Νέα

«Κλοπή» κωδικών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σεβαστο

να θυμαστε το εξης ... οτι οι υπολογιστες και το λογισμικο ... ειναι κατασκευασμενα απο ανθρωπους ... με την διαδικασια της αναλυσης , σχεδιασης , υλοποιησης και τελος της δοκιμης αυτου ...

οταν ολα αυτα περνανε μεσα απο ανθρωπινο παραγοντα ... τοτε αναγκαστηκα αποκτανε και αδυναμιες ... διοτι και ο ανθρωπινος παραγοντας παντα εχει και αδυναμιες ...

αρα... στο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ... πρεπει να βρεις την αδυναμια ... για να μπορεις να περασεις ...

τωρα αυτο το κανεις ειτε για καλο σκοπο , ειτε για κακοβουλο σκοπο ...

ελπιζω και ευχομαι οσοι εχετε τετοιες γνωσεις να φροντιζετε να τις χρησιμοποιειτε μονο για καλο σκοπο ...

εγω εχω σκοπο να κατακτησω το συμπαν :cheesy:

its pinky and the brain :cheesy: :cheesy: :cheesy:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
σεβαστο

να θυμαστε το εξης ... οτι οι υπολογιστες και το λογισμικο ... ειναι κατασκευασμενα απο ανθρωπους ... με την διαδικασια της αναλυσης , σχεδιασης , υλοποιησης και τελος της δοκιμης αυτου ...

οταν ολα αυτα περνανε μεσα απο ανθρωπινο παραγοντα ... τοτε αναγκαστηκα αποκτανε και αδυναμιες ... διοτι και ο ανθρωπινος παραγοντας παντα εχει και αδυναμιες ...

αρα... στο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ... πρεπει να βρεις την αδυναμια ... για να μπορεις να περασεις ...

ελπιζω και ευχομαι οσοι εχετε τετοιες γνωσεις να φροντιζετε να τις χρησιμοποιειτε μονο για καλο σκοπο ...

Το  hacking ειναι ιδεολογια,και κανεις δεν το κανει για ζημια παρα μονο αν ειναι πιτσιρικας η ανοητος.
Ειναι συλλογη πληροφοριων και διακηνηση γνωσεων,ελευθερα.
Ταπεινη γνωμη μου απο τα λιγα που ξερω

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εγω εχω σκοπο να κατακτησω το συμπαν :cheesy:

its pinky and the brain :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ξερεις τι ειναι σημαντικο στην επιτευξη του καθε σκοπου?

το να εχεις πιστη στο σκοπο σου ... και να "παλεψεις" για αυτον ...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ξερεις τι ειναι σημαντικο στην επιτευξη του καθε σκοπου?

το να εχεις πιστη στο σκοπο σου ... και να "παλεψεις" για αυτον ...

αυτο κανω.........γιαυτο σας ριχνω σταδιακα μικρες ποσοτητες αρσενικου στα θρεντ μεχρι να τα τιναξετε ολοι σας για να μεινω μονη μου εγω και οι εραστες μου απο το φορουμ :2funny:

οπως η μεγαλη αικατερινη ενα πραμα........τετοια μανια........χαχααχα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Το  hacking ειναι ιδεολογια,και κανεις δεν το κανει για ζημια παρα μονο αν ειναι πιτσιρικας η ανοητος.
Ειναι συλλογη πληροφοριων και διακηνηση γνωσεων,ελευθερα.
Ταπεινη γνωμη μου απο τα λιγα που ξερω

η πληροφορια και η γνωση δινει δυναμη ...
και η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη ... και να μην διαφθαρεις απο αυτην ...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αυτο κανω.........γιαυτο σας ριχνω σταδιακα μικρες ποσοτητες αρσενικου στα θρεντ μεχρι να τα τιναξετε ολοι σας για να μεινω μονη μου εγω και οι εραστες μου απο το φορουμ :2funny:

οπως η μεγαλη αικατερινη ενα πραμα........τετοια μανια........χαχααχα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;)

Επισκέπτης
Τις τελευταιες μερες εχω παρατηρισει καποια περιεργα συμπτωματα στον υπολογιστη που χρησιμοποιω.
Κατ' αρχη να διευκρινησω οτι μπαινω στο internet απο το μαγαζι που δουλευω και απο υπολογιστη που χρησιμοπουμε ταχτικα 3 ατομα και ακομα 2 περιστασιακα. Τις τελευταιες μερες οταν μπαινω στο mail μου βλεπω καποια μηνυματα σαν διαβασμενα χωρις να τα εχω ανοιξει. Επισης ενω εχω μερες να μπω στο bourdela.com εχει τυχει να μπω και πριν να πληκτρολογισω κωδικο και ονομα βλεπω οτι ειμαι ηδη συνδεδεμενος. Οι υποψιες μου στρεφοντε στον πιτσιρικα ο οποιος εχει ερθει για δουλεια τους τελευταιους 2 μηνες και ο οποιος ειναι καλος κομπιουτερας. Πιστευω οτι με καποιο προγραμμα εχει κλεψει τους κωδικους που χρησιμοποιουμε οι υπολοιποι. Και ρωταω.
Πως μπορουμε να τον "τσιμπισουμε" ? Πως μπορουμε να προφυλαχτουμε απο τον τυπο ? Εννοειτε οτι θα "παρει ποδι" απο το μαγαζι αλλα το αφεντικο θελει να ειναι σιγουρος πριν τον στειλει.
Αν δεν σβηνεις τα προσωπικα δεδομενα απο τον broswer που χρησιμοποιεις και μπει καποιος αλος στο bourdela.com χωρις να το θελει μπαινει αυτοματα στον λογαριασμο σου και μπορει να εριξε μια ματια στα μυνηματα σου και να κανει τοι γουσταρει και γι'αυτο φταις εσυ
Αλλαξε κωδικο και να σβηνεις τα παντα οταν φευγεις και εισαι οκ

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
η πληροφορια και η γνωση δινει δυναμη ...
και η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη ... και να μην διαφθαρεις απο αυτην ...
η πολλη τσαρκα και το μασαζ φερνει καυλα και η καυλα θελει μουνι και αντε να βρεις παραδες τωρα να ξεπληρωσεις τις καβλες σου χαχαχαχχαχαχαχαχχαχ

Επισκέπτης
σεβαστο

Φιλε μιμικο τα linux ειναι ποιο ασφαλή απο τα windows για ιους η τσαμπα τα εβαλα??

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Φιλε μιμικο τα linux ειναι ποιο ασφαλή απο τα windows για ιους η τσαμπα τα εβαλα??

σαφως ειναι ασφαλεστερα ... το θεμα ειναι αν σου εξυπηρετουν τις αναγκες σου ...

γιατι το να επιλεγεις κατι απλα για θεμα ασφαλειας δεν ειναι οτι το καλυτερο και να περιοριζεις ετσι τις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ που μπορεις να εχεις ... ;)

Επισκέπτης
σαφως ειναι ασφαλεστερα ... το θεμα ειναι αν σου εξυπηρετουν τις αναγκες σου ...

γιατι το να επιλεγεις κατι απλα για θεμα ασφαλειας δεν ειναι οτι το καλυτερο και να περιοριζεις ετσι τις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ που μπορεις να εχεις ... ;)
Μια χαρα ειναι το μονο που δεν εχω βρει ακομα ειναι πως γινεται να γραφω ελληνικα
Ειμαι με windows αυτη την στιγμη

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
κολιτε ιχα γουιντου και ολο γεμιζα μαλακιεσ,εβαλε ο αδερφος μου φεντορα(με το μπλε καπελακι) και ουτε ιουσ ουτε τιποτα ουτε κολιματα.και στα κομπιοτερ τισ δουλιασ εχι βαλι ρεντ χατ(δεν εχις προβλιμα με εφορια) ,εγο δε πεζο ομοσ πεχνιδια και το σεταρισμα το εκανε ο αδερφοσ (κανιο μεπτιακο στι αγλια κοβιοτερασ και οχι τουβλοσ σα και μενα,εντομεταξι μπορι μεσο νετ να αλαζι το κομπιοτερ μου)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τις τελευταιες μερες εχω παρατηρισει καποια περιεργα συμπτωματα στον υπολογιστη που χρησιμοποιω.
Κατ' αρχη να διευκρινησω οτι μπαινω στο internet απο το μαγαζι που δουλευω και απο υπολογιστη που χρησιμοπουμε ταχτικα 3 ατομα και ακομα 2 περιστασιακα. Τις τελευταιες μερες οταν μπαινω στο mail μου βλεπω καποια μηνυματα σαν διαβασμενα χωρις να τα εχω ανοιξει. Επισης ενω εχω μερες να μπω στο bourdela.com εχει τυχει να μπω και πριν να πληκτρολογισω κωδικο και ονομα βλεπω οτι ειμαι ηδη συνδεδεμενος. Οι υποψιες μου στρεφοντε στον πιτσιρικα ο οποιος εχει ερθει για δουλεια τους τελευταιους 2 μηνες και ο οποιος ειναι καλος κομπιουτερας. Πιστευω οτι με καποιο προγραμμα εχει κλεψει τους κωδικους που χρησιμοποιουμε οι υπολοιποι. Και ρωταω.
Πως μπορουμε να τον "τσιμπισουμε" ? Πως μπορουμε να προφυλαχτουμε απο τον τυπο ? Εννοειτε οτι θα "παρει ποδι" απο το μαγαζι αλλα το αφεντικο θελει να ειναι σιγουρος πριν τον στειλει.

καλλιστα θα μπορουσε να παρει τους κωδικους ολωνων σας
αλλα πιστευεις εσυ οτι ενας που γνωριζει πως να το κανει αυτο κ γενικα εχει καλες γνωσεις υπολογιστη... θ αφηνε πισω του στοιχεια για να τον παρετε ειδηση?
εκτος αν ειναι χαζος...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
κολιτε ιχα γουιντου και ολο γεμιζα μαλακιεσ,εβαλε ο αδερφος μου φεντορα(με το μπλε καπελακι) και ουτε ιουσ ουτε τιποτα ουτε κολιματα.και στα κομπιοτερ τισ δουλιασ εχι βαλι ρεντ χατ(δεν εχις προβλιμα με εφορια) ,εγο δε πεζο ομοσ πεχνιδια και το σεταρισμα το εκανε ο αδερφοσ (κανιο μεπτιακο στι αγλια κοβιοτερασ και οχι τουβλοσ σα και μενα,εντομεταξι μπορι μεσο νετ να αλαζι το κομπιοτερ μου)
ρε μπαγασα δεν παιζεσαι λεμε...τα σπας...εισαι μεγαλη μορφη...πολυ μεγαλο μυαλο,και δεν το λεω ειρωνικα...εισαι πανεξυπνος μαν!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ρε μπαγασα δεν παιζεσαι λεμε...τα σπας...εισαι μεγαλη μορφη...πολυ μεγαλο μυαλο,και δεν το λεω ειρωνικα...εισαι πανεξυπνος μαν!!
82 κολιτε με πισοπιιτικο,
παο σπιτι τα λεμα μετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom