stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Πας καλα μωρε? Με ζωνη αγνοτητας την εχει ο Τσιπρας, αμα κανει σεξ αυτη και στανιαραει θα χασει τη μαχητικη ξυνιλα της και αντε μαζεψτα μετα.Τελικά ξέρει κανένας ανκάποιος ήρωας?
![]()
δλδ οι 4893 ειναι δημοσιοιΠρέπει η κυβέρνηση να πάρει πίσω την απόφασή της για κλείσιμο της ΕΡΤ;
Ναι 4893 45.97%
Όχι 5582 52.44%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ 169 1.59%
Σύνολο: 10644
δλδ οι 4893 ειναι δημοσιοι![]()
υπερ της δημοσιας τηλεορασηςδλδ οι 4893 ειναι δημοσιοι![]()
Αυτοι ακουν τα κοκκινα τανκς να κατεβαινουνΟι απολυμένοι από ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ και 902 τι να επιλέγουν άραγε?![]()
Υπερ του δημοσιουυπερ τηςδημοσιας τηλεορασης
υπερ της δημοσιας τηλεορασης
εβλεπε πολυς κοσμος που δεν γουσταρε αλλο βοθροκαναλα..πως να το κανουμε;....εβλεπαν ΕΡΤ πριν την 11.6.2013 άραγε?![]()
Αυτοι ακουν τα κοκκινα τανκς να κατεβαινουν![]()
εβλεπε πολυς κοσμος που δεν γουσταρε αλλο βοθροκαναλα..πως να το κανουμε;
μα το προιον που θα παραγει ο ιδιωτικος τομεας θ απευθυνεται ολο κ σε λιγοτερους...τι θα καταναλωσουν οι ανθρωποι των 400ευρω;απλα συντηρουν την οποια παραγωγη..αν χαθει κ η καταναλωση των δ υπαλληλων,εχε γεια καυμενε κοσμε!κι αν διαφωνειτε πεστε μου τι θα αγορασετς με 500 ευρω το μηνα
δεν συμφωνω,οι μετρησεις αφορουν μονο καποια μεγαλα αστικα κεντρα.Αλλα εστω κι ετσι,τι σημαινει; να κλεισει;τα παντα στην υπηρεσια του κανιβαλλου;κατι λίγα εβλεπα και εγω, αλλά μιλάμε για ποσοστά 3% με 5% πως να το κάνουμε...![]()
αξιοτιμε κε Αντισθενη,
επειδη εχω την ισχυρη υποψια οτι προκειται για ανηλικο με ψυχολογικα θεματα, μηπως πρεπει να πραξετε τα δεοντα?
του το χρωσταγαν απ το αντιρατσιστικο ηδη που η γραμμη του περασε ευκολαΒενιζελος και Κουβελης στριμωξαν αγρια τον Σαμαρα.Η αληθεια ειναι οτι ηξεραν οτι θα κλεισει η ερτ και ηταν ενημερη.Ο Σαμαρας δεν καταλαβε ομως την παγιδα που του στησανε, του ειπαν προχωρα τωρα εσυ και οταν εκλεισε η ερτ τον αφησαν ξεκρεμαστο.Μεγαλη μαγκια απο τους δυο.Τωρα τρεχει και δεν φτανει ο Σαμαρας.
του το χρωσταγαν απ το αντιρατσιστικο ηδη που η γραμμη του περασε ευκολα
Aλλο παραμυθι αυτο...συντρεξανε,λεει,οι συνθηκες και ενισχυθηκανε"τα ακρα"(για τη ΧΑ του λες,θεωρια των ακρων ακουει ο αλλος).Σας πιασανε τα συνδρομα καταδιωξης μωρε?
Παπαρια μαντολες ειναι τα Χρυσα Αυγα, παντα ιστορικα οταν συντρεχουν οι συνθηκες να ενισχυθουν τα ακρα ενισχυονται και τα δυο ακρα, τα ιδια τραβαγανε οι Γαλλοι με τον Λεπεν, τα ιδια τραβαγανε οι Ρωσοι με τον Ζιρινοφσκι κοκ ... Τα Αυγα υπαρχουν για να ισσοροπει η ζυγαρια, κι οταν χρειαστει αν χρειαστει σ'ενα βραδυ θα τους βγαλουν εκτος νομου. Η θα εξαφανιστουν οταν εχει ο κοσμος να λιγδωσει το αντερακι του και δε θα κρεμιεται σε σαχλαμαρες για του λυσουν το προβλημα. Μεχρι τοτε ομως μια ολοκληρη γενια πιτσιρικαριας θα νομιζει οτι αλλαζει τον κοσμο με το αντιφα-χρυσα αυγα διπολο και θα χουν ξεχασει οτι ειναι καμμενοι απο χερι σα γενια, χωρις κανενα μελλον.