Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Εγω παλι, γιατι πιστευω οτι οπως ειναι τωρα τα πραγματα, και να θελει να φυγει δεν θα τον αφηνουν?

Γιατί μας προκαλείτε να γίνουμε χυδαίοι απαντώντας στο ρητορικό ερώτημά σας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω παλι, γιατι πιστευω οτι οπως ειναι τωρα τα πραγματα, και να θελει να φυγει δεν θα τον αφηνουν?

αρχιδια. Εγω πιστευω οποιος και αν ανεβει τα ιδια θα κανει... υπαλληλοι ειναι εχουν συγκεκριμενο προγραμμα ποιος θα τολμησει να παει εναντια σε μια απο τις πιο ισχυρες οικονομιες του κοσμου? την Γερμανια? ελεος.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Πολυ που με νοιαζει που εκλεισε η ΕΡΤ!Τωρα εκλεψα. :cheesy: :cheesy:
Μου κανει την χαρη να κλεισουν ολα, ΜΕGA ANT1 STAR,ALPHA
να μην μεινει κανενα!!Aντε να δουμε πιο ειναι το επομενο.
Για να ειμαι σωστος, εχω πιασει τον εαυτο μου να βλεπω ΕΡΤ, πολυ περισσοτερο απο τα αλλα καναλια.......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αρχιδια. Εγω πιστευω οποιος και αν ανεβει τα ιδια θα κανει... υπαλληλοι ειναι εχουν συγκεκριμενο προγραμμα ποιος θα τολμησει να παει εναντια σε μια απο τις πιο ισχυρες οικονομιες του κοσμου? την Γερμανια? ελεος.
Το ζητουμενο ειναι να παμε κοντρα ή να τους μοιασουμε καποτε?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Εμενα με φοβιζει περισσοτερο οτι ο Σαμαρας θα κανει τα ΠΑΝΤΑ για να ειναι πρωθυπουργος..........

Κατσε να δουμε που ειναι ικανος να φτασει , απλα ξερει οτι αυτη ειναι η μοναδικη ευκαιρια του , του εκατσε και καλο momentum με τον κοσμο να τα εχει παρει με ολους , του βγαινουν πολλα πραγματα παντως , ακομη και η δυστηχια του χοντρου ειναι υπερ του , το οτι τον βρικε σε φαση τοσο καμμενη που θα πουλαγε και την ψυχη του για να ειναι μεσα στην Βουλη

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

Μα φυσικά, εσείς.  :)

[move][size=30pt]ΒΟΔΙΜΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ[/size]  :headbang2: [/move]

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Οι μονοι που εχουν συμφερον να ειναι πρωθυπουργος ο Σαμαρας ειναι οι Γερμανοι και η Χρυση Αυγη, στο χερι του Ελληνικου λαου ειναι να τον στηλει σπιτι του, οι επερχομενες εκλογες ειναι κοντα.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Για να ειμαι σωστος, εχω πιασει τον εαυτο μου να βλεπω ΕΡΤ, πολυ περισσοτερο απο τα αλλα καναλια.......

Δεν νομιζω red , απλα τωρα που εκλεισε σου φανηκε αυτο , δεν μπορειςνα εβλεπες πιο πολυ Ερτ γιατι ουτε αυτοι που δουλευαν εκει δεν εβλεπαν

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Να τους μοιασουμε βεβαια!!!!! :rockon:

4afceda163936123077453fec18f8b57_XL.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Κοντρα δεν μπορεις να πας γιατι εχεις υπογραψει μνημονιο και επισης ειναι ισχυροτεροι απο σενα
το θεμα ειναι αν μπορει ο ελληνας να γινει γερμανος... κοιτα η ιστορια επαναλαμβανεται μετα απο 30 χρονια που θα μαστε παπουληδες και θα τα πινουμε σε κανα καφενειο (βασικα εσυ θα εισαι εγω θα ειμαι τεκνο και θα γυρναω με γκομενακια....) θα δεις οτι τα ιδια θα γινουν και παλι μηπως θυμασαι απο ποσες πτωχευσεις εχει περασει συνολικα το ελληνικο κρατος?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κοντρα δεν μπορεις να πας γιατι εχεις υπογραψει μνημονιο και επισης ειναι ισχυροτεροι απο σενα
το θεμα ειναι αν μπορει ο ελληνας να γινει γερμανος... κοιτα η ιστορια επαναλαμβανεται μετα απο 30 χρονια που θα μαστε παπουληδες και θα τα πινουμε σε κανα καφενειο (βασικα εσυ θα εισαι εγω θα ειμαι τεκνο και θα γυρναω με γκομενακια....) θα δεις οτι τα ιδια θα γινουν και παλι μηπως θυμασαι απο ποσες πτωχευσεις εχει περασει συνολικα το ελληνικο κρατος?
τεσσερις με την τωρινη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Οι μονοι που εχουν συμφερον να ειναι πρωθυπουργος ο Σαμαρας ειναι οι Γερμανοι και η Χρυση Αυγη, στο χερι του Ελληνικου λαου ειναι να τον στηλει σπιτι του, οι επερχομενες εκλογες ειναι κοντα.....

ετσι οπως το παει πολυ δυσκολο το βλεπω , οχι οτι ειναι καλος , απλα δεν υπαρχει αντιπαλος , οι αλλοι ειναι για το πουτσο , το καταλαβε ο κοσμος , και αν δεν το καταλαβε τους βλεπει τωρα πως αντιδρουν

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Κατσε να δουμε που ειναι ικανος να φτασει , απλα ξερει οτι αυτη ειναι η μοναδικη ευκαιρια του , του εκατσε και καλο momentum με τον κοσμο να τα εχει παρει με ολους , του βγαινουν πολλα πραγματα παντως , ακομη και η δυστηχια του χοντρου ειναι υπερ του , το οτι τον βρικε σε φαση τοσο καμμενη που θα πουλαγε και την ψυχη του για να ειναι μεσα στην Βουλη
Ο ιδιος διαρρει οτι μπορει να συγκυβερνησει με την Χρυση Αυγη η μερος αυτης, ποιο τυχοδιωκτης πεθαινεις!!!!!!!! ευχομαι και ελπιζω η χωρα να μην πληρωσει ΑΚΡΙΒΑ τον φοβο και τις ιδεοληψιες των ΝΔιτων απεναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και μια αριστερη κυβερνηση......

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Δεν νομιζω red , απλα τωρα που εκλεισε σου φανηκε αυτο , δεν μπορειςνα εβλεπες πιο πολυ Ερτ γιατι ουτε αυτοι που δουλευαν εκει δεν εβλεπαν
Θες να πεις οτι ο κοσμος δεν εβλεπε ουτε αυτον τον ποιοτικο μαλακα που εκανε και χαρη στην ΕΡΤ;

http://[URL unfurl="true"]www.eirinika.gr/images/datafiles1/391.jpg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.eirinika.gr/gr/blog/itsnews1/papadopoylos-ert-stinygeiamas.asp][u][i][b]Σπύρος[/URL] Παπαδόπουλος : Χάρη κάνω στην ΕΡΤ που βγάζω εκεί το ‘’Στην υγειά μας’’[/b][/i][/u][/url]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ο ιδιος διαρρει οτι μπορει να συγκυβερνησει με την Χρυση Αυγη η μερος αυτης, ποιο τυχοδιωκτης πεθαινεις!!!!!!!! ευχομαι και ελπιζω η χωρα να μην πληρωσει ΑΚΡΙΒΑ τον φοβο και τις ιδεοληψιες των ΝΔιτων απεναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και μια αριστερη κυβερνηση......
Ουδεμια τετοια διαρροη υπαρχει, ειναι η γνωστη διαρροη απο Κουμουνδούρου για επικοινωνιακους λογους.
Και φυσικα γελαει ο κοσμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom