Νέα

«Κλοπή» κωδικών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τις τελευταιες μερες εχω παρατηρισει καποια περιεργα συμπτωματα στον υπολογιστη που χρησιμοποιω.
Κατ' αρχη να διευκρινησω οτι μπαινω στο internet απο το μαγαζι που δουλευω και απο υπολογιστη που χρησιμοπουμε ταχτικα 3 ατομα και ακομα 2 περιστασιακα. Τις τελευταιες μερες οταν μπαινω στο mail μου βλεπω καποια μηνυματα σαν διαβασμενα χωρις να τα εχω ανοιξει. Επισης ενω εχω μερες να μπω στο bourdela.com εχει τυχει να μπω και πριν να πληκτρολογισω κωδικο και ονομα βλεπω οτι ειμαι ηδη συνδεδεμενος. Οι υποψιες μου στρεφοντε στον πιτσιρικα ο οποιος εχει ερθει για δουλεια τους τελευταιους 2 μηνες και ο οποιος ειναι καλος κομπιουτερας. Πιστευω οτι με καποιο προγραμμα εχει κλεψει τους κωδικους που χρησιμοποιουμε οι υπολοιποι. Και ρωταω.
Πως μπορουμε να τον "τσιμπισουμε" ? Πως μπορουμε να προφυλαχτουμε απο τον τυπο ? Εννοειτε οτι θα "παρει ποδι" απο το μαγαζι αλλα το αφεντικο θελει να ειναι σιγουρος πριν τον στειλει.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αν ηταν πιτσιρικα πολλη ευχαριστως να ερχομουν εγω να εξιχνιασω την περιπτωση αλλα με πιτσιρικαδες δεν μπλεκω........... :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τις τελευταιες μερες εχω παρατηρισει καποια περιεργα συμπτωματα στον υπολογιστη που χρησιμοποιω.
Κατ' αρχη να διευκρινησω οτι μπαινω στο internet απο το μαγαζι που δουλευω και απο υπολογιστη που χρησιμοπουμε ταχτικα 3 ατομα και ακομα 2 περιστασιακα. Τις τελευταιες μερες οταν μπαινω στο mail μου βλεπω καποια μηνυματα σαν διαβασμενα χωρις να τα εχω ανοιξει. Επισης ενω εχω μερες να μπω στο bourdela.com εχει τυχει να μπω και πριν να πληκτρολογισω κωδικο και ονομα βλεπω οτι ειμαι ηδη συνδεδεμενος. Οι υποψιες μου στρεφοντε στον πιτσιρικα ο οποιος εχει ερθει για δουλεια τους τελευταιους 2 μηνες και ο οποιος ειναι καλος κομπιουτερας. Πιστευω οτι με καποιο προγραμμα εχει κλεψει τους κωδικους που χρησιμοποιουμε οι υπολοιποι. Και ρωταω.
Πως μπορουμε να τον "τσιμπισουμε" ? Πως μπορουμε να προφυλαχτουμε απο τον τυπο ? Εννοειτε οτι θα "παρει ποδι" απο το μαγαζι αλλα το αφεντικο θελει να ειναι σιγουρος πριν τον στειλει.

Με τις τιμές που έχουν φτάσει πλέον οι βιντεοκάμερες... κρύψτε μια σε κάποιο σημείο ώστε να φαίνεται η οθόνη του Η/Υ... ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με τις τιμές που έχουν φτάσει πλέον οι βιντεοκάμερες... κρύψτε μια σε κάποιο σημείο ώστε να φαίνεται η οθόνη του Η/Υ... ;)
υπάρχει πιο εύκολος τρόπος.....
Σε πιάσαμε και το ξέρουμε ότι κάνεις πουστιές...
πες τα όλα να μη χάσεις τη δουλειά σου......

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
αλλαξτε κωδικους!
Επισης υπαρχουν προγραμματα προστασιας κωδικων
Αν μας πεις τι  mail εχεις π.χ  gmail  μπορω να σου πω πως να τσεκαρεις απο πια  ip ανοιξε τελευταια φορα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
υπάρχει πιο εύκολος τρόπος.....
Σε πιάσαμε και το ξέρουμε ότι κάνεις πουστιές...
πες τα όλα να μη χάσεις τη δουλειά σου......
Εννίοτε βοηθούν και κανένα δυο κλωτσομπουνιδάκια....
Βάααααααααααααααααααααααααααρβαρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Αυτο δεν μπορει να γινει Ντουρασελ. Εκει που βρισκετε ο υπολογιστης ειναι δυσκολο να μπει καμερα αλλα και δεν γουσταρουμε να μας παρακολουθει το αφεντικο τι βλεπουμε στο Internet ή τι κανουμε οταν δεν ειναι εδω. Οχι οτι δεν ξερει για το bourdela και αυτος το διαβαζει πιστευω αφου το εχω βαλει στα αγαπημενα. Το θεμα ειναι να προφυλαξουμε οσο μπορουμε την ιδιωτικη μας ζωη και το απορητο της επικοινωνιας μας. Γιατι αν ο πιτσιρικας εχει κλεψει δικους μου κωδικους θα το εχει κανει αυτο και στο αφεντικο και στη γυναικα του που μπαινουν απο τον ιδιο υπολογιστη.

Επισκέπτης
αλλαξτε κωδικους!
Επισης υπαρχουν προγραμματα προστασιας κωδικων
Αν μας πεις τι  mail εχεις π.χ  gmail  μπορω να σου πω πως να τσεκαρεις απο πια  ip ανοιξε τελευταια φορα.

Εγω εχω yahoo, το αφεντικο mail.gr και otenet.gr οι αλλοι δεν ξερω.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αυτο δεν μπορει να γινει Ντουρασελ. Εκει που βρισκετε ο υπολογιστης ειναι δυσκολο να μπει καμερα...

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι τέτοιο...

...αλλα και δεν γουσταρουμε να μας παρακολουθει το αφεντικο τι βλεπουμε στο Internet ή τι κανουμε οταν δεν ειναι εδω. Οχι οτι δεν ξερει για το bourdela και αυτος το διαβαζει πιστευω αφου το εχω βαλει στα αγαπημενα. Το θεμα ειναι να προφυλαξουμε οσο μπορουμε την ιδιωτικη μας ζωη και το απορητο της επικοινωνιας μας. Γιατι αν ο πιτσιρικας εχει κλεψει δικους μου κωδικους θα το εχει κανει αυτο και στο αφεντικο και στη γυναικα του που μπαινουν απο τον ιδιο υπολογιστη.

Χρησιμοποιήστε τότε έναν keylogger...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Και ποιος μου λεει οτι εισαι ο αυθεντικος Παραλιμνιος και οχι ο πιτσιρικας που χρησιμοποιει το νικ σου  :grin:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ο τροπος που εχει δει τους κωδικους σου ειναι απλος ρε παραλιμνιε....πχ στον firefox πηγε:
εργαλεια-->επιλογες-->ασφαλεια-->αποθηκευμενοι κωδικοι-->εμφανιση κωδικων και ειδε και τους κωδικους αλλα και τα σαιτ που αντιστοιχει ο καθεις!!!

puff

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δες εαν εχει εγκατασταθεί το PC wizard 2008 στον υπολογιστή .

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
πολύ τσίπης ο αφεντικός...έναν υπολογιστή για να μπαίνει αυτός η γυναίκα του εσύ ο πιτσιρικάς;;; Όλο και κάποιος θα αφεθεί συνδεδεμένος κι έτσι ο άλλος θα ψάχνει αβίαστα τα άδυτα.

το καλύτερο που έχεις να κάνεις ...Ζήτα αύξηση μπόνους και πάρε ένα λαπτοπ να κάνεις το σερφινγκ μπερντ μονος σου.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ισως εχεις δικιο,δεν εχω γνωσεις τοσες πολλες

σεβαστο

να θυμαστε το εξης ... οτι οι υπολογιστες και το λογισμικο ... ειναι κατασκευασμενα απο ανθρωπους ... με την διαδικασια της αναλυσης , σχεδιασης , υλοποιησης και τελος της δοκιμης αυτου ...

οταν ολα αυτα περνανε μεσα απο ανθρωπινο παραγοντα ... τοτε αναγκαστηκα αποκτανε και αδυναμιες ... διοτι και ο ανθρωπινος παραγοντας παντα εχει και αδυναμιες ...

αρα... στο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ... πρεπει να βρεις την αδυναμια ... για να μπορεις να περασεις ...

τωρα αυτο το κανεις ειτε για καλο σκοπο , ειτε για κακοβουλο σκοπο ...

ελπιζω και ευχομαι οσοι εχετε τετοιες γνωσεις να φροντιζετε να τις χρησιμοποιειτε μονο για καλο σκοπο ...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ζήτα αύξηση μπόνους και πάρε ένα λαπτοπ να κάνεις το σερφινγκ μπερντ μονος σου.
αυξηση?μπουχαχαχααχχαχαχαχαχα
τα αρχιδια του θα παρει.....αυξηση το 2008 με τετοια κριση?απαπαπαπαπαπαπα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom