kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
...Αστο ρε αγορι μου..αφου δεν το κατεχεις το αθλημα!
εύκολη λύση αυτή να βγάλεις τον άλλον άσχετο
...Αστο ρε αγορι μου..αφου δεν το κατεχεις το αθλημα!
...με δυο γραμμες ,απλα και κατανοητα....To οτι ο Τσιπρας δεν θελει εκλογες,οπως δεν ηθελαν και πολλοι αλλοι,δεν αναιρει τις φιλοδοξιες της ΝΔ για δεξιο βαθυ κρατος...καλλιστα μπορει να συνυπαρχουν και τα δυο.
...δεν σε γραφω ασχετο,απλα δεν εισαι αρκετα εμπειρος και ειναι φανερο απο χιλιομετρα!εύκολη λύση αυτή να βγάλεις τον άλλον άσχετο
Οι κουκουλοφοροι στην ελλαδα τυνχανουν ασυλιας και δεν καταλαβαινω τον λογοOι κουκουλοφόροι της Χαλκιδικής τί είναι?
...δεν σε γραφω ασχετο,απλα δεν εισαι αρκετα εμπειρος και ειναι φανερο απο χιλιομετρα!
Ενω εσυ που εχεις αβαταρι τον ψευτοεπαναστατη εισαι εμπειρος...δεν σε γραφω ασχετο,απλα δεν εισαι αρκετα εμπειρος και ειναι φανερο απο χιλιομετρα!
Δεν εγραψα πουθενα οτι οι ψηφοι της ΧΑ,οι ψηφοι των βουλευτων της ΧΑ στην προκειμενη,ειναι λιγοτερο σημαντικες...ειναι εξισου σημαντικες με αυτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για τον Αντωνακη τον Σαμαρα...
...τι εγινε ρε "στραβοστομη" ,ολα καλα?...ποσο πηγε ο λοπεζ ειπαμε?500,600,700 ενα τρις?....σας εχουνε κανει και παραμιλατε και το ριξατε στην αντιπολιτευση? ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ,με αυτον στην ομαδα ,ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΕΤΟΣ!Ενω εσυ που εχεις αβαταρι τον ψευτοεπαναστατη εισαι εμπειρος
.......καλά συνέχισε να καταγγέλεις όπως κάνεις τα τελευταία χρόνια, χρειάζεται τεράστια εμπειρία και ικανότητα για να το κάνεις και φαίνεται από χιλιόμετρα ότι την έχεις
Σας εκανε την χαρη ο ρωσος και τον εφερε πισω τον περιπατητη και απο πανω μιλατε...τι εγινε ρε "στραβοστομη" ,ολα καλα?...ποσο πηγε ο λοπεζ ειπαμε?500,600,700 ενα τρις?....σας εχουνε κανει και παραμιλατε και το ριξατε στην αντιπολιτευση? ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ,με αυτον στην ομαδα ,ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΕΤΟΣ!
.......το μπου ειναι μαγικο.....(νατσο 2013)Σας εκανε την χαρη ο ρωσος και τον εφερε πισω τον περιπατητη και απο πανω μιλατε
Βγαλτον τωρα και βαλε τον δικεφαλο αμα εισαι οντως παοκτσης
Αμε !!!!!! ΕΓΩ !!!!!!!!!!!.......το μπου ειναι μαγικο.....(νατσο 2013)
ΥΓ .Ο ενας εχτες με ειπε μπατσο,ο αλλος τωρα μου λεει δεν εισαι ΠΑΟΚ ....ΚΑΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΠΑΤΖΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?
Ασε τον σκωληκα, αυτος ακουει τανκς.......το μπου ειναι μαγικο.....(νατσο 2013)
ΥΓ .Ο ενας εχτες με ειπε μπατσο,ο αλλος τωρα μου λεει δεν εισαι ΠΑΟΚ ....ΚΑΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΠΑΤΖΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?
Δεξιος ειναι αλλα δεν το λεει δημοσιαΑμε !!!!!! ΕΓΩ !!!!!!!!!!!
Εισαι ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ !!!!!!!
Οπου φυσαει ο ανεμος ειναι !!!!!!!!!Δεξιος ειναι αλλα δεν το λεει δημοσια
...μια χαρα ακουει !Ασε τον σκωληκα, αυτος ακουει τανκς
Θα βαλεις τον δικεφαλο η θα συνεχισεις να εχεις τον επαναστατη με τα λεφτα του παοκτση
...Νταξει ακομα σε λογικα πλαισια παντως παει η δουλεια...θα μπορουσατε να με πειτε και πασοκο η γαυρο....να το χοντραινατε το πραμα!Πάψε μαλάκα νεοδημοκράτη..
Ας ειναι οποιος να 'ναι στην ομαδα αρκει να το σηκωσουμε...μια χαρα ακουει !
ΥΓ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ -ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ- ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ...