Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
θυμηθείτε και την μπλόφα που είχε παίξει μέσω στουρνάρα για τους υπαλλήλους της βουλής, που πάλι τότε ωρύονταν τα υπόλοιπα κόμματα για προφανή αντισυνταγματικότητα κλπ

κάποιο πλάνο θα ακολουθεί για να τους εμφανίσει όλους ως υποστηρικτές του κράτους του ρουσφετιού και τον ίδιο ως πολέμιο, αλλά πολύ ρισκαδόρικα όλα αυτά και με αμφίβολη αποτελεσματικότητα :P

σχετικά με το πόρισμα του εισαγγελέα...για  αγορές προγραμμάτων;; πανακριβες παραγωγές;;
υπερωρίες;; κινητα;; κ.λ.π ...

τι  εγινε;;  θα  το βγάλουν  προς τα έξω;;  να δουμε και μεις οι μαλάκες που πηγαίναν τα λεφτά μας;;;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.102
Πόντοι
6.515
Και με τι μουτρα θα πανε ο Βενιζελος και ο Κουβελης στον κοσμο να ζητησουνε την ψηφο του, λεγοντας του οτι εριξαν την κυβερνηση επειδη εκλεισε για 20 ημερες η ΕΡΤ χωρις να απολυθει κανενας?

κατι μου δειχνει σε ηρωικη εξοδο παιδια. Τα νουμερα. 2,5 εκατομμυρια συνταξιουχοι με μεσο ορο συνταξης 900 ευρω = 27 δις το χρονο συν 1,2 εκατ δημοσιοι συν τα παιδια, ανεργοι ΑΠΟ ΠΟΥ?
Τραβαει την εξοδο ο αντωνης ερχεται καποιος αριστερο :jerking: να κανει παυση συνταξεων.
Δεσμευση καταθεσεων? Απο που? Ολες μαζι τις τραπεζες αν τις γυρισεις αναποδα θα πεσουν φραγκοδιφραγκα  :think:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Αυτο το λενε κατι συριζαιοι, ουδεποτε υποστηριχθηκε κατι τετοιο επισημως.
Κάνεις λάθος....
Ο Σαμαράς είπε στον Βενιζέλο ότι αν δεν απολύσουμε 2000 τότε δεν θα πάρουμε την επόμενη δόση βάση της συμφωνίας με την τρόικα!!!!
Είχε αποφασισθεί απλώς περίμεναν και την ηδανική χρονική στιγμή για να το παίξουν επικοινωνιακά!!!!
Γιατί έτσι κυβερνάνε......με την εικόνα, όχι με την ουσία!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
είδες πόσο κομπλεξικός άνθρωπος είσαι? τί σχέση έχει αυτό τώρα?

αλλά ξέρω πως κατά βάθος θα ήθελες να έπεφτες και εσύ μπας και σήκωνες καμιά κούπα εκτός του καπουτσίνο το πρωι...
Σε έτσουξε έτσι? :-* :-* :-*
Τα παράπον ασου στον Μελισσανίδη.....κάνει κωλοτούμπες όπως ο άλλος? :2funny: :2funny: :2funny:
Και έπρεπε να ξέρεις τι κάφε πίνω, τόσες φορές που με έχεις κεράσει καφεδάκι..... :sunglasses:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
σχετικά με το πόρισμα του εισαγγελέα...για  αγορές προγραμμάτων;; πανακριβες παραγωγές;;
υπερωρίες;; κινητα;; κ.λ.π ...

τι  εγινε;;  θα  το βγάλουν  προς τα έξω;;  να δουμε και μεις οι μαλάκες που πηγαίναν τα λεφτά μας;;;

Πανε αυτα...Μην ειδατε τον Παναη!!!
Το θεμα ειναι απο δω και περα....Θα συνεχισουν το ιδιο βιολι??
Να εγκρινουν και να υπογραφουν οτι θελουνε???Οι κεφαλεs πρεπει να κοπουν...Τι φταιει ο καμεραμαν??

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
ας μου ένας πως δεν έχει προσπαθήσει ποτέ στη ζωή του να βολευτεί στο δημόσιο, δεν έχει ζητήσει ρουσφέτι απο κανέναν για δουλειά στο δημόσιο ή στο ιδιωτικο τομέα, δεν έχει προσπαθήσει για μετάθεση στο στρατό κ.α. δεν λέω ότι τα κατάφερε, απλά να προσπάθησε... ΟΛΟΥΣ μας βόλευε αυτή η κατάσταση και τώρα κάνουμε τους τιμητές...

λοιπόν τύπε δώσε βάση να στο περιγράψω τί λες εδώ...

περνάει ένα μουνί κόλαση έξω από το σπίτι μου με βλέπει και μου λέει είμαι φτωχιά ,δεν έχω μία αλλά έχω κορμάρα και κάνω καλά τσιμπούκια. Με παίρνεις σπίτι σου και δεν χρειάζεται να με πληρώνεις εσύ ,εγώ θα κάνω πίπες στους φίλους σου και θα γαμιέμαι στο δωμάτιο για να βγαζω τα προς το ζειν....

Ολα καλά μέχρι εδώ, βοήθησες κάποιον που είχε ανάγκη, επωφελήθηκες και εσύ από τα προσόντα του...το σπίτι σου όμως τύπε έγινε ή δεν έγινε μπουρδέλο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ζώα, εσείς που χαίρεστε -που ακόμα- 2.600 άνθρωποι μένουν χωρίς δουλειά, να ξέρετε ότι αργά ή γρήγορα έρχεται η σειρά σας (αν δεν έχει έρθει ακόμα). Ζώα 2.600 ψυχές 6.000 οικογένειες από χθες αιμορραγούν και εσεις γελάτε, δεν φτάνει το καυλί που τρώμε 3 χρόνια τώρα, το θέλετε πιο βαθειά!! Ζώα!!  
To πιο ακυρο ποστ της ημερας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Να σε ενημερωσω οτι τελικα δεν απολυεται κανενας, ολοι θα μεταταχθούν...

δηλαδη ενας καμεραμαν ή ενας φλορ μανατζερ θα παει να ξυσει ταρχιδια του σε τι ειδους θεση για να μη χαθει η κουταλα?

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Οι εργαζόμενοι στα ιδιωτικά μέσα είναι αυτοί που πρέπει να τρέμουν. Με το κλείσιμο της ΕΡΤ πλημμύρισε η αγορά με αστέρια δημοσιογράφους και τεχνικούς, και μάλιστα συνηθισμένους σε χαμηλούς μισθούς μια και προσφέραν το ταλέντο τους μόνο για το καλό της πατρίδας. Αρχίζουν ήδη οι απολύσεις στο υπάρχον προσωπικό των MEGA,ANT1,STAR,BBC,CNN κλπ και πέφτουν οι προτάσεις και οι αντιπροτάσεις βροχή στους απολυμένους της ΕΡΤ! Οι χιλιάδες κόσμου έξω από την ΕΡΤ ήταν Μανατζαρέοι που τρέξαν να προλάβουν ποιος να τους εκπροσωπήσει πρώτος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συνταχθεί και ένα DRAFT στα πρότυπα του NBA!  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
κατι μου δειχνει σε ηρωικη εξοδο παιδια. Τα νουμερα. 2,5 εκατομμυρια συνταξιουχοι με μεσο ορο συνταξης 900 ευρω = 27 δις το χρονο συν 1,2 εκατ δημοσιοι συν τα παιδια, ανεργοι ΑΠΟ ΠΟΥ?
Τραβαει την εξοδο ο αντωνης ερχεται καποιος αριστερο :jerking: να κανει παυση συνταξεων.
Δεσμευση καταθεσεων? Απο που? Ολες μαζι τις τραπεζες αν τις γυρισεις αναποδα θα πεσουν φραγκοδιφραγκα  :think:
Μεσο ορο συνταξης 900 ευρω?
1,2 εκατ. δημοσιοι?
Για ξανακοιταξε το λιγακι....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κάνεις λάθος....
Ο Σαμαράς είπε στον Βενιζέλο ότι αν δεν απολύσουμε 2000 τότε δεν θα πάρουμε την επόμενη δόση βάση της συμφωνίας με την τρόικα!!!!
Είχε αποφασισθεί απλώς περίμεναν και την ηδανική χρονική στιγμή για να το παίξουν επικοινωνιακά!!!!
Γιατί έτσι κυβερνάνε......με την εικόνα, όχι με την ουσία!!!
Ουδέποτε ειπωθηκε κατι τετοιο μεταξυ Σαμαρα και Βενιζελου.
Κατι συριζαιοι τα λενε αυτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δηλαδη ενας καμεραμαν ή ενας φλορ μανατζερ θα παει να ξυσει ταρχιδια του σε τι ειδους θεση για να μη χαθει η κουταλα?
Μπορω να φανταστω γραμματεας στα δικαστηρια π.χ.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ζώα, εσείς που χαίρεστε -που ακόμα- 2.600 άνθρωποι μένουν χωρίς δουλειά, να ξέρετε ότι αργά ή γρήγορα έρχεται η σειρά σας (αν δεν έχει έρθει ακόμα). Ζώα 2.600 ψυχές 6.000 οικογένειες από χθες αιμορραγούν και εσεις γελάτε, δεν φτάνει το καυλί που τρώμε 3 χρόνια τώρα, το θέλετε πιο βαθειά!! Ζώα!!  

Σιγά μην κλάψουμε και ολας.... από τους 2.800 οι 1.200 θα επιστρέψουν στην νέα ΕΡΤ.

Μακάρι να υπάρξουν απολύσεις αν και καποιοι από εδω εγραψαν ότι θα μεταταχθούν οι υπόλοιποι, ελπίζω να είναι λάθος...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.102
Πόντοι
6.515
οι αποζημειωσεις αραγε θα δωθουν σε ευρω ή σε ομολογα του ελληνικου δημοσιου?  :think: :uglystupid:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ειναι απο οικονομικο site. Ποιο απο τα δυο αμφισβητεις?
Δεν αμφισβητω, ευθέως λεω οτι ειναι λαθος και τα δυο.
Αν ηταν 900 ευρω μεσο ορο οι συνταξεις, δεν θα ειχαμε καν κριση.
Οι δημοσιοι υπαλληλοι πλεον δεν ειναι ουτε 600 χιλιαδες μαζι με τις πρωην ΔΕΚΟ και τους Δημους.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ουδέποτε ειπωθηκε κατι τετοιο μεταξυ Σαμαρα και Βενιζελου.
Κατι συριζαιοι τα λενε αυτα.

γιατί με ποιόν νόμιζες ότι μιλάς ....Συριζαίος από κούνια ο δικός μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom