Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Και ο Σαμαράς που έλεγε ότι θα την κλείσει πάντως τους ίδιους προσελάβε πάλι και των ίδιο αριθμό καναλιών δεν άλλαξε τίποτα στην ουσία μόνο η ονομασία
σκατά και στον Σαμαρά τύπε αλλά 10 φορές στον Τσίπρα και 100 σε όσους τον ψήφισαν...

τώρα θα το πιουν το πικρό ποτήρι αλλά θα το πιούμε και μεις μαζί... :S

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
θα περίμενα από φίλους δημοκράτες νομικούς όπως ο alex71 να ετοιμάσουν κάτι, ένα κείμενο οδηγιών για το πως θα μπορεί ο δημοκράτης πολίτης να αποφύγει την πληρωμή του χαρατσιού για τον βόθρο που λέγεται (ΥΕΝ)ΕΡΤ. :S

θα βρεθεί κανείς να το κάνει; :think:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
θα περίμενα από φίλους δημοκράτες νομικούς όπως ο alex71 να ετοιμάσουν κάτι, ένα κείμενο οδηγιών για το πως θα μπορεί ο δημοκράτης πολίτης να αποφύγει την πληρωμή του χαρατσιού για τον βόθρο που λέγεται (ΥΕΝ)ΕΡΤ. :S

Τύπε δεν ειναι ακομα ώριμες οι συνθηκες και οι δεξιοί εχουν ψιλοκαταλάβει με τι υποκριτή σκατολαό εχουν να κάνουν

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Να χεις 5 σπίτια η να έχεις μια αποθήκη χωρίς tv απλά να έχεις παροχή ρεύματος και να πληρώνεις την βρωμό Νετ/Νερίτ/Ερτ κλπ

Ελλάς το μεγαλείο σου!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Τύπε δεν ειναι ακομα ώριμες οι συνθηκες και οι δεξιοί εχουν ψιλοκαταλάβει με τι υποκριτή σκατολαό εχουν να κάνουν
ούτε ο Χατζηστεφάνου τόσο μαύρη προπαγάνδα τύπε... :S :helpplea:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Να χεις 5 σπίτια η να έχεις μια αποθήκη χωρίς tv απλά να έχεις παροχή ρεύματος και να πληρώνεις την βρωμό Νετ/Νερίτ/Ερτ κλπ

Ελλάς το μεγαλείο σου!
αυτο ειναι μεγιστη μαλακισμενη πατεντα στο Ελλαντα...να ειναι δηλ. ενσωματομενη η εΡτ με το στανιο στους λογαριασμους ρευματος...σκατα στην Ερτ κ σκατα σε ολα τα καναλια της Ελληνικης τι-βι...θανατος παντου.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ούτε ο Χατζηστεφάνου τόσο μαύρη προπαγάνδα τύπε... :S :helpplea:
καλά στις μαύρες δε πιάνεται αυτη.Τυπε οι λεχρίτες της Ερτ οταν ερθει η ωρα για το κράξιμο τους βασιζουν πολλά στη Ντόρα η οποία θα ηγηθει της Αντιερτ επαναστάσης και θα ξενερωσει φυσικά το συμπαν οπότε θα τη σκαππουλάρουν οι Καλφαγιάννηδες

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Σε θετική τροχιά η διαπραγμάτευση λέει τώρα η ΕΡΤ.

Παραποιήσανε και την δήλωση Τουσκ για το game over για να φανεί ότι λέει  ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία και όχι ότι έφτυσε τον Αλέξη στην μούρη.

Πρώτη φορά αριστερά  :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
έπρεπε αντί της ΝΕΡΙΤ, να είχε μετοχοποιηθεί η ΕΡΤ προ διετίας, στο πρότυπο του ΟΤΕ.

Τόσο απλά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σε θετική τροχιά η διαπραγμάτευση λέει τώρα η ΕΡΤ.

Παραποιήσανε και την δήλωση Τουσκ για το game over για να φανεί ότι λέει  ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία και όχι ότι έφτυσε τον Αλέξη στην μούρη.

Πρώτη φορά αριστερά  :rockon:
Τι ειπαμε τύπε?

Δεν βλεπει κανενας ΕΡΤ.
Την βγαζουμε ακομη και απο επιλογη απο το τηλεκοντρολ.
Οπως και το καναλι της Βουλης.
Syrizatv δεν μας χρειαζεται.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Τι ειπαμε τύπε?

Δεν βλεπει κανενας ΕΡΤ.
Την βγαζουμε ακομη και απο επιλογη απο το τηλεκοντρολ.
Οπως και το καναλι της Βουλης.
Syrizatv δεν μας χρειαζεται.

Έχω φίλε γουστάρω, Μου θυμίζει τα νιάτα μου στην Σερβία που ενώ γαμιότανε το σύμπαν η κρατική τηλεόραση του μιλόσεβιτς έλεγε στον κόσμο πως σε λίγο θα γίνουν Ελβετία  :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Έχω φίλε γουστάρω, Μου θυμίζει τα νιάτα μου στην Σερβία που ενώ γαμιότανε το σύμπαν η κρατική τηλεόραση του μιλόσεβιτς έλεγε στον κόσμο πως σε λίγο θα γίνουν Ελβετία  :grin:
τύπε το γέλιο θα πέσει με τις άδειες που θα πάνε να κλεισουν τα κανάλια και θα βγει ο Μπόμπολας ήρωας
αν και με αυτο το μαλακολαό μονο η  Ερτ τους αξίζει

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
επειδή τα πολλα λογια είναι φτωχια, εγω στο εξοχικο δεν ξαναπληρωνω ΔΕΗ - ας το κοψουν στ' αρχιδια μου, ΕΝΦΙΑ φετος δεν πληρωνω, θα περιμενω να μαζευτουνε και βλεπω,

να δω πως θα πληρωνει το τσιρκο τις συριζο-μαριλενες.

Προτεινω σε ολους τους μη δημοσιους να κανουν το ιδιο. Ετσι ο θιασος θα αποχωρησει αμεσα  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
επειδή τα πολλα λογια είναι φτωχια, εγω στο εξοχικο δεν ξαναπληρωνω ΔΕΗ - ας το κοψουν στ' αρχιδια μου, ΕΝΦΙΑ φετος δεν πληρωνω, θα περιμενω να μαζευτουνε και βλεπω,

Προτεινω σε ολους τους μη δημοσιους να κανουν το ιδιο. Ετσι ο θιασος θα αποχωρησει αμεσα  :S
Ειπαμε τύπε, δεν πληρωνουμε τίποτα.

Εξαλλου ο Συριζα εκανε αξιοποινη την οφειλη στο Δημοσιο ανω των 50 χιλ ευρω.
Βγαζουμε και τα λεφτα απο την τραπεζα και αποφευγουμε τον κινδυνο κατασχεσης στα χερια της τραπεζας και εληξε το θεμα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Θα πας για τις 100 δοσεις το πολυ πολυ.Το σιγουρο ειναι οτι αυτοι θα εχουν το προβλημα.Εμεις ειμαστε νοικοκυραιοι και τα πληρωνουμε εφαππαξ.Λες να γινουμε Συριζαιοι και μεις τωρα;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θα πας για τις 100 δοσεις το πολυ πολυ.Το σιγουρο ειναι οτι αυτοι θα εχουν το προβλημα.Εμεις ειμαστε νοικοκυραιοι και τα πληρωνουμε εφαππαξ.Λες να γινουμε Συριζαιοι και μεις τωρα;

εγώ λέω να περιμένω τις 200 δόσεις που θα βγάλει οσονούπω... δώστε και σώστε θα λέει...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μυρισε δημοκρατια παλι στην τηλεοραση  :cheesy: γιαυτο τα φασιστακια κανουν σαν αγαμητες γεροντοκορες παλι... :zfuck:

Εγγρ.
4 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Εγγρ.
4 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0