neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
και αυτη την στιγμη ειναι μονο ενας μεσατι περιμενεις;αρχιζουν τις μαλακιες οι μπαχαλακηδες και τα γαμανε ολα
και αυτη την στιγμη ειναι μονο ενας μεσατι περιμενεις;αρχιζουν τις μαλακιες οι μπαχαλακηδες και τα γαμανε ολα
Πλάκα κάνεις ???????????? :o :o
Θα του πάρω όλα τώρα , σπίτια ,αμάξια , λεφτά μαγαζιά όλααααααααααααα λέμε
ε ησουνα που ησουνα κοντα δεν εριχνες και εναν πουτσο στο παρανταιζ;
Μπαχαλάκηδες? Τι ειναι τουτο πάλι?τι περιμενεις;αρχιζουν τις μαλακιες οι μπαχαλακηδες και τα γαμανε ολα
Πλάκα κάνεις ???????????? :o :o
Θα του πάρω όλα τώρα , σπίτια ,αμάξια , λεφτά μαγαζιά όλααααααααααααα λέμε
τι περιμενεις;αρχιζουν τις μαλακιες οι μπαχαλακηδες και τα γαμανε ολα
ξερει τι κανειΡε συ λαγουδακη που ειναι ο απολυτος????Απο χθες που του ειπα οτι ταιριαζουμε εξαφανιστηκε....Ξερεις κατι????
Κρυβεται για να γλυτώσει απο τον ερωτα σουΡε συ λαγουδακη που ειναι ο απολυτος????Απο χθες που του ειπα οτι ταιριαζουμε εξαφανιστηκε....Ξερεις κατι????
μιλησαμε πριν λιγο και μου ειπε οτι τον τρομαξες....ειναι και στην μεση και η αντιγονη...καταλαβαινεις....Ρε συ λαγουδακη που ειναι ο απολυτος????Απο χθες που του ειπα οτι ταιριαζουμε εξαφανιστηκε....Ξερεις κατι????
Που ναχεs και βυζι δλδ...............Μεχρι καταθεσειs στο εξωτερικο
Ρε συ λαγουδακη που ειναι ο απολυτος????Απο χθες που του ειπα οτι ταιριαζουμε εξαφανιστηκε....Ξερεις κατι????
μιλησαμε πριν λιγο και μου ειπε οτι τον τρομαξες....ειναι και στην μεση και η αντιγονη...καταλαβαινεις....
ασε που εχει παρεξηγηθει με αυτα που κανει απο χτες....Το εκανεs αποτομα......
Ξεκιναs απο τιs πεταλουδιτσεs και σιγα σιγα.......
ωωωωωχ !!
γαμώτο δεν έχει κ κανα ιμοτ να χορεύει τσιφτετέλι
Θα μου το πληρώσει ακριβά ....
Πήγαινε Χαρά Βέρρα με τα γκομενάκια κ εγώ ήμουν σπίτι , κοιμόμουν ... τςτςτςτςτς >
Το εκανεs αποτομα......
Ξεκιναs απο τιs πεταλουδιτσεs και σιγα σιγα.......
Κρυβεται για να γλυτώσει απο τον ερωτα σου
ασε που εχει παρεξηγηθει με αυτα που κανει απο χτες....
σου ειπα...τα πηρε με την χτεσινη σου συμπεριφοραΕσεις οι αντρες δεν ξερετε τι θελετε....
Η Αντιγονη κξεκινησε με πεταλουδιτσες πμ κτλ, δεν την ηθελε...
Εγω το πηγα πιο αγρια, τρομαξε.....
Ε αποφασιστε τι θελετε....
Σωστα.τι τελειο θεμα ανοιξε
ασε ρε...που δεν ξερεις...καθεσε και σαλιαριζεις ρε πουτανι με τον αλλον τον ανωμαλο τα γαμισακια 13 που θελει να του τον παιζουν μονοΠου κανω εγω???Τι κανω δηλαδη....
Πρεπει να με βοηθησεις να τον ξαναβρω....70% ταιριαζαμε κριμα ειναι να παει χαμενο.... :-