NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
Αίγυπτος: Ο στρατός έκλεισε τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς
κατι θυμιζει αυτο
ρε τι θυμιζει τι θυμιζει
Αίγυπτος: Ο στρατός έκλεισε τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς
κατι θυμιζει αυτο
ρε τι θυμιζει τι θυμιζει
δεν την ικανοποιησατε αρκετα ομως
Η ΕΕ απειλεί να «παγώσει» την εκταμίευση της δόσης για τρεις μήνες
θελει να σας σπρωξει λιγοακομα
Για να ερθει ποιος?Θα αντέξει η κυβερνησάρα μας μέχρι τον Οκτώμβρη άραγε![]()
Για να ερθει ποιος?
Την "κρυσταλλινη σφαιρα" εννοεις μαλλον...Στρατεύματα που θα βάλουν πολιτικό της εμπιστοσύνης τους.
Τη χρυσή μπάλα έχω μωρέ μαλάκα;![]()
Την "κρυσταλλινη σφαιρα" εννοεις μαλλον...
Δεν την θελεις?είμαι παιδί του λαού και το μετέφερα στην ποδοσφαιρική διάλεκτο
θα πανηγυρίσεις αν πάρουμε την δόση με δόσεις;![]()
Δεν την θελεις?
Για τους λατρεις των "αιγυπτιακων επαναστασεων", μπορειτε να ειστε ευτυχισμενοι, δημοκραταροι μου.
Και "δικαιωθηκατε" που με λεγατε φασιστα οταν ελεγα οτι οι διαδηλωσεις δεν πρεπει να ανατρεπουν εκλεγμενες κυβερνησεις, και πρεπει να ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΙ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φατε τωρα ενα πραξικοπημα στην Αιγυπτο, με κυβερνηση του Στρατού.
Τωρα απο την αλλη εβδομαδα θα αρχισουν διαδηλωσεις οι οπαδοι του Μορσι.
Ειστε τελειως για τα πανηγυρια μερικοι....
Φονοι,βιασμοι,εμφυλιοι,κακο,δυστυχια,εγκληματα,χουντες, αλλα το μονο που τον νοιαζει τον τραμυ ειναι τα λεφτα και συγκεκριμενα τα λεφτα που ισως να πανε και στην τσεπη του.δεν με ενοχλεί καθόλου... μπορεί να έχουν διαδηλώσεις και επαναστάσεις και πλατείες για καμμιά δεκαριά χρόνια ακόμη...???
μια χαρά μας κάθεται η υπόθεση... να μην πατήει το ποδάρι του τουρίστας ...
Για τους λατρεις των "αιγυπτιακων επαναστασεων", μπορειτε να ειστε ευτυχισμενοι, δημοκραταροι μου.
Και "δικαιωθηκατε" που με λεγατε φασιστα οταν ελεγα οτι οι διαδηλωσεις δεν πρεπει να ανατρεπουν εκλεγμενες κυβερνησεις, και πρεπει να ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΙ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φονοι,βιασμοι,εμφυλιοι,κακο,δυστυχια,εγκληματα,χουντες, αλλα το μονο που τον νοιαζει τον τραμυ ειναι τα λεφτα και συγκεκριμενα τα λεφτα που ισως να πανε και στην τσεπη του.
Γενικα παρατηρω πως σε ολα τα θεματα μονο αυτο σε νοιαζει.
Ο supermouse; Τί έχει να πει τώρα;
Αν και με διακατέχει αντικληρικαλισμός και δεν ήμουν ευχαριστημένος με την εκλογή Μόρσι, δεν έπαυε να είναι επιλογή του λαού...
Είμαι φυσικά κατά του πραξικοπήματος. Άσχετα εάν δείχνει ότι επαναφέρει την Αίγυπτο από τη Θεοκρατία στην οποία έτεινε να ολισθήσει...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα θα φωνάζει για το προαξικόπημα των κολονέλων που έριξε την λαοπρόβλητη κυβέρνηση (την οποία ο ίδιος έβριζε)...
ΥΓ οι κολονέλοι υποσχεθήκανε άμεσες εκλογές.. προβλέπω το μουσουλμανικό αδελφάτο να βγάζει κανένα 70% και τότε θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος...
δεν με ενοχλεί καθόλου... μπορεί να έχουν διαδηλώσεις και επαναστάσεις και πλατείες για καμμιά δεκαριά χρόνια ακόμη...???
μια χαρά μας κάθεται η υπόθεση... να μην πατήει το ποδάρι του τουρίστας ...
Εγώ δεν καταλαβαίνω τί σταδιάλα θέλουν οι γιάνκηδες ρε πούστη μου.
Αφού η Αίγυπτος είναι η πηγή της Αλ Κάιντα. Πώς αφήνουν να κυλάει στη Θεοκρατία...
Και στη Συρία. Αφού οι πολέμιοι του Άσαντ είναι με την Αλ Κάιντα...
Άβυσσος η ψυχή του Μπαράκ Χουσσεήν Ομπάμια...
Δεν πειράζει θα κάνουν εδώ οι νατσοπόντικες σαμποτάζ στον εθνικό κορμό να μην πατήσει ούτε κι εδώ κανείς.
ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΆΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ