Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Επισκέπτης
Real Κοινωνία
Ο Γ. Κότσιρας για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ
12/6/2013 7:53:25 μμ

Με ένα καυστικό κείμενο ο Γιάννης Κοτσιρας αναφέρθηκε στο κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης.

Ολόκληρο το κείμενο του γνωστού καλλιτέχνη:

«Ανόητε χαιρέκακε...

Στο δρόμο ακόμη 3.000άνθρωποι.

Τέλος τα μεροκάματα για ακόμη 3.000 οικογένειες.

Λες πως σε ενοχλούσε που πλήρωνες 4€] το μήνα την ΕΡΤ στο λογαριασμό σου επειδή δεν την έβλεπες. Οπότε καλύτερα να την κλείσουν.
Για να το διευρύνω λίγο αυτό.

Κι εγώ δεν πήγα ποτέ στην Κάρπαθο αλλά τους δρόμους και από δικά μου χρήματα τους έκαναν. Να μην τους έκαναν λοιπόν αφού δεν τους είδα και ίσως να μην τους δω ποτέ.

Και το νερό που πίνει το παιδί σου στο δημόσιο σχολείο να το κόψουν.

Πληρώνεται και από μένα αλλά εγώ δεν έχω παιδί να πίνει από αυτό.

Γιατί να το πληρώνω λοιπόν;

Και τον Στρατό; Τον στρατιωτικό ποιος τον πληρώνει; Γιατί να τον πληρώνω αφού δεν είμαστε σε πόλεμο; Να τον καταργήσουν. Να τους απολύσουν όλους και άμα μας την πέσουν,βλέπουμε.

Και τους Πυροσβέστες.Να τους απολύουν το χειμώνα. Μόνο το καλοκαίρι να τους πληρώνω.

Γιατί; Άσε που άμα μένεις στην πόλη τι σε νοιάζει για το δάσος. Ας καούν όλα. Γιατί να πληρώνω κι εγώ που μένω στην πόλη;

Και το δημόσιο ιατρείο που φτιάχτηκε στη Λέρο, να μην το έκαναν ποτέ.

Αφού κι εγώ πλήρωσα γι αυτό και ίσως να μην το χρειαστώ ποτέ.

Και το σχολείο που έγινε στην Ορεστιάδα, να μην το έχτιζαν.

Γιατί να πληρώνω κι εγώ ένα σχολείο, που δεν θα δω ούτε εγώ, ούτε το παιδί μου.

Άσε που δεν έχω παιδί.Κι άμα δεν κάνω; Γιατί να πληρώνω εγώ για τις σπουδές των παιδιών;

Και το παιδί του γείτονα που σώθηκε από την άρρωστη καρδιά του στο δημόσιο νοσοκομείο;

Από τις ασφαλιστικές εισφορές που έδινα και εγώ, σώθηκε. Να μην σωζόταν.

Αφού δεν το γνώριζα και ίσως να μην το μάθω ποτέ.

Και αν σου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά, μην χαμογελάς γιατί είναι και αυτά στο πρόγραμμα.

Θα συμβούν και μάλιστα γρήγορα.

Η ΕΡΤ αγαπητέ χαιρέκακε δεν είναι ένα κανάλι.

Είναι άνθρωποι.Εργαζόμενοι.

Φίλοι. Γείτονες.Συμμαθητές. Γονείς. Συγγενείς.

Όπως ήταν οι χαλυβουργοί, οι εργαζόμενοι στα κλωστοϋφαντουργεία, στα ναυπηγεία,

οι χιλιάδες απολυμένοι σε ιδιωτικές εταιρίες που έκλεισαν.

Κι εσύ χαίρεσαι...

Να χαίρεσαι λοιπόν με την κατάντια σου.

Και να μην παραξενευτείς άμα αδιαφορήσω όταν απολυθείς.

Ούτε καν να διαμαρτυρηθείς.

Γιατί δεν θα αφορά εμένα η απόλυσή σου.

Δεν θα αφορά εμένα η εξόντωσή σου.

Είναι αδιανόητη η φίμωση της ΕΡΤ.

Είναι αδιανόητη αυτή η συμπεριφορά της κυβέρνησης.

Είναι αδιανόητη η δική σου απάθεια.

Είναι αδιανόητη αυτή η χαρά σου για την εξόντωση 3000 οικογενειών!

Κι όμως, εγώ δεν θα χαρώ με την δική σου εξόντωση.

Θα παλέψω για σένα ακόμη και την ώρα που εσύ χαίρεσαι με τον πόνο του άλλου.

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
Αλληλεγγύη σε όλους τους εργαζόμενους.
Τους άνεργους, τους άστεγους.
Αλληλεγγύη σε όλους τους συνανθρώπους μας.
Κι αν δεν σε απασχολούν οι υπόλοιποι, σκέψου έστω το τομάρι σου.
Κάποια στιγμή θα χρειαστείς βοήθεια...
Ας έχεις κάπου να τη ζητήσεις...
Γιατί τότε δεν θα χαίρεσαι.

Ανόητε χαιρέκακε!

Γιαννάκη κάτσε στ αυγά σου μην αρχίσουμε να λέμε και για τη δική σου συμμετοχή στην Ολυμπιάδα και πόσο μας κοστίσανε οι φανφάρες σας κι άσε τις λεβεντιές

Όσο για τα έξοδα που λες (πεζοδρόμια στην Καρπαθο, παγκάκια στην Άμφισσα, κλπ), ρώτα να μάθεις για δύο πράγματα που τα λένε "ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ" και "ΦΟΡΟΥΣ" και μετά έλα να συνεχίσεις την παπαροδιάρροιά σου

Αλλά μάλλον θα φαγες κι εσύ κάποτε από την γλυκιά πίτα (η μάλλον μπουγάτσα) που λέγεται ΕΡΤ και σε κακοφαίνεται

υ.γ. μπορείς να αναρτήσεις την φορολογική σου δήλωση μιας και πιάσαμε συζήτηση για παγκάκια και πεζοδρόμια;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Γιαννάκη κάτσε στ αυγά σου μην αρχίσουμε να λέμε και για τη δική σου συμμετοχή στην Ολυμπιάδα και πόσο μας κοστίσανε οι φανφάρες σας κι άσε τις λεβεντιές

Όσο για τα έξοδα που λες (πεζοδρόμια στην Καρπαθο, παγκάκια στην Άμφισσα, κλπ), ρώτα να μάθεις για δύο πράγματα που τα λένε "ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ" και "ΦΟΡΟΥΣ" και μετά έλα να συνεχίσεις την παπαροδιάρροιά σου

Αλλά μάλλον θα φαγες κι εσύ κάποτε από την γλυκιά πίτα (η μάλλον μπουγάτσα) που λέγεται ΕΡΤ και σε κακοφαίνεται

υ.γ. μπορείς να αναρτήσεις την φορολογική σου δήλωση μιας και πιάσαμε συζήτηση για παγκάκια και πεζοδρόμια;

σκιουράκη

....

Υ.Γ.
μπορείς να του κλάσεις τ αρχίδια όταν τα αναρτήσει.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Real Κοινωνία
Ο Γ. Κότσιρας για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ
12/6/2013 7:53:25 μμ

Με ένα καυστικό κείμενο ο Γιάννης Κοτσιρας αναφέρθηκε στο κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης.

Ολόκληρο το κείμενο του γνωστού καλλιτέχνη:

«Ανόητε χαιρέκακε...

Στο δρόμο ακόμη 3.000άνθρωποι.

Τέλος τα μεροκάματα για ακόμη 3.000 οικογένειες.

Λες πως σε ενοχλούσε που πλήρωνες 4€] το μήνα την ΕΡΤ στο λογαριασμό σου επειδή δεν την έβλεπες. Οπότε καλύτερα να την κλείσουν.
Για να το διευρύνω λίγο αυτό.

Κι εγώ δεν πήγα ποτέ στην Κάρπαθο αλλά τους δρόμους και από δικά μου χρήματα τους έκαναν. Να μην τους έκαναν λοιπόν αφού δεν τους είδα και ίσως να μην τους δω ποτέ.

Και το νερό που πίνει το παιδί σου στο δημόσιο σχολείο να το κόψουν.

Πληρώνεται και από μένα αλλά εγώ δεν έχω παιδί να πίνει από αυτό.

Γιατί να το πληρώνω λοιπόν;

Και τον Στρατό; Τον στρατιωτικό ποιος τον πληρώνει; Γιατί να τον πληρώνω αφού δεν είμαστε σε πόλεμο; Να τον καταργήσουν. Να τους απολύσουν όλους και άμα μας την πέσουν,βλέπουμε.

Και τους Πυροσβέστες.Να τους απολύουν το χειμώνα. Μόνο το καλοκαίρι να τους πληρώνω.

Γιατί; Άσε που άμα μένεις στην πόλη τι σε νοιάζει για το δάσος. Ας καούν όλα. Γιατί να πληρώνω κι εγώ που μένω στην πόλη;
Y
Και το δημόσιο ιατρείο που φτιάχτηκε στη Λέρο, να μην το έκαναν ποτέ.

Αφού κι εγώ πλήρωσα γι αυτό και ίσως να μην το χρειαστώ ποτέ.

Και το σχολείο που έγινε στην Ορεστιάδα, να μην το έχτιζαν.

Γιατί να πληρώνω κι εγώ ένα σχολείο, που δεν θα δω ούτε εγώ, ούτε το παιδί μου.

Άσε που δεν έχω παιδί.Κι άμα δεν κάνω; Γιατί να πληρώνω εγώ για τις σπουδές των παιδιών;

Και το παιδί του γείτονα που σώθηκε από την άρρωστη καρδιά του στο δημόσιο νοσοκομείο;

Από τις ασφαλιστικές εισφορές που έδινα και εγώ, σώθηκε. Να μην σωζόταν.

Αφού δεν το γνώριζα και ίσως να μην το μάθω ποτέ.

Και αν σου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά, μην χαμογελάς γιατί είναι και αυτά στο πρόγραμμα.

Θα συμβούν και μάλιστα γρήγορα.

Η ΕΡΤ αγαπητέ χαιρέκακε δεν είναι ένα κανάλι.

Είναι άνθρωποι.Εργαζόμενοι.

Φίλοι. Γείτονες.Συμμαθητές. Γονείς. Συγγενείς.

Όπως ήταν οι χαλυβουργοί, οι εργαζόμενοι στα κλωστοϋφαντουργεία, στα ναυπηγεία,

οι χιλιάδες απολυμένοι σε ιδιωτικές εταιρίες που έκλεισαν.

Κι εσύ χαίρεσαι...

Να χαίρεσαι λοιπόν με την κατάντια σου.

Και να μην παραξενευτείς άμα αδιαφορήσω όταν απολυθείς.

Ούτε καν να διαμαρτυρηθείς.

Γιατί δεν θα αφορά εμένα η απόλυσή σου.

Δεν θα αφορά εμένα η εξόντωσή σου.

Είναι αδιανόητη η φίμωση της ΕΡΤ.

Είναι αδιανόητη αυτή η συμπεριφορά της κυβέρνησης.

Είναι αδιανόητη η δική σου απάθεια.

Είναι αδιανόητη αυτή η χαρά σου για την εξόντωση 3000 οικογενειών!

Κι όμως, εγώ δεν θα χαρώ με την δική σου εξόντωση.

Θα παλέψω για σένα ακόμη και την ώρα που εσύ χαίρεσαι με τον πόνο του άλλου.

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
Αλληλεγγύη σε όλους τους εργαζόμενους.
Τους άνεργους, τους άστεγους.
Κι αν δεν σε απασχολούν οι υπόλοιποι, σκέψου έστω το τομάρι σου.
Κάποια στιγμή θα χρειαστείς βοήθεια...
Ας έχεις κάπου να τη ζητήσεις...
Γιατί τότε δεν θα χαίρεσαι.

Ανόητε χαιρέκακε!

Συγκινηθήκαμε. Ο Παπαδόπουλος, ο Πολιτής δεν είναι κανενός αδελφός. Και πολυ περισσότερο αυτών που βγάζουν 500 ευρώ αλλά πληρώνουν τη καλοπέραση των κακόμοιρων που επί 30 χρόνια κατασπατάλησαν εις βάρος τους. Οσο για τη κλαψομαρία όλο κάτι θα τσίμπησε από τη ψεύτοκουλτούρα του καναλιού και τους αριστεροειδεις δημοσιογράφους με 300000 μισθό.

Επισκέπτης
σκιουράκη

....

Υ.Γ.
μπορείς να του κλάσεις τ αρχίδια όταν τα αναρτήσει.

ειλικρινά είστε τόσο χαζοί που κάθεσται και διαβάζετε δακρύβρεχτες φανφάρες φτιαγμένες για υπερκατανάλωση από 16χρονα στο μπου και μάλιστα ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;

και μάλιστα από δημόσιο πρόσωπο που είπε ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, κατά τους οποίους αποδεδειγμένα φαγωθήκαν λεφτά ίσα με το ΑΕΠ της χώρας;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ....μια ενσταση...ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΑΠΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΝΤΥ????ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑΝ ΤΡΩΓΑΜΕ ΞΥΛΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΩΡΗΔΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ....???ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΤΟ ΣΑΞΕΣ ΣΤΟΡΥ ???....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ -ΛΑΟΣ ......ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ,ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΜΑΡΙ!!!!

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ειλικρινά είστε τόσο χαζοί που κάθεσται και διαβάζετε δακρύβρεχτες φανφάρες φτιαγμένες για υπερκατανάλωση από 16χρονα στο μπου και μάλιστα ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;

και μάλιστα από δημόσιο πρόσωπο που είπε ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, κατά τους οποίους αποδεδειγμένα φαγωθήκαν λεφτά ίσα με το ΑΕΠ της χώρας;

το κάθεσται το μαθαίνεται απο τα 8χρονα.

Στα 16 εάν δε το μάθεται γίνεσται σκιουράκια.

Επισκέπτης
θα τον περιμενει με αγωνια ο Κοτσιρας φανταζομαι  :2funny: :2funny: :2funny:

επιχειρήματα έχετε μάγκες για να μη χάνουμε την ώρα μας τζάμπα;

έχει δικαίωμα να μιλάει κάποιος που δεν πληρώνει κανονικά τους φόρους του για παγκάκια και πεζοδρόμια;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
επιχειρήματα έχετε μάγκες για να μη χάνουμε την ώρα μας τζάμπα;

έχει δικαίωμα να μιλάει κάποιος που δεν πληρώνει κανονικά τους φόρους του για παγκάκια και πεζοδρόμια;

με τι κάθεσται και ασχοολείσται ρε;

Επισκέπτης
ΕΣΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Υ.Δ.Η.Ε με θεα τον κορυδαλο :2funny: :2funny: :2funny:
Ωραια ιδεα...

Μονο που τοτε θα δεις στο δικαστηριο και κατι ποστ με βελγους μισθοφορους στο Κογκο,απειλες για εκτελεσεις,βασανιστηρια,μακρονησια και αλλα τετοια ωραια...

Κανενα προβλημα στοκουλη...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
σκιουράκια πιτουράκια και λοιπές δυνάμεις προόδου και επιτυχίας που θα επιβεβαιώσουν το σακεσ στόρυ της Ελλάδας.

εμενα παντως τυπε με μαγεψε η για μια ακομα καταπληκτικη ερμηνεια του Αντωνη

Επισκέπτης

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον Κότσιρα, όχι όμως σ'αυτήν τη φράση.
Εκ των πραγμάτων πλέον δε μπορείς να σταθείς αλληλέγγυος σε όλους τους συνανθρώπους σου. Κάποιοι από αυτούς (δεν αναφέρομαι στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ) δεν έδειξαν ίχνος αλληλεγγύης στους προηγούμενους γιατί πίστεψαν πως αυτοί θα τη σκαπουλάρουν με κάποιο τρόπο, οπότε στ'αρχίδια τους οι υπόλοιποι.
Όσο περνάει ο καιρός η αλληλεγγύη θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη..

Επισκέπτης
με τι κάθεσται και ασχοολείσται ρε;

μα όλη η κλαψομουνίαση που σας έκανε να νιώσετε ρίγη συγκίνησης γι αυτό δε μιλάει;

για πράματα που πληρώνονται από τους φόρους που πληρώνουμε;

και ρωτάω: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΡΤ, ΑΛΛΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ) ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ;
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εκ των πραγμάτων πλέον δε μπορείς να σταθείς αλληλέγγυος σε όλους τους συνανθρώπους σου. Κάποιοι από αυτούς (δεν αναφέρομαι στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ) δεν έδειξαν ίχνος αλληλεγγύης στους προηγούμενους γιατί πίστεψαν πως αυτοί θα τη σκαπουλάρουν με κάποιο τρόπο, οπότε στ'αρχίδια τους οι υπόλοιποι.

μα αυτός ήταν και ο αρχικός σκοπός.

να χωριστούμε σε κανίβαλους και ανθρώπους. Και ως γνωστόν για να εκλείψουν οι κανίβαλοι πρέπει πρώτα να φάνε τους ανθρώπους.

Επισκέπτης

Σε τι συμφωνείς άρχοντα; ότι εφόσον δίνουμε λεφτά για πεζοδρόμια στην Κάρπαθο, και νοσοκομεία για την Λέσβο,

ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ 5000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 1000 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΝΟΝΤΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ;  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom