PSYXOLOGOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
μου κλεψανε το ποδηλατο και αναρωτιεμαι αν γνωριζει κανεις κατω στο κεντρο που μπορω να βρω οικονομικα καποιο αλλο (η ισως και το δικο μου)
Αχαχούχα παλι σου κλέψαν το ποδήλατο?μου κλεψανε το ποδηλατο και αναρωτιεμαι αν γνωριζει κανεις κατω στο κεντρο που μπορω να βρω οικονομικα καποιο αλλο (η ισως και το δικο μου)
Αν έχεις άντερα να ψάξεις στο Κέντρο (Αθηνάς-Σοφοκλέους-Μοναστηράκι κ.λ.π.) θα βρεις με κανένα 30 άρι το πολύ. Τα 80 που λένε πιο πάνω είναι πάρα πολλά για τα λαμόγια, εκτός και να σε δουν να καίγεσαι.
Πήγαινε στην Σοφοκλέους και την Μενάνδρου.
Ψάξε εκεί. Αν το βρεις, ρώτα πόσο έχει και αγόρασε το. Λογικά θα το πουλάνε κάτω απο 100άρικο.
Μην κάνεις το μάγκα γιατί θα σε φάνε λάχανο.
Επίσης και μπάτσους να φωνάξεις, δεν νομίζω να έρθουν ποτέ.
Ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο.......
Πήγαινε στην Σοφοκλέους και την Μενάνδρου.
Ψάξε εκεί. Αν το βρεις, ρώτα πόσο έχει και αγόρασε το. Λογικά θα το πουλάνε κάτω απο 100άρικο.
Μην κάνεις το μάγκα γιατί θα σε φάνε λάχανο.
Επίσης και μπάτσους να φωνάξεις, δεν νομίζω να έρθουν ποτέ.
Ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο.......
στο πηραν πακηδες δικε μου;μου κλεψανε το ποδηλατο και αναρωτιεμαι αν γνωριζει κανεις κατω στο κεντρο που μπορω να βρω οικονομικα καποιο αλλο (η ισως και το δικο μου)
δεν με ενδιαφερει να κανω τον μαγκα αμα το βρω να δωσω κατι και ολα καλα
και χρυση ευκαιρια κοιταξα και σε αλλα σιτε κοιταξα αλλα αμα ειναι να δωσω 80-90 για να το παρω και αλλα 70 να το φτιαξω παω και δινω 120 στον φυλακα στην οδός Αρμοδίου στην αποθηκη του δημου και περνω καποιο απο εκειαχαχουχα ανοιξε αγορι μου μια χρυση ευκαιρια
με 80 βρισκεις ποδηλατακι
δεν ψαχνω το δικο μου αποκλειστικα και αμα το βρω δεν θα κανω τον μαγκα αλλα να βρω ενα και να δωσω λιγαεντελως πληροφοριακα...η πολη με το μεγαλυτερο ποσοστο ποδηλατων ειναι τα Χανια
μην κανεις φιλε μου καμια μαγκια να το ψαξεις γιατι η πολη εχει γεμισει κλεφτρονια που σε ξεκοιλιαζουν για ενα 5ευρω. Ανοιξε τις αγγελιες σε μια εφημεριδα και βρες ενα μεταχειρισμενο.Απλα θα σου πω κατι που ισως σε πληγωσει,ακομα και πιο καλο να βρεις και με λιγα χρηματα ποτε δεν θα ξεπερασεις οτι καποιος πουστης σου εκλεψε το ποδηλατο.
και χρυση ευκαιρια κοιταξα και σε αλλα σιτε κοιταξα αλλα αμα ειναι να δωσω 80-90 για να το παρω και αλλα 70 να το φτιαξω παω και δινω 120 στον φυλακα στην οδός Αρμοδίου στην αποθηκη του δη![]()
μου και περνω καποιο απο εκει
ακουσα οτι αμα πας ξημερωματα μπορει να τους πετυχεις πριν τα δωσουν εκει που τα δινουν (κατα της 5:30 με 6)