Νέα

Klik.gr, το παλιό Klik σε έκδοση...ιστοσελίδας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Έτυχε και διάβασα ένα άρθρο του Άρη Τερζόπουλου, "Mύκονος…Είναι η νέα Συγγρού;"
από μια άκυρη ιστοσελίδα, η οποία με ανακατεύθυνε σε αυτό το link: www.klik.gr/gr/el/greece/mycconos/]http://www.klik.gr/gr/el/greece/mycconos/[/url]

http://[URL unfurl="true"]www.klik.gr/uploads_image/2015/08/11/p19seipng6j5d1ivglho151b111ie_834x397.jpg[/img[/URL]]

"Πάμπλουτα ρεμάλια, εντυπωσιακές βίζιτες, ξέκωλα, ωραία αγόρια και ωραία κορίτσια, κανονικοί άνθρωποι, υπέροχες παραλίες και πανάκριβες τιμές στο νησί των Ανέμων. Από τον Άρη Τερζόπουλο

Σήμερα το πρωί είχα πάει στον κτηνίατρο, όχι για να δει εμένα, αλλά την Μίνι την γάτα μου, που έσπασε το πόδι της, όταν την πήρε ο ύπνος ένα βράδυ στο περβάζι καθώς ήταν εξαντλημένη και από την ζέστη,και από τα πέντε νεογέννητα γατάκια της. Πήγε να αλλάξει στάση ενώ κοιμόταν και βρέθηκε κοιμισμένη να πέφτει από δέκα μέτρα περίπου. Αφού έσπασε το πόδι της μόνο πάλι καλά. Εκεί που καθόμουν και περίμενα τον γιατρό, άνοιξε η πόρτα και μπήκε μια κυρία μ’ ένα μεγάλο σκυλί. «Α, εδώ θα σε συναντάω; » μου είπε. Κοίταξα καλύτερα. Ήταν η Βάγια Λαλιά, παλιά φίλη και συνεργάτης, στο προ εικοσαετίας έντυπο Κλικ. Πιάσαμε την κουβέντα και μιλήσαμε για τα παιδιά μας και για τις διακοπές μας. Μου είπε ότι είχε πάει στην Πάρο, της είπα ότι είχα πάει στην Νάξο και μετά η κουβέντα ήρθε στην Μύκονο. Αφού κουβεντιάσαμε λίγη ώρα για το πώς έχει γίνει η Μύκονος, η Βάγια μου είπε: «Δεν ξέρω βρε Άρη, αλλά έτσι όπως έχει γίνει η Μύκονος μου θυμίζει την Συγγρού…». «Σ’ ευχαριστώ Βάγια» της είπα «μου έδωσες τίτλο για το κομμάτι που θα γράψω..."

[img]http://[URL unfurl="true"]www.klik.gr/uploads_image/2015/08/11/p19sejptva1rk1ccljd4ggr9b47_900.jpg[/img[/URL]]

Πως σας φαίνεται;  :think:
Ομολογώ πως η ηλικία μου δεν μου επέτρεψε να έχω γνώσεις για το παλιό Klik
μόνο ακουστά  *P

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Εχω σε αριστη κατάσταση το απαγορευμενο ΚΛΙΚ αυτό που ειχε αποσυρθεί με εισαγγελικη διαταγή. 1992 πρέπει να ήταν Β γυμνασίου πάενα τοτε αλλά πουτανιάρης απο μικρό παιδι πρόλαβα και το αγόρασα.
Αξίζει  τίποτα (€) ως συλλεκτικο?

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Εχω σε αριστη κατάσταση το απαγορευμενο ΚΛΙΚ αυτό που ειχε αποσυρθεί με εισαγγελικη διαταγή. 1992 πρέπει να ήταν Β γυμνασίου πάενα τοτε αλλά πουτανιάρης απο μικρό παιδι πρόλαβα και το αγόρασα.
Αξίζει  τίποτα (€) ως συλλεκτικο?

Τι είχε μέσα και ήταν απαγορευμένο;  :o

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Πως σας φαίνεται;  :think:
Ομολογώ πως η ηλικία μου δεν μου επέτρεψε να έχω γνώσεις για το παλιό Klik
μόνο ακουστά  *P

Γιατι τι ηλικια εχεις? :think:
Για μουμια σε ειχα.  :S

URL]]

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ανανεωμενη  μπηκε  η nimertis    :rockon: :rockon:

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Ναι,αλλά όλο σπαμάρετε στα νήματα μου.

:tickedoff:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μπαχαλακηδεs......Τι  περιμενειs???

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Τι είχε μέσα και ήταν απαγορευμένο;  :o

Οδηγίες για το πως να παίρνει η γκόμενα καλό τσιμπούκι στην γαμια της....  σοκαρίστηκε η συντηριτική κοινωνία των 90s και το μαζεψανε απο περίπτερα.
Τωρα που έχουν περάσει τα χρόνια συλλογίζομαι πως η απόσυρη του τεύχους κατόπιν εισαγγελικής απόφασης ενδεχεταινα ήταν "μαρκετιά" του Κωστόπουλου για να διαδόσει την φήμη του περιοδικού του.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Οδηγίες για το πως να παίρνει η γκόμενα καλό τσιμπούκι στην γαμια της....  σοκαρίστηκε η συντηριτική κοινωνία των 90s και το μαζεψανε απο περίπτερα.
Τωρα που έχουν περάσει τα χρόνια συλλογίζομαι πως η απόσυρη του τεύχους κατόπιν εισαγγελικής απόφασης ενδεχεταινα ήταν "μαρκετιά" του Κωστόπουλου για να διαδόσει την φήμη του περιοδικού του.

Δεν ηταν αυτο τυπε

ειχε ενα δισελιδο γεματο με πουτσες διπλα-διπλα

Παντως αυτο με την μαρκετια παιζει...

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Καταρχιν περαστικα στο ψιψινα σου κατα δευτερον σκατα στα μουτρα του λαμογιοΒολιωτη! Εβαλε το χερακι του με τις κωλοφιλαδες του ωστε να σφυριλατισει μια ολοκληρη γενια στην λαμογια το βολεμα, τον παρτακισμο και στο τζαμπα μαγκας! :hi:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Γιατι τι ηλικια εχεις? :think:
Για μουμια σε ειχα.  :S

http://[URL unfurl="true"]www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2014/10/moumia-kodino.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

τυπε η κλωνος ψολαρα θα ναι, η.......μουναρα  ;D ;D ;D ;D

[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/e0/ed/3f/e0ed3fc2031fdbb50ad9426a1fbcef65.gif

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Τωρα που έχουν περάσει τα χρόνια συλλογίζομαι πως η απόσυρση του τεύχους κατόπιν εισαγγελικής απόφασης ενδεχεταινα ήταν "μαρκετιά" του Κωστόπουλου για να διαδόσει την φήμη του περιοδικού του.

Το δεύτερο είναι πολύ πιο λογικό, imo  :think:
Πόσο το δίνεις;  :cheesy:

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Κάποιος παραπάνω είπε για Κωστόπουλο, ο Κωστόπουλος δε νομίζω να έχει σχέση με
το διαδικτυακό Klik, αυτός έχει άλλη ιστοσελίδα www.toratora.gr/]http://www.toratora.gr/[/url]

Μάλλον μόνο Τερζόπουλος

Επισκέπτης
δεν θυμαμαι τωρα ποιο ηταν το απαγορευμενο και ποιο οχι  :think:
ισως και να εχω καποια τευχη ακομη στην αποθηκη  :grin:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Λοιπόν την Κυριακή που θα πάω στο πατρικό να ψηφίσω να το ανασύρω απο εκεί που είναι και θα τραβήξω φωτογραφίες τις οποίες θα ανεβάσω εδω. Τώρα που λές κάτι θυμάμαι για δισέλιδο με ψωλές (χαρακτηριστική η βρωμόπουτα με την οποία γελαγανε κατι καριολακια συμμαθήτριες μου)

Πόσα δίνεις?

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Λοιπόν την Κυριακή που θα πάω στο πατρικό να ψηφίσω να το ανασύρω απο εκεί που είναι και θα τραβήξω φωτογραφίες τις οποίες θα ανεβάσω εδω. Τώρα που λές κάτι θυμάμαι για δισέλιδο με ψωλές (χαρακτηριστική η βρωμόπουτα με την οποία γελαγανε κατι καριολακια συμμαθήτριες μου)

Πόσα δίνεις?

Έ-bay θα το κάνουμε; Εσύ πόσο το πουλάς  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom