Νέα

Κλοπες - πεσιματα σε Ι.Χ. στην Βριλησσου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drill
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

drill

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γειά χαρά σε όλους.
Εχθές είπα να περάσω μια βόλτα από βριλησου και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου, σπασαν το παράθυρο του συνοδηγού του οχήματός και με  ξαφρισανε....
κάποιος την στήνει εκεί παρακολουθεί τους επίδοξους καβαλάρηδες και κάνει τρελή μπάζα...
οπως την πάτησα εγω θα την πατήσει σίγουρα και άλλος.
ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΚΕΊ. ΜΗΝ ΑΦΉΝΕΤΕ ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΤΛ.
Μου στοίχισε κσνα χιλιαρικακι + το πρόβλημα της παρουσίασης του περιστατικου σε συγγενείς και φίλους. ...ξαι συην αστυνομία. ...
Είμαι σίγουρος ότι αν τη στήσω εκεί κάποιο βραδυ θα τον τσιμπησω.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε τι ειχες μεσα στο αμαξι;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Μπορει να ειχε καλο αμαξι ο τυπος με ακριβα τζαμια  :rolleyes:

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Την πεφτουν και σε πεζους?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Φιλος αστυνομικος μου εχει πει οτι συμβαινουν αρκετα περιστατικα με σπασιματα τζαμιωναυτοκινητων εκει τα βραδυα, γιατι ξερουν οτι πανε πελατες για τσαρκα, πιθανον να ειναι πρεζονια...

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Γειά χαρά σε όλους.
Εχθές είπα να περάσω μια βόλτα από βριλησου και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου, σπασαν το παράθυρο του συνοδηγού του οχήματός και με  ξαφρισανε....
κάποιος την στήνει εκεί παρακολουθεί τους επίδοξους καβαλάρηδες και κάνει τρελή μπάζα...
Μου στοίχισε κσνα χιλιαρικακι + το πρόβλημα της παρουσίασης του περιστατικου σε συγγενείς και φίλους. ...ξαι συην αστυνομία. ...

τυπε ειδικα στην αστυνομια πες το,μπας και στειλουν κανενα μπατσο απο'κει,και τσιμπισουν τους τυπους που την πεφτουν στα αυτοκινητα.βεβαια δεν χανεις και τιποτα να το πεις και στις τσα2 στα στουντιο που πηγαινεις.δεν ξερεις,μπορει να σου βρουν πιο γρηγορα λυση για να μην χαλασουν οι δουλειες τους  ;)

matakiasm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
553
Πόντοι
301
τυπε ειδικα στην αστυνομια πες το,μπας και στειλουν κανενα μπατσο απο'κει,και τσιμπισουν τους τυπους που την πεφτουν στα αυτοκινητα.βεβαια δεν χανεις και τιποτα να το πεις και στις τσα2 στα στουντιο που πηγαινεις.δεν ξερεις,μπορει να σου βρουν πιο γρηγορα λυση για να μην χαλασουν οι δουλειες τους  ;)
:woldman: σωστός νέε μου ... οι τσατσάδες θα επιληφθούν πιο άμεσα!

Επισκέπτης
γινονται τετοια πραγματα στην Αθηνα;;;;
ελα ρε και εγω που ελεγα οτι ο κοσμος ειναι αγγελικα πλασμενος

OP
OP
D

drill

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
τυπε τι ειχες μεσα στο αμαξι;
Είχα το pc μου και τσάντα με πορτοφόλι,κάρτες κιν. Όλα κρυμμένα πίσω απο το κάθισμα του συνοδηγού.
Ανοησία...αλλά εκείνη τη στιγμή με επιασε μια λαλακία και δε τα έβαλα πορτπαγκάζ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Γειά χαρά σε όλους.
Και τι κανεις τωρα, τον προειδοποιεις? :think:

OP
OP
D

drill

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Την πεφτουν και σε πεζους?
Απο όσο κατάλαβα όχι, αλλά ποτέ δεν είσαι σίγουρος και για τίποτα πλέον στην Αθήνα, έτσι όπως γίναμε.

Παρόλο αυτά έκανα μια αναζήτηση και βρήκα και άλλον ένα "καημένο" που του έκαναν ακριβώς το ίδιο.

Ιδια 'ωρα περίπου μου την έπεσε.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.077
Πόντοι
26.470
Απο όσο κατάλαβα όχι, αλλά ποτέ δεν είσαι σίγουρος και για τίποτα πλέον στην Αθήνα, έτσι όπως γίναμε.

Παρόλο αυτά έκανα μια αναζήτηση και βρήκα και άλλον ένα "καημένο" που του έκαναν ακριβώς το ίδιο.

Ιδια 'ωρα περίπου μου την έπεσε.
όποτε πηγαίνω "βουνό" αφήνω το αμάξι σε σημείο φωτιζόμενο και επιδιώκω να ναι στην είσοδο ή πολύ κοντά στην είσοδο των στούντιο ώστε να υπάρχει και κάποιος "έλεγχος" από τις κάμερες του στούντιο...και φυσικά πάντα παίρνω ότι πολύτιμο έχω μέσα(πορτοφόλι, γυαλιά,κλειδιά κλπ)...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Στις πορνοτσαρκες πηγαινω πάντα με το παπι το στρογγυλοφαναρο να μην δινω στοχο!  :sunglasses:

3456029904.jpg

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Στις πορνοτσαρκες πηγαινω πάντα με το παπι το στρογγυλοφαναρο να μην δινω στοχο!  :sunglasses:

3456029904.jpg
Λάθος.Πολύ εύκολα στο σηκώνουν 2-3 μαζί,το φορτώνουν στο παραδίπλα φορτηγάκι και αντίο σας.

OP
OP
D

drill

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Και τι κανεις τωρα, τον προειδοποιεις? :think:

Όχι δε προειδοποιώ κανέναν, αντιθέτως προσπαθώ να παρακινήσω κόσμο να κάνει μια απόπειρα, κάποιος που θέλει λίγο δράση και να κάνει μια απόπειρα.
Οι ώρες που χτυπάνε είναι απο τις 2.30 μέχρι 3.30
το σημείο είναι γνωστό.
ο τρόπος που προσεγγίζουν και αυτός γνωστός (περιμένουν να μπεις και αν περάσει 10 λεπτο που δεν εχεις εμφανιστεί καταλαβαίνουν ότι θα βγεις σε κανα τέταρτο με μισάωρο, και χτυπάν χωρίς δεύτερη σκέψη.
Το "τυράκι" είναι μια τσάντα πίσω απο κάθισμα.
Η αστυνομία το ξέρει, έκανα καταθεση και όλοι τους είχαν το βλέμα του.... "ξέρω τι έκανες εκεί..και μας έχει ξανατύχει.."
έχουν ξαναχτυπήσει ωρίστε και τα διαπιστευτήρια (ακριβώς με τον ίδιο τρόπο)
Το θέμα είναι οτι θα ξαναγίνει....και ότι αυτά τα αλάνια θα δράσουν ακριβώς το ίδιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom