You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.494
- Πόντοι
- 2.606
ρε μπας και γραφει σαμσοναιτ και εχει τιποτα λεφτα μεσα???κοιταξες καλα ?εχει ον οφ?καλωδια?Σαν τηλεόραση εδώ και χρόνια θυμάμαι μία συσκευή εποχιακή (λειτουργεί από Νοέμβρη ως Απρίλη) και το μόνο που μου προκαλεί είναι ένα βουητό στ' αυτιά όταν την ανοίγουν οι γυναίκες του σπιτιού.
Επίσης βρίσκεται σε μία γωνία δίπλα απ'το τζάκι και γράφει σάμσουνγκ.
Αυτά και μόνο..
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
πάρτε και την έκθεση Human Rights Watch για τον "Ξένιο Ζευς" Πήξαμε στην ανάπτυξη και την δημοκρατία.
Επισκέπτης
Εδώ ολόκληρος Γιούνγκερ ήρθε και δήλωσε φίλος και τα κουμούνια το χαβά τους..
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ανάπτυξη λέμε..
Σωστός παρεπιμπτόντως bobola στα ιταλικά σημαίνει φυάλη υγραερίου !
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.494
- Πόντοι
- 2.606
μανιτσα αμα δεις την αναπτυξη ,τη σαξες και τον προπονητη του ΠΑΟΚ ,βαλτους ολους σε ενα ταξι και στειλτους....επειγομαι!ελα κόσμε πάρε σαξες, απολύθηκαν οι της ερτ και η αναπτυξη καλπάζει
Επισκέπτης
ρε μπας και γραφει σαμσοναιτ και εχει τιποτα λεφτα μεσα???κοιταξες καλα ?εχει ον οφ?καλωδια?
Και τι είμαι εγώ ρε μαλάκα για να'χω λεφτά?
Τραβατρόμπας??
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
βαλε και για ποια χρονικη περιοδο αναφερεται
PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
μανιτσα αμα δεις την αναπτυξη ,τη σαξες και τον προπονητη του ΠΑΟΚ ,βαλτους ολους σε ενα ταξι και στειλτους....επειγομαι!
Βάλε και καμιά σοβαρή μεταγραφή για Ολυμπιακό..
Επισκέπτης
μανιτσα αμα δεις την αναπτυξη ,τη σαξες και τον προπονητη του ΠΑΟΚ ,βαλτους ολους σε ενα ταξι και στειλτους....επειγομαι!
Και την υπογραφή του Ντος Σάντος γιατί αργεί..
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Κατ’ εξαίρεση, η ΝΕΡΙΤ-Α.Ε., ύστερα από πρόταση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, μπορεί να αναθέτει απευθείας την εκτέλεση ορισμένου έργου σε δημοσιογράφο, σε επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης,
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.966
- Πόντοι
- 25.467
Ανάπτυξη λέμε..
Που να βγεί και στην φόρα ότι συνεδρίασε έκτακτα το ΚΑΣ για να προχωρήσει η ανάπτυξη στην Κάντζα Αττικής (Ζώνη ιδιαίτερου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος με προϊστορικούς οικισμούς).
Οι αρχαιολόγοι έχουν λάβει εντολή από την κ. Μενδώνη να μην ασχολούνται με "πετρούλες" και να παραδώσουν πάραυτα το έργο καθώς και όλη την γύρω περιοχή. Και όλα αυτά χωρίς η εταιρεία REDS να έχει παρουσιάσει σαφή μελέτη και να έχει οριοθετήσει το που τελικά θα κτίσει.
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Βλεπω το καναλι της βουλης και μου ερχετε να ξερασω , ποσο κοτες ειναι ολοι τους , ο Λαφαζανης ειναι η αρχι-κοτα , τσαμπουκα με αερα κανει
Το κανάλι της βουλής άραγε πόσο στοιχίζει στον κρατικό κορβανά ? μήπως αυτό θα έπρεπε να κλείσει πρώτα ? πάντως τύπε υπομονή όπου να ναι θα σκάσουν μύτη καί τα " γκανιάν " τύπου Κασιδιάρης , Παπάς , Αρβανίτης κ.λ.π. καί θα μας...αερίσουν κανονικά !
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.494
- Πόντοι
- 2.606
ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΧΕΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΜΗΤΡΙΚΑ....Και τι είμαι εγώ ρε μαλάκα για να'χω λεφτά?
Τραβατρόμπας??