Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μα δεν ξερουν και τιποτα αλλο.
λογικό. Αμα έχουν απέναντί τους τέτοιους δεξιούς δεν τους κακολογώ.
Μα δεν ξερουν και τιποτα αλλο.
γιατί;
για να πληρώνει τα κερατιάτικα αλλων;
πριτς;
Ηρθε και μάλιστα θα έχει και μνημείο όπως ο Τρούμαν......
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/article2154854.ece/ALTERNATES/w460/ghpedo_aek_erasitex.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ωραια μακέτα...μου θυμίζει τη δικιά μας στο Βοτανικό... :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά περίμενε και τα 20 εκ. € από τον Σγουρό... :jerking:
Κατσε να κοπει τωρα το ρεύμα στην ΕΡΤ, και θα σου πω πού θα πανε χωρις αιρ κοντισιον ολοι οι αγωνιστές...Ολες αυτές τις μέρες τις καταναλώσεις που γίνονται μέσα στο κτίριο της ΕΡΤ (ρεύμα , νερό κτλ) ποιος τις πληρώνει ?
Υποθέτω βάζουν όλοι ρεφενέ από τη τσέπη τους ...
Ωραια μακέτα...μου θυμίζει τη δικιά μας στο Βοτανικό...![]()
![]()
Καλά περίμενε και τα 20 εκ. € από τον Σγουρό...![]()
Ωραια μακέτα...μου θυμίζει τη δικιά μας στο Βοτανικό...![]()
![]()
Καλά περίμενε και τα 20 εκ. € από τον Σγουρό...![]()
Παρεμπιπτοντως...
Εχει καταλαβει κανεις τι στον ΠΟΥΤΣΟ ειναι αυτα τα 20 εκατομμυρια?
Δανειο? Χαρισμα? Συμμετοχη στη μελλοντικη διαχειριση του γηπεδου (δηλ. με την περιφερεια ως μετοχο)?
ΤΙ?
σίμε, μαζέψου!![]()
Τωρα που θα βαλουμε την Τζακρη αντι του Σιμου, θα τον αναπολησεις.σίμε, μαζέψου!![]()
εναλλακτικό ρουσφέτι σε οπαδούς της ΑΕΚ.
Τωρα που θα βαλουμε την Τζακρη αντι του Σιμου, θα τον αναπολησεις.
Συνταξιουχος εισαι?Το Σεπτέμβρη που θα κόψουν κι άλλο τις συντάξεις και θα μου έρθουν για έκτακτη εισφορά , θα τους δείξω τα αρχίδια μου και θα τους πω πάρτε τα από τους αεκτζήδες .
Το Σεπτέμβρη που θα κόψουν κι άλλο τις συντάξεις και θα μου έρθουν για έκτακτη εισφορά , θα τους δείξω τα αρχίδια μου και θα τους πω πάρτε τα από τους αεκτζήδες .
Και συζητησεις στην Γεωπονικη Σχολη με τον Χαμμά Χαμμαμί του Λαικου Μετωπου Τυνησιας.πολύ γατάκια μας έχουν προκύψει τα τσιπράκια.
Από τσαμπουκάδες και επαναστάσεις και διαγραφες χρεών περάσαμε στις παπανδρεικές συγκεντρώσεις, τα ταξιδάκια στην Ισπανία και την προσέγγιση των μικρομεσοαστών....
με μια σου παρατηρηση εκανες κουρελι το συνδικαλιστικο συστημα....Ολες αυτές τις μέρες τις καταναλώσεις που γίνονται μέσα στο κτίριο της ΕΡΤ (ρεύμα , νερό κτλ) ποιος τις πληρώνει ?
Υποθέτω βάζουν όλοι ρεφενέ από τη τσέπη τους ...
Και συζητησεις στην Γεωπονικη Σχολη με τον Χαμμά Χαμμαμί του Λαικου Μετωπου Τυνησιας.
πολύ γατάκια μας έχουν προκύψει τα τσιπράκια.
Από τσαμπουκάδες και επαναστάσεις και διαγραφες χρεών περάσαμε στις παπανδρεικές συγκεντρώσεις, τα ταξιδάκια στην Ισπανία και την προσέγγιση των μικρομεσοαστών....
Και συζητησεις στην Γεωπονικη Σχολη με τον Χαμμά Χαμμαμί του Λαικου Μετωπου Τυνησιας.
Και με τη Ναόμι Κάμπελ.