Απλώς θα ήθελα και εγώ να εξηγήσω γιατί πήρα την απόφαση να μην σας αφήσω να διπλοπονταρετε. Όταν μπήκε ο εκπρόσωπος του πρακτορείου και είπε ότι τα νούμερα πού περισσεύουν μπορεί να τα πάρει όποιος θέλει χωρίς να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε εγώ θεώρησα ότι ήθελε να δώσει μία ευκαιρία σε κάποιους πού δεν είναι πελάτες του να μπουν στο παιχνίδι. Επίσης θα ήταν και αδικία για όλους όσοι ήταν ήδη στην λίστα με ένα νούμερο και δεν ήταν on line εκείνη την στιγμή - και αυτοί πελάτες του γραφείου είναι. Υπήρχαν και τεχνικά θέματα όπως τι θα γινόταν αν κάποιος που είχε ποντάρει και στο Τζόκερ και στο 1 - 45 κέρδιζε και τα 2 FF.
Στο κάτω κάτω με συνέφερε και εμένα το διπλοποντάρισμα γιατί θα έπαιρνα και εγώ ένα δεύτερο νούμερο. Ο δε koskam του οποίου δεν δέχθηκα το δεύτερο ποντάρισμα στο 28 και ουσιαστικά του στέρησα το FF είναι φίλος μου (μπορείτε να το δείτε από το προφίλ μου) και ανταλλάσουμε συχνά PM. Με τον Φακίρη δεν έχουμε πει ούτε καλημέρα στο Φόρουμ. Έκανα αυτό που θεωρούσα σωστό. Αν ήταν ο Ampelale on line εκείνη την στιγμή θα είχε πάρει αυτός την απόφαση αν θα σας άφηνε να βάλετε δεύτερο αριθμό ή όχι.
Συγγνώμη αν στεναχώρησα κάποιους... αλλά ότι απόφαση και να έπαιρνα εκείνη την στιγμή κάποιοι θα ήταν σήμερα παραπονούμενοι