητιες τους χύνω στη μάπα,είδες τι έπαθε ο Dr. Love όταν προσπάθησε να με αφισβητησει.Απλά τον διελυσα.
Είναι παντελώς αδύνατο να με νικησουν άτομα των οποίων ξέρω τις δυνατότητες.
Και τότε στη Λευκορωσία ο μεμοσαν ισχυριστηκε ότι δεν έχω πάει ποτε και έδειξα τη βίζα και την απόδειξη του ξενοδοχείου και τον ξεφτιλησα.(μάλιστα τον άφησα να το ισχυρίζεται έντονα για κάμποσο για να εκτεθεί περισσότερο).

Βασικές αρχές:
1.Απόκρυψη,παραλλαγή.Δεν πρέπει να καταλάβουν τι πας να κανεις
2.Συγκέντρωση των μέσων και δύναμη πυρός
3.Εκτίμηση του χώρου,σχέδιο,εντοπισμός των στόχων
4.Παραπλανηση του αντίπαλου με διασπορά
5.Αιφνιδιασμος με μαζικό ξαφνικό πυρ
6.Αποκρουση εχθρικων αντεπιθεσεων
7.Ταχεία απομάκρυνση του θηραματος και γρήγορη απαγκιστρωση
Rinse and repeat.
Με την τακτική του σοκ μπορείτε να πετυχετε μέγιστο αποτέλεσμα πριν προλάβουν να συνελθουν και απαντήσουν.

Είπα για χέσιμο της Πολωνέζας όταν δεν τη γαμαει ο σκύλος. Προφανως αδυνατείς να συλλάβεις τη λεπτή αυτή διάκριση.

Αν είσαι συνηθισμένος στα χαιλικια και τα σπονσοριλικια και ξέρεις να χειρίζεσαι καταστάσεις είναι τελικά αρκετά εύκολο να γαμησεις οχταρια με λίγα κεράσματα.
Είναι η διαφορα στην επίδοση,απλά αυτό που σε εμένα φαίνεται εύκολο και φυσικό λόγω εμπειρίας,στον άλλο φαίνεται δύσκολο.
Εγω είμαι συνηθισμένος να ενεργω γρήγορα κάτω απο συνθήκες χρονικης πίεσης,δεν το μπορούν όλοι αυτό.
Με μια ματια στο κλαμπ εντόπισα αμέσως τις διαθέσιμες γκομενες σλλα μέχρι να φτάσω στις μοντελες πρόλαβε ο κλασσικός Σουηδος δάσκαλος χορού και τις πήρε να χορέψουμε. Περιμενα,περίμενα,δε με άφηνε ο τύπος να προσσεγγισω γιατί ήθελε να χουφτώνει αυτός.
Μόλις ξεμοναχιασε λίγο τη μία έφαγα επί τόπου την αλλη και όταν πήρε ξανά τη δικια μου να χορέψουνε,έφαγα και τη δικια του.Γυρισε η γκομενα,με είδε να φιλιέμαι με τη φίλη της και είπε ζηλεύω αφόρητα οποτε άρχισα να φιλάω και τις δύο εναλλαξ. Οι γύρω είχαν κουφαθει,περίμεναν να φύγει η μία για να κάνουν κίνηση.
Ο,τι και να έκαναν όμως οι γκομενες γυρνουσαν πάντα σε εμενα αφου είχαν hookariστει στο δοκανο του τσομπάνη.
Δηλαδή η ισχύς μου ήταν τόσο τεράστια που οποιος και να την έπεφτε μετα δεν είχε καμία τύχη,είχα διαλύσει τον ανταγωνισμό.
Το μόνο ήταν ότι περιμένοντας τες να γυρίσουν μετα τα excavations, δεν μπορούσα να χτυπήσω άλλες γύρω εξίσου ωραίες που μου άρεσαν,που σιγα σιγα τις έτρωγαν άθλιοι τύποι.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο Βαλκάνιος ''Αρχοντας'', ''Αρχηγός'', και Βαλκάνιος Τσοπάνης ... όπως φαίνεται από την παραπάνω παράθεση δικών του γραφομένων,

ΧΥΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ η ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ όποιον διαφωνεί μαζί του.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και αυτό το κάνει Οταν,

δεν ηδονίζεται  χέζοντας  Πολωνές ( κατά τα δικά του γραφόμενα ) , και με βάση δικές του φωτογραφίες,

και όταν δεν δακτυλιάζει γκόμενες στα τραμ – εδώ γελάνε, ( επίσης κατά τα δικά του γραφόμενα ),

και όταν δεν χρυσοπληρώνει ψυχαναγκαστικά καραπουτάνες αρπακτικά, που τις αποκαλεί σπονσορέτες η γκόμενες χαλώντας τη πιάτσα,

και όταν δεν  ρίχνει δυο πούτσους το πρωί, ένα καβλί το μεσημέρι, και ένα τριολέ το βράδυ σε ηλικία περίπου 45 ετών ( κατά τα δικά του πρόσφατα γραφόμενα υπονοώντας ότι έπεσε στη μαρμίτα με το βιάγκρα όταν ήταν μικρός και η επίδραση είναι μόνιμη),

και όταν δεν γράφει ποιητικές ΠουτσοΑνθολογίες για Ηρωικά και πένθιμα βαλκανικά πέη Τσοπάνηδες και λοιπές άλλες ‘’σουρεαλιστικές’’ μαλακίες,

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
και όταν,

δεν αντιγράφει μεταφράζοντας τις παπαριές του Πακιστανού Rooshv  από το σχετικό thread όπου έγραφε ως greek kakmaki  μέχρι που από την πολύ μαλακία που τους φλόμωσε τον Μπάναραν. Το ότι  μισεί τους ΤουρκοΑραβοΕγχρωμους  με κανένα τρόπο δεν σχετίζεται με την ενθουσιώδη συμμετοχή του σε thread πακιστανού.

και όταν δεν περιγράφει επιτελικά σχέδια μάχης με οδοφράγματα στις τουαλέτες και σχέδια ‘’τανάλια’’ προκειμένου να υφαρπάξει από τους ΤουρκοΑραβες, πουτάνες χρυσοπληρώνοντας τες σε κλασικά Ουκρανικά Πουτανομπάρ,

και όταν δεν περιγράφει τις παραπάνω Εποποιίες με όρους μάχης και πάλι, με μπαζούκας, πολυβόλα, βόμβες, πύραυλους και λοιπές Παραληρηματικές  Καραμαλακίες του κερατά.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και όταν,

δεν ποστάρει γυναίκες ξόανα - ξυλάγγουρα  που του ρίχνουν 20 πόντους η καθεμιά και επαίρεται κιόλας που τις χρυσοπληρώνει όλο το χρόνο για να τις γαμήσει 2 εβδομάδες. Σε συνδυασμό με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις όποτε έβγαινε έξω στην Αθήνα μαζί τους σίγουρα γέλαγε ο κάθε πικραμένος !!

Και όταν δεν Αυτοεπαίρεται σαν γύφτικο σκεπάρνι όπως στην παραπάνω παράθεση όπου ζήλεψε η μια πουτάνα την άλλη, εδώ επίσης γελάνε !!

Και όταν δεν ποστάρει γυναικες με σκατά στο στόμα επιδεικνύοντας το ''κατόρθωμά'' του,

Και όταν δεν τον κυνηγάει η KGB στην Λευκορωσία, εδώ γαμιούνται όλοι στα γέλια,

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
κλπ κλπ κλπ

Τότε χύνει η κατουράει  στη μάπα τους συμφορουμίτες που τυχαίνει να διαφωνούν μαζί του.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και βέβαια θα ήταν αφύσικο κάποιος να μην συμφωνήσει με όλες τις ‘’έγκριτες΄΄ παραπάνω ενέργειες και ''στρατηγικές΄΄ !!

Βλέπεις είναι πολύ δύσκολο να βρεί κάποιος πουτάνες πληρώνοντάς τες τριπλή ταρίφα σε όλες τις χώρες του κόσμου της Ουκρανίας συμπεριλαμβανομένης.

Ολοι οι ''θαυμαστές'' του που τον βρίσκεται απλά εκκεντρικό, η ‘’σουρεαλιστικό’’ και σας αρέσουν τα παραληρήματά του, ετοιμαστείτε να σας χύσει η  να σας κατουρήσει στη μάπα μόλις διαφωνήσετε μαζί του.

Είναι στη φύση του !!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τελικά από τα γραφόμενά του, και μόνο από αυτά,  γίνεται φανερό ότι από όλους τους παραπάνω ''τίτλους'' μόνο ένας του ταιριάζει που του αρέσει κιόλας,

ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ.

Ο ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΤΣΟΠΑΝΗΣ όπως σωστά κάποιοι φίλοι παραπάνω συμπλήρωσαν αλλά και όπως η πλειοψηφία μέχρι στιγμής έχει ψηφίσει

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!

ΑΡΧΙΚΑ !!!

ΜΕΤΑ  ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ !!

ΥΓ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Εχει πολύ υψηλά standards στις πουτάνες που αποκαλεί γκόμενες. Αυτό έγινε προφανές από το γεγονός ότι την  Πολωνέζα  ( κατά πρόσφατη διευκρίνισή του που παραπάνω  παρατίθεται  ) την έχεζε μόνο όταν δεν τη γάμαγε ο σκύλος της.!!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δεν έχω προσωπικά με κανέναν αλλά όταν προκαλούμαι απαντάω.

Και ξέρω να απαντάω.

Η πληροφόρηση που παρέχει ο ‘’αρχηγός’’ συνοψίζεται στο ότι στην Ουκρανία για να περάσεις καλά πρέπει να χρυσοπληρώνεις εξωπραγματικά ποσά σε σπονσορέτες που σε καμμιά περίπτωση δεν είναι βέβαια πουτάνες ( εδώ γελάνε και τα μπετά ).

Σε κάποιους οι ‘’σουρεαλιστικές μαλακίες’’ του KMAN2 αρέσουν.

Λίγο πολύ όλοι ηδονίζονται με τη μαλακία.

Μέχρι κάποια ηλικία όμως. Κάποτε πρέπει να  την κόβουν !!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια.

Ας δούμε κάποιες φωτογραφίες που ο ίδιος ο ΚΜΑΝ2 πόσταρε γιατί όσο νάναι ‘’Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις’’.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα και καταστάσεις ανάμεσα στη φωτογραφια που ο ίδιος πόσταρε και στη δεύτερη είναι απολύτως συμπτωματική.

Συνημμένα

• ON36Fb.jpg
    ON36Fb.jpg
    557,6 KB · Εμφανίσεις: 79
  • 493full-nikos-rizos.jpg
    493full-nikos-rizos.jpg
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 52

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom