Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ε αφού δε συμφωνείς μη μας πρίζεις τα ούμπαλα ρε πατριώτη, για να σου πούμε το άσπρο άσπρο...

νομίζεις μόνο το 50ρικο είναι;

αν βγει ζημιογόνα που έβγαινε επί δεκαετίες, από που καλύπτονται οι ζημίες;

μήπως από τον προυπολογισμό;

γιατι δε μπορώ να διαβάζω βλακείες και ανακρίβειες.

επειδή ήταν ζημιογόνα δεκαετίες τη χρονιά που είχε πλεόνασμα έπρεπε να την κλείσουμε ε;

κάθεστε/καθόμαστε 7 μέρς και μου πρήζετε τα παπαρια ότι η ερτ το να η ερτ τ αλλο τα λαμόγια κλπ.... για μια εταιρεία 300 εκατομμύρια μου φαίνεςται προυπολογισμό.

ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΤΟ PSI απο τα λεφτά της σύνταξης και της περίθαλψής σας ρε ταβανόβουρτσες;

Επισκέπτης
Μια χαρα νομιμα τα εκανε , το ΣτΕ ειπε οτι η πραξη νομοθετικου περιεχομενου ειναι νομιμη , απλα δεν επρεπε να πεσει το μαυρο , επρεπε να δουλευει η συχνοτητα και ας δειχνει οτι να ναι ...

ο Βοριδης απο νομικα δεν ειναι απο τους καλους

θα έλεγα τώρα τίποτα για το ΣτΕ αλλά έχε χάρη

ομοίως και για τον Βοθρίδη...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
να το δωσεις σε κανα πεινασμενο

Αφήνω συχνά περιποιημένες μερίδες ημέρας σέ στρατηγικά σημεία άν τύχει καί μένει φαϊ. Χωρίς ταμπέλα ONLY GREEK. (Πού πρωτολάνσαραν τά ρδέλα στήν εποχή τού 3χίλιαρου) ;)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.110
Πόντοι
6.515
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ :idiot:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
και να προσλαβει και τη Μερκελ να κανει εκπομπη καθε Κυριακη απογευμα

επειδη υπαρχει και αυτη η πουτανα η Μερκελ μπορεις να λες τωρα για την Ερτ , αν δεν ηταν αυτη η τσουλα θα ηταν ολοι στον δρομο εδω και ενα χρονο πεταμενοι στην μοιρα τους , η μηπως νομιζεις οτι με το 5 ευρω που δινεις ταιζεις κανενα απο αυτους ?

Επισκέπτης

επειδή ήταν ζημιογόνα δεκαετίες τη χρονιά που είχε πλεόνασμα έπρεπε να την κλείσουμε ε;

κάθεστε/καθόμαστε 7 μέρς και μου πρήζετε τα παπαρια ότι η ερτ το να η ερτ τ αλλο τα λαμόγια κλπ.... για μια εταιρεία 300 εκατομμύρια μου φαίνεςται προυπολογισμό.

ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΘΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΤΟ PSI απο τα λεφτά της σύνταξης και της περίθαλψής σας ρε ταβανόβουρτσες;

αν ξέρεις πρόσθεση, υπολόγισε περίπου 100 μύρια μέσα κάθε χρόνο επί 35 χρόνια

και βάλε και τους τόκους, γιατί για να καλυφθούν αυτά η χώρα δανειζόταν, και είσαι μέσα για το τι εστί η ΕΡΤ

τώρα πως από την ΕΡΤ το πήγες στο psi, ένας Θεός ξέρει

αν είναι έτσι, με αφήνετε αύριο πρωί να πάω να σηκώσω 10 μύρια από την Τράπεζα Ελλάδος χωρίς να με πειράξετε; Αφού τόσα λεφτά χαθήκαν, τι πειράζει να πάρω κι εγώ 10 χαρτάκια;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μια χαρα νομιμα τα εκανε , το ΣτΕ ειπε οτι η πραξη νομοθετικου περιεχομενου ειναι νομιμη , απλα δεν επρεπε να πεσει το μαυρο , επρεπε να δουλευει η συχνοτητα και ας δειχνει οτι να ναι ...

ο Βοριδης απο νομικα δεν ειναι απο τους καλους

διάβασε το σύνταγμα ρε στόκε απαίδευτε και μετά να ποστάρεις ό,τι μαλακία σου κατεβάζει η γκλάβα σου

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
εννοειται πως κανουμε κουβεντα

ουτε τηλεοραση εχω,μονο ραδιοφωνο.Εμμεσα τα εξοδα της διαφημιστικης δαπανης μετακυλιονται αρα τα πληρωνουμε ολοι!Βγαλανε ενα σκασμο λεφτα με τη διαφημιση κ βαλανε μεσα στο καθε σπιτικο τη φτηνια.Καμια σχεση δεν εχει η τηλεοραση κ το ραδιοφωνο της ΕΡΤ με τα τσοντοκαναλα.Κ χωρις να δινουν φραγκο στο κρατος

Εγώ δεν εξετάζω αν είναι τσοντοκάναλα ή όχι. Είναι άλλο θέμα τούτο. Κανονικά το κράτος (αν είχαμε τέτοιο) έπρεπε να τους κόβει τον κώλο αν δεν εισπράττει τους φόρους, τα ενοίκια από τις αντένες που στηνουνε κλπ. Όχι να τα "χαιδεύει" επειδή τα έχει ανάγκη στην προεκλογική περίοδο.

Αλλη κουβέντα αυτή.

Τωρα εξετάζουμε το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Και η ΕΡΤ πρέπει να κλείσει και κατά τη γνώμη μου να μην ξανανοίξει ποτέ.

Γιατί στην πρωτη ευκαιρία, θα αρχίσουν πάλι οι προσλήψεις "ημετέρων" από το παράθυρο, οι δοτοί διαγωνισμοί σε υλικό για τη μιζούλα και άλλα πολλά.

Να μου το θυμηθείς πως έτσι και ξανανοίξει η ΕΡΤ σε 5 χρόνια θα είναι στα ίδια χάλια που είναι και σήμερα.

Δυστυχώς.

;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
τωρα που βγηκε η αποφαση απο το ΣτΕ πρεπει να παει ο Σαμαρας και να πεταξει ολα τα μουνια εξω απο το δημοσιο κτιριο και να βαλει να παιζει επαναληψη την Καντυ Καντυ μεχρι να γινει η καινουργια ερτ , αυτα τα μουνια ειναι απολυμενα , πρεπει να παρουν δρομο απο εκει μεσα.

Για μενα κακως τοσο καιρο που εκπεμπανε με οποιον τροπο τα κανανε , επρεπε απο την δευτερη μερα να καταβασει τα ρευματα ο Σαμαρας , και να πανε να γαμηθουν να περιμενουν ολοι την ιδρυση του νεου φορεα ..

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Γαμιεται ολη η ΕΡΤ και ολα τα κομματασκυλα και τα ρουφιανοκαυλετα που ειναι εκει μεσα .

Το ΣτΕ πρεπει να ξηλωθει ολο και να μπει καινουργιο , πρεπει ο Αντωνης να τους γραψει στα αρχιδια του και να μην την ανοιξει , θα του κλασουν μια μαντρα αρχιδια , δεν μπορουν να του κανουν τιποτα .

Δεν ειναι τυχαια η στηριξη της Μερκελ την τελευταια στιγμη , να δειξει οτι κανει πλατες του Σαμαρα , τωρα θα τους ερθουν τα καυλια απο το Σαμαρα απο παντου , θα λεει " δεν μου θελετε αγαπες μου την Ερτ ? παρτε αυτο , παρτε και το αλλο , .. Οι απολυσεις εχουν συμφωνηθει και θα γινουν με ασχημο τροπο τωρα .

Θελω να δω τωρα που θα πρεπει να γινει η νεα μειωση στα μισθολογια των στρατιωτικων ( συμφωνημενη ) η Ερτ θα κανει απεργια ? οτι ο κλητηρας στην Ερτ θα περνει περισσοτερα απο εναν μονιμο που φυλαει τα συνορα θα ειναι οκ γι αυτους ??

Πρεπει τωρα ο Σαμαρας να πει μουνακια ολα δρομο απο την Ερτ και θα παρω εντελως καινουργιος , ΟΛΟΥΣ ομως , ολοι στον δρομο και να μπουν καινουργιοι ανθρωποι , αντι να ειναι μπονουν να εχεις προυπηρεσια στη Ερτ για την νεα προσληψη να ειναι το αντιθετο , να λειτουργει ως αρνητικο ..

Ετσι θελουν για να μαθουν τα μουνια πως ειναι η πραγματικη ζωη.

Και ολα τα μουνακια που ηταν υπερ της Ερτ να πανε και να τους καρφωσουνε τις τηλεορασεις στα κρατικα μονο καναλια , και το ραδιο μονο στα κρατικα να πηξει η μουνα τους , να ανεβει και η τηλεθεαση ωστε να εχουν δικαιολογια οτι μενει ανοιχτο αυτο το μπουρδελο ..

Σε αυτη την πουτανα την χωρα δεν θα αλλαξει ποτε τιποτα , ειμαστε αξιοι της τύχης μας , οτι και να μας συμβει

Ρε τύπε μπερδευουμε διαφορετικα πραγματα.
Να σου πω πως το βλεπω εγω? Εχω ενα μαγαζι και δεν παει καλά. Σαν ιδιοκτητης εχω την ευθηνη και πρεπει να αλλαξω την κατασταση. Δεν προκειτε να το κλεισω και να δω πως θα ξανανοιξω μετα απο μηνες. Θα κανω τις κινησεις μου αμεσα χωρις να σταματησω να λειτουργω και να εχω τα όποια εσοδα ή να χασω το μεριδιο μου απο την αγορα.
Για μενα το ιδιο επρεπε να γινει και με την ΕΡΤ και την καθε ΕΡΤ. Το να την κλεινει μια και εξω γιατι δεν μπορει να την φτιαξει , ειναι και λάθος και παραδοχη ανικανοτητας .
Ειμαι υπερ του να λειτουργει η ΕΡΤ και μακαρι να μπορει να το κανει και αυτονομα αφου εχει διαφημισεις . Αν γινεται κακοδιαχειριση ή εχει υπεραριθμο προσωπικο , να το διορθωση. Οχι να κλεγεται. Εγω θα βρω ποιος περισσευει ή ποιος εκλεψε ή αυτος που ασκει την διοικηση?

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36

Λέμε και καμιά ... να περάσει η ώρα!!
Τέλος πάντων, να το θέσω πιο περιγραφικά, "χρέη" συνταγματολόγου στη Νέα Δημοκρατία εκτελεί ο Μάκης Βορίδης. Δηλαδή αυτός έχει άτυπα, επιφορτιστεί να χειρίζεται τέτοιου είδους ζητήματα αν και όταν προκύπτουν, εντός του Κοινοβουλίου, από πλευράς ΝΔ.

Επισκέπτης
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ :idiot:

εγώ το είπα και το ξαναλέω:

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ,

ΘΕΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ

και

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε τύπε μπερδευουμε διαφορετικα πραγματα.
Να σου πω πως το βλεπω εγω? Εχω ενα μαγαζι και δεν παει καλά. Σαν ιδιοκτητης εχω την ευθηνη και πρεπει να αλλαξω την κατασταση. Δεν προκειτε να το κλεισω και να δω πως θα ξανανοιξω μετα απο μηνες. Θα κανω τις κινησεις μου αμεσα χωρις να σταματησω να λειτουργω και να εχω τα όποια εσοδα ή να χασω το μεριδιο μου απο την αγορα.
Για μενα το ιδιο επρεπε να γινει και με την ΕΡΤ και την καθε ΕΡΤ. Το να την κλεινει μια και εξω γιατι δεν μπορει να την φτιαξει , ειναι και λάθος και παραδοχη ανικανοτητας .
Ειμαι υπερ του να λειτουργει η ΕΡΤ και μακαρι να μπορει να το κανει και αυτονομα αφου εχει διαφημισεις . Αν γινεται κακοδιαχειριση ή εχει υπεραριθμο προσωπικο , να το διορθωση. Οχι να κλεγεται. Εγω θα βρω ποιος περισσευει ή ποιος εκλεψε ή αυτος που ασκει την διοικηση?

Μαλακες ειναι. Αμα ηταν κανας δικος τους μεσα να δεις πως θα κλαιγοντουσαν για το κακο που τους εκανε ο Σαμαρας.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
διάβασε το σύνταγμα ρε στόκε απαίδευτε και μετά να ποστάρεις ό,τι μαλακία σου κατεβάζει η γκλάβα σου

βρε τσοκαρο Ελληναρα της πλακας , δικαστης απο το ΣτΕ το ειπε , νουμερο ε νουμερο , ξερεις καλυτερα εσυ ρε ταλεντο απο αυτον το συνταγμα και καθεσαι και γραφεις στο bou ? Ο καθενας με την μαλακια εδω μεσα , ενημερωσου μαλακα και μετα ελα πες  την μας

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Αν το χιουμορ σας και το χαβαλε το κανατε γιαουρτι ξεπετσιασμενο μηπως θα ηταν καλυτερα, ομορφοι βολεμενοι και ασπιλοι.Μην φοβαστε δεν ειναι επανασταση,νομος του 4000 ειναι.Το πολυ να σας πουνε αλητες :P Απο καπου ξεκινανε ολα

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αν ξέρεις πρόσθεση, υπολόγισε περίπου 100 μύρια μέσα κάθε χρόνο επί 35 χρόνια

και βάλε και τους τόκους, γιατί για να καλυφθούν αυτά η χώρα δανειζόταν, και είσαι μέσα για το τι εστί η ΕΡΤ

τώρα πως από την ΕΡΤ το πήγες στο psi, ένας Θεός ξέρει

αν είναι έτσι, με αφήνετε αύριο πρωί να πάω να σηκώσω 10 μύρια από την Τράπεζα Ελλάδος χωρίς να με πειράξετε; Αφού τόσα λεφτά χαθήκαν, τι πειράζει να πάρω κι εγώ 10 χαρτάκια;

κατ αρχήν να κόψεις αυτή τη μαλακιά με το μύρια.... ειναι εκατομμύρια δλδ εκατο + δεκαχιλιάδες, γιατί όπως το γράφεις όποιος ξέρει πρόσθεση και ελληνικά καταλαβαίνει 100 χιλιάδες ευρώ δλδ το χαρτζηλίκι του Βενιζέλου.

μετά θα κάνω και γω την προσθεση.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
επειδη υπαρχει και αυτη η πουτανα η Μερκελ μπορεις να λες τωρα για την Ερτ , αν δεν ηταν αυτη η τσουλα θα ηταν ολοι στον δρομο εδω και ενα χρονο πεταμενοι στην μοιρα τους , η μηπως νομιζεις οτι με το 5 ευρω που δινεις ταιζεις κανενα απο αυτους ?

5 ευρω ,επι 4μυρια ρολογια της ΔΕΗ....νομιζω οτι φτανουν και περισσευουν για ταισμα.....και δεν φταιει η μερκελ....φταινε οι μαλακες πολιτικοι μας ,οπου απο την αρχη αν πατουσαν ποδι .....θα σου ελεγα εγω ποσα θα μας εδιναν για να μην πεσει η ΕΕ........αλλα τοσα ξερεις και εσυ !!!! προσφατα παραδεχτηκαν οτι εφαγαν χρονο να ξεφορτωθουν τα τοξικα ομολαγα της Ελλαδας...φαντασου λοιπον εναν πρωθυπουργο με αρχιδια να τους ελεγε ΟΧΙ στα Μνημονια......τωρα θα ειμασταν πολυ καλυτερα !!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756

ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΤΟ PSI απο τα λεφτά της σύνταξης και της περίθαλψής σας ρε ταβανόβουρτσες;

εσυ ποσα ακομα θες να φας απο το μισθουλακο σου στην Ερτ για να σταματησεις να μας ζαλιζεις τα αρχιδια εδω μεσα , ξερολα της πουτσας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom