alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Γι αυτο μειναμε 24 χρονια αντιπολιτευση?κανεις δεν σας ξεπερναει μην φοβασαι
Γι αυτο μειναμε 24 χρονια αντιπολιτευση?κανεις δεν σας ξεπερναει μην φοβασαι
Εγω παλι, γιατι πιστευω οτι οπως ειναι τωρα τα πραγματα, και να θελει να φυγει δεν θα τον αφηνουν?
Εγω παλι, γιατι πιστευω οτι οπως ειναι τωρα τα πραγματα, και να θελει να φυγει δεν θα τον αφηνουν?
Αυτο ειναι το τεκμηριο αθωοτητας αν δεν καμω λαθος.Στο δικο μου οτι ολοι ειναι αθωοι μεχρι αποδειξεως του εναντιου.
Για να ειμαι σωστος, εχω πιασει τον εαυτο μου να βλεπω ΕΡΤ, πολυ περισσοτερο απο τα αλλα καναλια.......Πολυ που με νοιαζει που εκλεισε η ΕΡΤ!Τωρα εκλεψα.
Μου κανει την χαρη να κλεισουν ολα, ΜΕGA ANT1 STAR,ALPHA
να μην μεινει κανενα!!Aντε να δουμε πιο ειναι το επομενο.
Το ζητουμενο ειναι να παμε κοντρα ή να τους μοιασουμε καποτε?αρχιδια. Εγω πιστευω οποιος και αν ανεβει τα ιδια θα κανει... υπαλληλοι ειναι εχουν συγκεκριμενο προγραμμα ποιος θα τολμησει να παει εναντια σε μια απο τις πιο ισχυρες οικονομιες του κοσμου? την Γερμανια? ελεος.
Εμενα με φοβιζει περισσοτερο οτι ο Σαμαρας θα κανει τα ΠΑΝΤΑ για να ειναι πρωθυπουργος..........
αρχιδια. Εγω πιστευω οποιος και αν ανεβει τα ιδια θα κανει... υπαλληλοι ειναι εχουν συγκεκριμενο προγραμμα ποιος θα τολμησει να παει εναντια σε μια απο τις πιο ισχυρες οικονομιες του κοσμου? την Γερμανια? ελεος.
Οι μονοι που εχουν συμφερον να ειναι πρωθυπουργος ο Σαμαρας ειναι οι Γερμανοι και η Χρυση Αυγη, στο χερι του Ελληνικου λαου ειναι να τον στηλει σπιτι του, οι επερχομενες εκλογες ειναι κοντα.....Εγω παλι, γιατι πιστευω οτι οπως ειναι τωρα τα πραγματα, και να θελει να φυγει δεν θα τον αφηνουν?
Για να ειμαι σωστος, εχω πιασει τον εαυτο μου να βλεπω ΕΡΤ, πολυ περισσοτερο απο τα αλλα καναλια.......
Να τους μοιασουμε βεβαια!!!!!Το ζητουμενο ειναι να παμε κοντρα ή να τους μοιασουμε καποτε?
Το ζητουμενο ειναι να παμε κοντρα ή να τους μοιασουμε καποτε?
Λακη εσυ????????????Να τους μοιασουμε βεβαια!!!!!
τεσσερις με την τωρινη.Κοντρα δεν μπορεις να πας γιατι εχεις υπογραψει μνημονιο και επισης ειναι ισχυροτεροι απο σενα
το θεμα ειναι αν μπορει ο ελληνας να γινει γερμανος... κοιτα η ιστορια επαναλαμβανεται μετα απο 30 χρονια που θα μαστε παπουληδες και θα τα πινουμε σε κανα καφενειο (βασικα εσυ θα εισαι εγω θα ειμαι τεκνο και θα γυρναω με γκομενακια....) θα δεις οτι τα ιδια θα γινουν και παλι μηπως θυμασαι απο ποσες πτωχευσεις εχει περασει συνολικα το ελληνικο κρατος?
Οι μονοι που εχουν συμφερον να ειναι πρωθυπουργος ο Σαμαρας ειναι οι Γερμανοι και η Χρυση Αυγη, στο χερι του Ελληνικου λαου ειναι να τον στηλει σπιτι του, οι επερχομενες εκλογες ειναι κοντα.....
Ο ιδιος διαρρει οτι μπορει να συγκυβερνησει με την Χρυση Αυγη η μερος αυτης, ποιο τυχοδιωκτης πεθαινεις!!!!!!!! ευχομαι και ελπιζω η χωρα να μην πληρωσει ΑΚΡΙΒΑ τον φοβο και τις ιδεοληψιες των ΝΔιτων απεναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και μια αριστερη κυβερνηση......Κατσε να δουμε που ειναι ικανος να φτασει , απλα ξερει οτι αυτη ειναι η μοναδικη ευκαιρια του , του εκατσε και καλο momentum με τον κοσμο να τα εχει παρει με ολους , του βγαινουν πολλα πραγματα παντως , ακομη και η δυστηχια του χοντρου ειναι υπερ του , το οτι τον βρικε σε φαση τοσο καμμενη που θα πουλαγε και την ψυχη του για να ειναι μεσα στην Βουλη
Θες να πεις οτι ο κοσμος δεν εβλεπε ουτε αυτον τον ποιοτικοΔεν νομιζω red , απλα τωρα που εκλεισε σου φανηκε αυτο , δεν μπορειςνα εβλεπες πιο πολυ Ερτ γιατι ουτε αυτοι που δουλευαν εκει δεν εβλεπαν
Γι αυτο μειναμε 24 χρονια αντιπολιτευση?
Ουδεμια τετοια διαρροη υπαρχει, ειναι η γνωστη διαρροη απο Κουμουνδούρου για επικοινωνιακους λογους.Ο ιδιος διαρρει οτι μπορει να συγκυβερνησει με την Χρυση Αυγη η μερος αυτης, ποιο τυχοδιωκτης πεθαινεις!!!!!!!! ευχομαι και ελπιζω η χωρα να μην πληρωσει ΑΚΡΙΒΑ τον φοβο και τις ιδεοληψιες των ΝΔιτων απεναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και μια αριστερη κυβερνηση......
1981-1989= 8εχετε καποιο προβλημα με τους αριθμους
82 -88 7
94 - 03 10
ε μεχρι το 24 υπαρχει καποια διαφορα