Νέα

Κλήσεις δημοτικής αστυνομίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα free
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
free

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
κυνήγα τους με τα ίδια μέσα

Να τους κόψω μία κλησούλα και γω? Δεν διαθέτουμε τα ίδια μέσα αγαπητέ μου.
Οι ΟΤΑ προσλαμβάνουν παιδάκια χωρίς να δίνουν λογαριασμό τα βαφτίζουν δημομπατσάκια καβαλάν το καλαμάκι τους και τα αμολάνε και γράφουν. Χωρίς να ξέρω εκφράζω τις αμφιβολίες μου αν ξέρουν τον ΚΟΚ και την υπόδειξη όλων των πινακίδων.
Εγώ πρέπει να ξεκινήσω δικαστικό αγώνα με αμφίβολα αποτελέσματα.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Η δημοτική αστυνομία δεν έχει δικαιοδοσία να κόβει κήσεις, Για αυτό και αν δείτε πάντα κάνουν μονογραφή/μουντζούρα για να μην φαίνεται ποιός την υπέγραψε.

Δεν ξέρω ποιές είναι η δικαιοδοσίες της αλλά οι κλήσεις είναι παράνομες.

Τώρα αν τη φας (τη κλήση) στο δήμο σου, μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα αν χρειαστείς κάποια χαρτιά, στα @@ μας, πάμε στο ΚΕΠ και τους γειώνουμε.

Πέντως εγώ προτείνω τις δημοτικές κλήσεις να τις φυλάτε !!! ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να ξεμείνεις από κωλόχαρτο ...!!!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Η Δημοτική Αστυνομία μπορεί και κόβει κλησεις κανονικά και με τον νόμο.
Υπάρχει σχετικός νόμος ο οποίος ψηφίστηκε επι δημαρχίας Ντόρας.

Άμα δεν πληρώσεις κλήση της Δημοτικής Αστυνομίας έχεις τις ίδιες επιπτώσεις με το να μην πληρώσεις κλήση της κανονικής αστυνομίας.

Μην φοβάστε, δεν είναι τόσο μαλάκες να αφήσουν μια σοβαρή πηγή εσόδων σε θολό νομικά τοπιο...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Η Δημοτική Αστυνομία μπορεί και κόβει κλησεις κανονικά και με τον νόμο.
Υπάρχει σχετικός νόμος ο οποίος ψηφίστηκε επι δημαρχίας Ντόρας.

Ο νόμος δεν τους δίνει το δικαίωμα να κόβουν κλήσεις, απλά να υφίστανται και να εκτελούν τα καθήκοντα τους .. όποια και αν είναι αυτά ...

Άμα δεν πληρώσεις κλήση της Δημοτικής Αστυνομίας έχεις τις ίδιες επιπτώσεις με το να μην πληρώσεις κλήση της κανονικής αστυνομίας.

Δεν είχα καμμία επίπτωση για 2-3 που έχω απλήρωτες εδώ και χρόνια

Μην φοβάστε, δεν είναι τόσο μαλάκες να αφήσουν μια σοβαρή πηγή εσόδων σε θολό νομικά τοπιο...

Δυστηχώς για αυτούς και ευτυχώς για εμάς είναι τόσο και ακόμα περισσότερο...!!!

Εν κατακλείδι, εγώ τις κλήσεις τους τις γράφω στα @@ μου, αν κάποιος θεωρεί ότι πρέπει να τις πληρώσει ας το κάνει.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ολοι οι δήμοι κάθε περίπου πέντε χρόνια κάνουν εκκαθάριση για τυχόν διαφυγόντα έσοδα και σου στέλνουν ειδοποίηση ... στην περίπτωση που δεν πληρώσεις στέλνουν στο δημόσιο ταμείο σύμφωνα με τον νόμο περί δημοσίων εσόδων και σου έρχεται στην εφορία..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Δεν είμαι Δημότης Ιωαννιτών φίλτατε ούτε έχω σκοπό να ανοίξω κάποιο κατάστημα...οπότε στα πελέ μου!!!
Αλλά και πάλι επισημαίνω ότι τουλάχιστον στην πόλη μου,ότι δεν πληρώνεται πάει στον κάλαθο τον αχρήστων :sunglasses:
καποιες φορες εχει τυχει ν ακουσω ατομα που τους κυνηγαει κληση 20 χρονια και δεν το ξερανε και βγαινουνε στα καναλια και φωναζουνε!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δυστυχως σε αλλες χωρες η αστυνομια ειτε ειναι δημοτικη ειτε τροχαια οταν σταματαει εναν πολιτη για κλιση εκει δεν μετραει το ποσο! δηλ δεν θα ακουσεις κλιση 700 ευρω!
στο εξωτερικο ειναι ντροπη για εναν πολιτη η κλιση! το ξαναλεω σημασια εχει οτι πηρε κλιση οχι το ποσο! οι ανθρωποι δεν ειναι αξημερωτοι!
σε μας παλι ειναι κατορθωμα! ειχα γνωστο που μου λεγε εχω 13 δικαστηρια! (του ειπα να τα 100στησεις)
χωρια οτι σε σταματαει η αστυνομια και οι περισσοτεροι του λενε θα κανω θα σου ρανω δωσε μου τα στοιχεια σου κλπ κλπ κλπ!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
καποιες φορες εχει τυχει ν ακουσω ατομα που τους κυνηγαει κληση 20 χρονια και δεν το ξερανε και βγαινουνε στα καναλια και φωναζουνε!
Κι εγώ σου λέω ότι δεν έχουν καμία νομική ισχύ κι επειδή το ξέρουν γι'αυτό τις πετάνε και στα σκουπίδια όσες δεν πληρώνονται!!!!
Και όπως προανέφερα μιλάω πάντα για την πόλη μου τι κάνει ο δημος Αθηναίων δεν το γνωρίζω και δεν με απασχολεί...!!!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
δυστυχως σε αλλες χωρες η αστυνομια ειτε ειναι δημοτικη ειτε τροχαια οταν σταματαει εναν πολιτη για κλιση εκει δεν μετραει το ποσο! δηλ δεν θα ακουσεις κλιση 700 ευρω!
Nα υποθέσω πως δεν έχεις πάει στη Φινλανδία ε?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Nα υποθέσω πως δεν έχεις πάει στη Φινλανδία ε?
οχι δεν ξερω τι γινεται εκει!
το να μου πεις ενα δυο παραδειγματα εμενα δεν μου λεει κατι!
καλο δεν ειναι να κοιταμε τις εξαιρεσεις και την μοιονωτητα ΑΛΛΑ την πλειοψηφεια!

αποψη μουυ!  ;)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
στο εξωτερικο ειναι ντροπη για εναν πολιτη η κλιση! το ξαναλεω σημασια εχει οτι πηρε κλιση οχι το ποσο! οι ανθρωποι δεν ειναι αξημερωτοι!
σε μας παλι ειναι κατορθωμα! ειχα γνωστο που μου λεγε εχω 13 δικαστηρια! (του ειπα να τα 100στησεις)
χωρια οτι σε σταματαει η αστυνομια και οι περισσοτεροι του λενε θα κανω θα σου ρανω δωσε μου τα στοιχεια σου κλπ κλπ κλπ!
Στο εξωτερικό φίλε μου οι αστυνομικοί σέβονται τους πολίτες,τους μιλάνε πάντα στον πληθυντικό και ευγενικά...πόσες φόρες σου μίλησε εδώ αστυνομικός της τροχαίας ευγενικά ή σε χαιρέτισε???η πρώτη ατάκα τους έιναι <<να σου τη  μπουμπουνίσω τώρα μεγάλε...?>>μαγκιά κλανιά κι εξάτμιση κι ο κώλος φυσαρμόνικα...!!!
Το θέμα μας εδώ όμως δεν είναι η συμπεριφορά των αστυνομικών ή η δική μας απέναντί τους...!!!!
Αλλά η ληστρική πρακτική των δήμων που προσπαθούν να σου τα αρπάζουν με όποιον τρόπο μπορούν...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
οχι δεν ξερω τι γινεται εκει!
το να μου πεις ενα δυο παραδειγματα εμενα δεν μου λεει κατι! καλο δεν ειναι να κοιταμε τις εξαιρεσεις και την μοιονωτητα ΑΛΛΑ την πλειοψηφεια!

αποψη μουυ!  ;)
Στην Φινλανδία τα πρόστιμα για τροχαίες παραβάσεις δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο ποσό, αλλά εξαρτάται απο το εισόδημα του παραβάτη. Εάν πχ παραβιάσει το όριο των 80km/h εκεί που δεν πρέπει να το υπερβεί, το πρόστιμο είναι πχ 40% του μηνιαίου του εισοδήματος. Αν βγάζεις πχ 1000 ευρώ, σκας ένα πρόστιμο 400 γιουργια και δεν μιλάς. Αν βγάζεις 5000 πλερώνεις 2χιλιάρικα γιατί είσαι μάγκας και τρέχεις και παραβιάζεις το όριο και το βουλώνεις. Στην Φινλανδία επίσης αδερφέ thanoss, η γνωστή ατάκα "ρε, ξες ποιός είμαι εγω?" είναι άγνωστη. Αγνωστα επίσης είναι τα φαινόμενα που όλοι μας βλέπουμε και κάνουμε καθημερινά στους Ελληνικούς δρόμους! (διπλο-τριποπαρκαρίσματα, παπακια που ο αναβάτης οδηγάει με ενα χέρι γιατι στο άλλο μιλάει με κινητό, κόκκινα που περνάμε σαν να μην τα ειδαμε κλπ κλπ κλπ)

ΥΓ. Και μην ρωτησεις που ξέρει ο Φινλανδός μπάτσος πόσα βγάζεις, διότι όταν βάζει στο τερματικό του περιπολικού τα στοιχεία σου και του βγάζει όχι μόνο τα στοιχεία του πιο πρόσφατου εκκαθαριστικού εφορίας, αλλά πόσα δόντια έχει η μασέλα της γιαγιάς σου... δεν σε παίρνει για μαγκιές. Αν ήταν τόσο ευκολο, θα ήταν αυτοί "μαγκες" κι όχι εμείς οι ταχα δήθεν βαριοι κι ασήκωτοι κουραδο-Βαλκάνιοι.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Στο εξωτερικό φίλε μου οι αστυνομικοί σέβονται τους πολίτες,τους μιλάνε πάντα στον πληθυντικό και ευγενικά...πόσες φόρες σου μίλησε εδώ αστυνομικός της τροχαίας ευγενικά ή σε χαιρέτισε???η πρώτη ατάκα τους έιναι <<να σου τη  μπουμπουνίσω τώρα μεγάλε...?>>μαγκιά κλανιά κι εξάτμιση κι ο κώλος φυσαρμόνικα...!!!
Το θέμα μας εδώ όμως δεν είναι η συμπεριφορά των αστυνομικών ή η δική μας απέναντί τους...!!!!
Αλλά η ληστρική πρακτική των δήμων που προσπαθούν να σου τα αρπάζουν με όποιον τρόπο μπορούν...
ακουσε να δεις!
δεν εχει τυχει να με σταματησουν ποτε! ουτε καν σαν πεζο (οπως ετυχε σε κατι γωστους μου)
το οτι κσποιοι ειναι τσοπανηδες αυτο ειναι γνωστο και σε ολλα τα επαγγελματα!
1ον θα πεσουμε στο επιπεδο τους?
2ον μπορεις αν εισαι μαγκας και του μιλας στον πληθυντικο και ευγενικα να του το απαιτησεις!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Στην Φινλανδία τα πρόστιμα για τροχαίες παραβάσεις δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο ποσό, αλλά εξαρτάται απο το εισόδημα του παραβάτη. Εάν πχ παραβιάσει το όριο των 80km/h εκεί που δεν πρέπει να το υπερβεί, το πρόστιμο είναι πχ 40% του μηνιαίου του εισοδήματος. Αν βγάζεις πχ 1000 ευρώ, σκας ένα πρόστιμο 400 γιουργια και δεν μιλάς. Αν βγάζεις 5000 πλερώνεις 2χιλιάρικα γιατί είσαι μάγκας και τρέχεις και παραβιάζεις το όριο και το βουλώνεις. Στην Φινλανδία επίσης αδερφέ thanoss, η γνωστή ατάκα "ρε, ξες ποιός είμαι εγω?" είναι άγνωστη. Αγνωστα επίσης είναι τα φαινόμενα που όλοι μας βλέπουμε και κάνουμε καθημερινά στους Ελληνικούς δρόμους!
αυτη η ατακα φιλε μου λιγο πολυ ειναι και αλλου! (αλλα οπως ειπαμε δεν θα κοιταμε την μοιοψηφια και οτι μας συμφαιρει)
μπραβο στους Φιλανδους για το συστημα τους!
και παλι μπραβο! να δεις τι καλα αν συμορφωνονται ή οχι!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ακουσε να δεις!
δεν εχει τυχει να με σταματησουν ποτε! ουτε καν σαν πεζο (οπως ετυχε σε κατι γωστους μου)
το οτι κσποιοι ειναι τσοπανηδες αυτο ειναι γνωστο και σε ολλα τα επαγγελματα!
1ον θα πεσουμε στο επιπεδο τους?
2ον μπορεις αν εισαι μαγκας και του μιλας στον πληθυντικο και ευγενικα να του το απαιτησεις!
1ον ποτέ...ούτε κάθομαι να βρώ δικαιολογίες ή να τσαμπουκαλευτώ...!!!!
2ον όποτε χρειάστηκε σε κανα δυο γίδια το έχω κάνει!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εδω που ειμαι εγω (εξωτερικο) οδηγανε καπως! ΑΛΛΑ σεβονται την προταιρεοτητα! αν εχεις στοπ ΤΕΛΟΣ! προταιρεοτητα δεν σου δινουνε που να χτυπιεσαι ή να σου αναψει τα φωτα να περασεις (κατι που δεν μου αρεσει) προτιαμανε να πεσουνε πανω σου παρα να σταματησουνε αν εχουνε προταιρεοτητα και τελος ΣΕΒΟΝΤΑΙ τον ΠΕΖΟ! στις ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ (αγνωστη λεξη για ελλαδα) σταματανε ΟΛΟΙ!! με το που ακουμπησε ο πεζος το ποδι του στις διαβασεις η κυκλοφορια εχει σταματησει!
μην πω οτι συνηθησμενος απο δω εκανα και το ιδιο στην ελλαδα και κοντεψαν να με πατησουν! περα απο κατι μεγαλες διασταυρωσεις Αθηνα-Θεσ/νικη (με φαναρια) δεν σταματαει ΚΑΝΕΙΣ και ΠΟΥΘΕΝΑ !!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
1ον ποτέ...ούτε κάθομαι να βρώ δικαιολογίες ή να τσαμπουκαλευτώ...!!!!
2ον όποτε χρειάστηκε σε κανα δυο γίδια το έχω κάνει!!!
κοιταξε να δεις δεν θα το πω για να πενεψω τα μουσια μου! (αλωστε δεν υπαρει λογος να το κανω ανωνυμα)
του πατερα μου ποτε δεν του δωσανε κλιση! οχι γιατι ανεκαθεν ηταν νομιμος αλλα για αλλο λογο ΑΛΛΑ ποτε δεν το εκμεταλευτηκε ποτε δεν μιλησε ασχημα και επισης ποτε δεν ειπε ψεματα (οτι ξερεις δεν πηγαινα με 140 αλλα με 120) λες και ειναι βλακες και δεν εχουνε radar!! ποσοα βλεπουν και αυτοι καθε μερα!
τεσπα εξωτερικο εβγαινα με φιλαρακι και δεν ειχε ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ η τροχαια να μας δωσει κλιση ουτε καν στα ΣΥΝΟΡΑ να μας ψαξουν! λογω διπλοματικης ιδιωτητας!
ΠΟΤΕ δεν το εκμεταλευτηκε ο φιλος μου! (οι υπολοιποι σαν κλασικοι ελληναρες τεσπα)
εκτος απο μια περιπτωση που υπηρχε διπλοματικος λογος και ετρεχε μεσα στην πολη τον σταματησαν η τροχαια του λεγε θα σου δωσω κλιση οχι δεν εχεις καμια διακαιοδοσια πανω μου τραβα κουρεψου εγω βιαζομαι!
μα μου εγω τι θα πω στον δικοιτη μου!! δεν με νοιαζει απλα και εφυγε!
εγινε ΜΙΑ φορα στα 3 χρονια!

Φονιας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αυτά τα πουστόπαιδα οι δημοτόμπατσοι και οι δημοτομπατσίνες κόβουν βόλτες όλη μέρα στην περιοχή ευθύνης τους με ένα χάρτη στο χέρι και όπου δουν αυτοκίνητο είτε σε πεζοδρόμιο,είτε σε ράμπα αναπήρων το ζωγραφίζουν και μερικές φορές του παίρνουν και τις πινακίδες.Δεν γράφουν όλα τα αυτοκίνητα όμως κι ας είναι παράνομα.Όχι!Έχουν λίστα με αριθμούς κυκλοφορίας ώστε να ξέρουν τι να γράψουν,γιατί ο εκάστοτε δήμαρχος θέλει να είναι καλυμμένος και για τις επόμενες εκλογές!Το παίζουν και αρχηγόπουλα κιόλας γιατί υιοθετούν κι αυτοί τη νοοτροπία των κρατικών μπάτσων.Τα ίδια σκατά είναι...

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
στο εξωτερικο φιλε μου ναι μεν οι μπατσοι φερονται επαγγελματικα και ευγενικα αλλα το ιδιο κανουν και οι πολιτες. Αν τολμησεις να αντιμιλησεις η να κανεις πως βγαινεις εξω απο το αμαξι χωρις να σου το εχει πει τοτε σε εχουν μπουζουριασει και σε βαρανε για πλακα. Βλεπεις οι μπατσοι ειναι κομματι της κοινωνιας και συμπεριφερονται οπως ολοι μας. Οταν ολοι μας στην Ελλαδα ειμαστε μεσα στη μαγκια και τη φιγουρα και τη ρεμουλα περιμενεις φιλε μου οι μπατσοι να ειναι εκτος πραγματικοτητας και να ειναι επαγγελματιες?
Παντως στη Αυστρια για παραδειγμα που ειναι οι πιο σκληροι τροχονομοι της Ευρωπης, τα προστιμα πληρωνονται επιτοπου - ναι, παιρνουν και πιστωτικη καρτα- και οταν μια φορα τολμησα να ρωτησω τι θα γινοταν αν δεν ειχα τοσα χρηματα επανω μου, η μονη απαντηση που πηρα ορθα κοφτα ηταν:"μεγαλο προβλημα για σενα".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom