Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μα δεν τους λυπαμαι. Απλα να δειχνεις μισθολογια του 2009 για να δειξεις το οργιο που ΓΙΝΕΤΑΙ στην νετ ειναι βλακεια. Δηλαδη θελουν να την κλεισουν εκδικητικα επειδη τοσα χρονια γινοντουσαν οργια η θελουν να μιλησουν για τα σημερινα δεδομενα;
Aπο εκει και περα σιγουρα τα 2/3 του μισθολογικου κοστους θα ειναι σε δημοσιογραφους και στελεχη, δεν εχω κανενα προβλημα να τα κοψουν απο εκει.

Να διωξουν πρωτα αυτουs που ενεκριναν και υπεγραψαν αυτα τα ποσα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αποκάλυψη: Σοκ από τους Μισθούς των «GOLDEN BOYS» της ΕΡΤ

8:15 μ.μ.    Σχόλια

Σοκ προκαλεί ο οικονομικός προϋπολογισμός που έδωσε στη δημοσιότητα η σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ για τις αμοιβές των δημοσιογράφων-παρουσιαστών της πρωινής και [size=20pt]μεσημεριανής ζώνης για τα έτη 2008 και 2009.  [/size]

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την ΕΡΤ, το τηλεοπτικό δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου πληρώθηκε για τη συγκεκριμένη περίοδο με κάτι παραπάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ, με αντικείμενο εργασίας την παρουσίαση της εκπομπής Πρωινή Γραμμή, ενώ η Πόπη Τσαπανίδου, για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, έφτασε σε απολαβές το μισό εκατομμύριο ευρώ!

Τα υπερβολικά αυτά ποσά στην Ελλάδα του ΔΝΤ και της Ανεργίας, δόθηκαν επί ηγεσίας Παναγόπουλου, του σημερινού προϊσταμένου των προαναφερθέντων πρόσωπον στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΡΤ, για το 2008 οι Λυριτζής-Οικονόμου εισέπραξαν από την κρατική τηλεόραση 860.000 ευρώ , δηλαδή για τον κάθε ένα 35.000 ευρώ το μήνα! Την επόμενη χρονιά (2009) το δίδυμο Λυριτζής-Οικονόμου εισέπραξε για τις υπηρεσίες του 684.000 ευρώ το οποίο μεταφράζεται σε 28.000 ευρώ το μήνα.

ο γαπ φταιει ξερω   :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
πάντως σιγά μην φτάσουμε στο σημείο να λυπηθούμε τους λυριτζήδες, να παν' να γαμηθούνε

για τους χαμηλόμισθους τεχνικούς, καθαρίστριες κλπ κρίμα, αλλά όλοι κρίμα είναι
+1

κατι τσολια τυπου Ανθή Σαλαγκούδη δεν θα μας λειψουν καθολου....η κόρη του πρώην βουλευτή της ΝΔ που μπήκε στην ΕΡΤ με τις πλάτες του μπαμπά,τσεπωνε 3500 χιλιαρικακια...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κατσε να το θεσω καλυτερα ξανα......δυσκολο ειναι?ποιο ευκολο θεωρεις το να αρχισεις να τους πνιγεις για παραδειγματισμο μην ερθουν αλλοι?.....και στα σοβαρα περα του χιουμορ...στατιστικα ο 1 στους 10000 μπορει να εχει κανα σοβαρο εγκλημα στην πλατη του....για 9999 χαλαλι νομιζω!Αφηστε τα παλαβα τωρα ,ειμαστε και οφ τοπικ....εδω κλαιμε για τον μισθο της σταη!
ps...τραβομουρη πετας την σκουφια σου κουφαλιτσα για αβγοσιγονταρισμα....

εγω δεν ειπα να πνιξω κανεναν. μη πεφτεις στο τρυπακι του αλλου καραγκιοζη χτες να μου χρεωνεις εικασιες. αν θελεις απαντα στο αλλο θρεντ κανονικη απαντηση. πες μου την ευκολη λυση ευθεως χωρις τι θεωρω εγω ευκολο και δυσκολο. εγω ειπα λεω οτι ειναι αδυνατον, πες μου εσυ τη λυση που την εχεις ευκολη.
υ.γ. το 1/1000 απο που το εξαγεις ρε παιχτουρι...

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Βρηκε δουλεια με 3,5 κατοστάρικα τον μήνα είπε ο Μπολντης ρεντ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ο εργαζομενος παντα την πληρωνει. Μην αλλαζουμε τις παραδοσεις.  :zfuck:

Αν το παs ετσι ναι.........Αλλα δεν θα φταναμε στο σημερα,  αν αυτοι δεν βαζανε την εγκριση τουs για μισθουs γκολντεν-μπουs στο δημοσιο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ναι οι δουλειες για τεχνικους δικτυων ή υπολογιστων θελουν δικο σου μεταφορικο μηχανακι ή αμαξι. Κοιτα ασχημα δεν ηταν επειδη μου προτεινε ασφαλιση ΙΚΑ + λεφτα για βενζινη + ο βασικος μισθος. Αμα εδιναν δικο τους αυτοκινητο της εταιρειας θα πηγαινα χωρις δευτερη σκεψη.

Η δουλεια τωρα αυτη ειναι αναλογα ποτε θα εχει εφαρμογες που θα τρέχουν πηγα με εναν γνωστο που τον ηξερε προσωπικα και μιλησαμε απευθειας με τον ιδιο τον διευθυντη. Αμα δεν ειχα γνωστο δεν θα ειχα δουλεια  :P

350 θα μου δωσει.  

Red  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ετσι υπολογιζει τυπε, δεν ειναι σιγουρο...
golden boy  :think: :think: :think:

goldenboy_promo.jpg

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αποκάλυψη: Σοκ από τους Μισθούς των «GOLDEN BOYS» της ΕΡΤ

8:15 μ.μ.    Σχόλια

Σοκ προκαλεί ο οικονομικός προϋπολογισμός που έδωσε στη δημοσιότητα η σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ για τις αμοιβές των δημοσιογράφων-παρουσιαστών της πρωινής και [size=20pt]μεσημεριανής ζώνης για τα έτη 2008 και 2009.  [/size]

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την ΕΡΤ, το τηλεοπτικό δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου πληρώθηκε για τη συγκεκριμένη περίοδο με κάτι παραπάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ, με αντικείμενο εργασίας την παρουσίαση της εκπομπής Πρωινή Γραμμή, ενώ η Πόπη Τσαπανίδου, για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, έφτασε σε απολαβές το μισό εκατομμύριο ευρώ!

Τα υπερβολικά αυτά ποσά στην Ελλάδα του ΔΝΤ και της Ανεργίας, δόθηκαν επί ηγεσίας Παναγόπουλου, του σημερινού προϊσταμένου των προαναφερθέντων πρόσωπον στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΡΤ, για το 2008 οι Λυριτζής-Οικονόμου εισέπραξαν από την κρατική τηλεόραση 860.000 ευρώ , δηλαδή για τον κάθε ένα 35.000 ευρώ το μήνα! Την επόμενη χρονιά (2009) το δίδυμο Λυριτζής-Οικονόμου εισέπραξε για τις υπηρεσίες του 684.000 ευρώ το οποίο μεταφράζεται σε 28.000 ευρώ το μήνα.

ο γαπ φταιει ξερω   :2funny: :2funny: :2funny:

Τους καημένους...τους κόψανε όταν μπήκε η κρίση....7 ολόκληρα χιλιάρικα....
Μισό, πετάγομαι να αγοράσω 10 κούτες χαρτομάντηλα...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Υπενθύμιση

--------------------------------------------------------------------------------

6/11/2013 09:36:00 μ.μ. Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική
Θέλω να σας θυμίσω ότι η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά που κόπτεται για τα λεφτά που δίνουμε για την ΕΡΤ, ανέθεσε την τύχη του ειδησεογραφικού της προγράμματος στον Αιμίλιο Λιάτσο. Ευχαριστώ

:2funny:  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Υπενθύμιση

--------------------------------------------------------------------------------

6/11/2013 09:36:00 μ.μ. Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική
Θέλω να σας θυμίσω ότι η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά που κόπτεται για τα λεφτά που δίνουμε για την ΕΡΤ, ανέθεσε την τύχη του ειδησεογραφικού της προγράμματος στον Αιμίλιο Λιάτσο. Ευχαριστώ

:2funny:  :2funny: :2funny:
Αρα ηταν καιρος να διορθωθουν καποια λαθακια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom