Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
Συνεχιζεται να λετε μερικοι οτι μπορουσε να γινει αναδιαθρωση στην Ερτ ενω ειναι ανοιχτη , και μονο αυτο δειχνει οτι ειστε εκτος πραγματικοτητας , δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ περιπτωση στην χωρα αυτη να γινει αυτο το πραγμα . Η διαδικασια αυτη προυποθετει διαδικασιες , μηχανισμους , αξιολογησεις , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ανθρωπους , πληρη διαφανεια , αμεση ληψη αποφασεων..Ολα αυτα δεν γινετα να γινουν στην Ελλαδα του σημερα , μαλλον δεν θα μπορουν να γινουν ποτε , γιατι η εννοια ΒΟΛΕΜΑ και ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ειναι ΠΑΝΩ απο ΟΛΑ σε αυτη την χωρα , πανω απο οτιδηποτε.
Ειναι απλα τα πραγματα .
Τωρα για την ομιλια του Αντουαν , την ειδα , εδειξε αποφασιστικότητα και οτι εχει αρχιδια ( ευχομαι αυτα να ειναι 2 οχι ενα οπως τα ματια ) , ο χοντρος και παππους λαχειοπωλης ( Κουβελης ) πιστευω να καταλαβαν οτι ο Αντουαν του ειπε με λιγα λογια " η οτι λεω εγω ή εκλογες " .
Φαινεται ο Σαμαρας να τα παιζει ολα για ολα , ο χοντρος τα εχει παιξει ηδη και εχει παρει τα αρχιδια μου και ο Κουβελακος ( αυτη η νυφιτσα της πολιτικης ) ξερει οτι αν ξαναγινουν εκλογες δεν προκειται να περασει ουτε τον Βεργη αν κατεβει .
Ειναι απλα τα πραγματα .
Τωρα για την ομιλια του Αντουαν , την ειδα , εδειξε αποφασιστικότητα και οτι εχει αρχιδια ( ευχομαι αυτα να ειναι 2 οχι ενα οπως τα ματια ) , ο χοντρος και παππους λαχειοπωλης ( Κουβελης ) πιστευω να καταλαβαν οτι ο Αντουαν του ειπε με λιγα λογια " η οτι λεω εγω ή εκλογες " .
Φαινεται ο Σαμαρας να τα παιζει ολα για ολα , ο χοντρος τα εχει παιξει ηδη και εχει παρει τα αρχιδια μου και ο Κουβελακος ( αυτη η νυφιτσα της πολιτικης ) ξερει οτι αν ξαναγινουν εκλογες δεν προκειται να περασει ουτε τον Βεργη αν κατεβει .