Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ναι... Σαφώς...

Εγώ λέω πρίν πάμε σε εκλογές, να πάμε κανένα φορτίο με καλσόν XXXXXXL στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, γιατί ο κ. Βενιζέλος ξέεμεινε από το σκίσιμο, όπως επίσης και ένα φορτίο με κόκκινους μαρκαδόρους στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ γιατί του τελέιωσαν του καημένου του κ. Κουβέλη από τις κόκκινες γραμμές πυο τραβάει.  
;) :thumbsup:και κάποιος άλλος κυκλοφορεί με μαρκαδόρους στην τσέπη ... λές να ???? :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ναι... Σαφώς...

Εγώ λέω πρίν πάμε σε εκλογές, να πάμε κανένα φορτίο με καλσόν XXXXXXL στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, γιατί ο κ. Βενιζέλος ξέεμεινε από το σκίσιμο, όπως επίσης και ένα φορτίο με κόκκινους μαρκαδόρους στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ γιατί του τελέιωσαν του καημένου του κ. Κουβέλη από τις κόκκινες γραμμές πυο τραβάει.  

τυπε μου ειδικα ο Φωτης εχει στειλει ηδη στελεχη να οργανωσουνε ανταρτικες ομαδες στο βουνο για την επερχομενη επανασταση  :grin:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Ναι... Σαφώς...

Να δούμε τι θα πείς αν γίνουν.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Για την ΕΡΤ έχω μόνο να πω 2 αποσπάσματα που πόσταραν κάποιοι στο Facebook, τα οποία με εκφράζουν απόλυτα γιατί ανήκω κι εγώ στον ταλαίπωρο Ιδιωτικό Τομέα, έχω απολυθεί, κτλ, κτλ. Κάτι σαν αυτό που παθαίνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

Το πρώτο απόσπασμα:
Πόσοι από όλους εμάς την περίοδο 2008-2013:
1. Απολύθηκαν;
2. Υπέστησαν μείωση μισθού;
3. Έψαξαν δουλειά χωρίς αποτέλεσμα;
4. Βρήκαν δουλειά με απάνθωπες μισθολογικές συνθήκες και συνθήκες εργασίας;
5. Ξόδεψαν ότι λεφτά είχαν στην άκρη για να επιβιώσουν (και ακόμα δεν είναι σίγουροι οτι το κατάφεραν);
6. Έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους;
7. Ανήκουν ή γνωρίζουν έστω και μία οικογένεια χωρίς μηνιαίο μισθό;
8. Δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται;
9. Αδυνατούν να πληρώσουν το προσωπικό τους;

(Δεν ξέρω. Ας δείξουν τα likes)

Πόσοι από όσους ανήκουν σε οποιαδήποτε από τις ανωτέρω κατηγορίες απόλαυσε τα παρακάτω προνόμια:
1. "Έπαιξε" η περίπτωσή του στο "γυαλί";
2. "Έπαιξε" η περίπτωσή του στα "ραδιοκύματα";
3. Είχε οποιοδήποτε "βήμα" για να διαμαρτυρηθεί;
4. Είχε οποιοδήποτε κτίριο ή χώρο να καταλάβει εις ενδειξη διαμαρτυρίας.
5. Γνωστοποιήθηκε η περίπτωσή τους εως την Αυστραλία;
6. Οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συναυλία ή άλλο καλλιτεχνικό γεγονός προς συμπαράστασή του;
7. Είχε τη συμπαράσταση του κλάδου του με γενική απεργία μακράς διάρκειας;
8. Δημιούργησε ρήγμα στην τρι"κωματική";
9. Ασχολήθηκε μαζί του ο Παπούλιας;
10. Είχε τη συμπαράσταση κάθε συναδέλφου του από κάθε γωνιά του πλανήτη;

(Δεν ξέρω. Ας δείξουν τα likes)

Ξέρω όμως σίγουρα οτι 2600 συμπολίτες μας μπορούσαν να μας βοηθήσουν να "δανειστούμε" τουλάχιστον ένα από τα ανωτέρω προνόμια.
Αποδεδειγμένα πλέον.
Ξέρω όμως οτι δεν μας βοήθησαν...Αποδεδειγμένα.

Το δεύτερο απόσπασμα:
Ο κλασικός ο κωλοτουμπας ο Έλληνας:
-ΠΡΙΝ: "Γιατί να πληρώνω κάθε μήνα την ΕΡΤ, έτσι κι αλλιώς δε την βλέπω."
-ΜΕΤΑ: "Τόσα χρόνια βλέπω ΕΡΤ και τώρα την κλείνουν."
-ΠΡΙΝ: "Οι χαραμοφάηδες της ΕΡΤ που μπήκαν με μέσο και τους πληρώνουμε όλοι εμείς."
-ΜΕΤΑ: "Τόσος κόσμος θα χάσει τη δουλειά του."
-ΠΡΙΝ: "Κατευθυνόμενη η ενημέρωση στην ΕΡΤ από την κυβέρνηση."
-ΜΕΤΑ: "Φίμωση της ελευθερίας του λόγου το κλείσιμο της ΕΡT

Για μένα νομίζω ότι τα παραπάνω κρύβουν ΜΕΓΑΛΕΣ αλήθειες, που όλοι τις γνωρίζουν. Όπως κι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ήξεραν τι γινόταν εκεί μέσα. Κι εμείς του Ιδιωτικού Τομέα ξέρουμε τι γίνεται στις εταιρίες. Και δεν μιλάμε. Ούτε εσείς της ΕΡΤ μιλούσατε. Άρα, δεν δικαιούστε να φωνάζετε. Όπως δεν δικαιούμαστε κι εμείς.
με το να παθουν και οι αλλοι τα ιδια θα ειμαστε ευχαριστημενοι....ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!! Η γραμμη σαμαρια περναει γιατι μονο χουντα μας αξιζεο τελικα

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16

Θα πονταρω και εγω στο οτι δεν θα γινουν. ΙΜΟ γινεται ιστορια για να δειξουν τσαγανο οι δυο κυβ εταιροι

Αν γινουν εκλογες σημαινει οτι θα φαμε μεγαλη πουτσα. Αν δεν υπαρχει πουτσα μπρος, δεν εχουν λογο να εγκαταλειψουν την εξουσια

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Για μένα νομίζω ότι τα παραπάνω κρύβουν ΜΕΓΑΛΕΣ αλήθειες, που όλοι τις γνωρίζουν. Όπως κι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ήξεραν τι γινόταν εκεί μέσα. Κι εμείς του Ιδιωτικού Τομέα ξέρουμε τι γίνεται στις εταιρίες. Και δεν μιλάμε. Ούτε εσείς της ΕΡΤ μιλούσατε. Άρα, δεν δικαιούστε να φωνάζετε. Όπως δεν δικαιούμαστε κι εμείς.

Πιστεύω ότι όποιος έντιμος και σωστός εργαζόμενος διώχνεται από τη δουλειά του - είτε είναι δημόσιος, είτε ιδιωτικός υπάλληλος - οφείλει να υπερασπίσει τον εαυτό του και τη θέση του. Έστω απλά για λόγους αρχής. Ακόμα και αν πρακτικά, δεν θα κερδίσει τίποτα στο τέλος.
Αν φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι, αδικεί και τον εαυτό του και τους συναδέλφους του. Και θα μάθει να σκύβει το κεφάλι μια ζωή.
Δεν αναφέρομαι ούτε στη Σεμίνα Διγενή, ούτε στην Άννα Παναγιωταρέα, ούτε στη Μπήλιω Τσουκαλά, ούτε στον Σπύρο Παπαδόπουλο, ούτε στην Ανθή Σαλαγκούδη κλπ, κλπ. Όλοι αυτοί οι υψηλά αμοιβόμενοι ήταν συμβασιούχοι. Δεν χάνουν τίποτα εξαιτίας αυτών που συμβαίνουν τώρα στην ΕΤ.    

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.329
Πόντοι
25.467
;) :thumbsup:και κάποιος άλλος κυκλοφορεί με μαρκαδόρους στην τσέπη ... λές να ???? :2funny:

Αυτός δεν τραβάει γραμμές με τους μαρκαδόρους. Κατά πως φάινεται, τους πίνει.

τυπε μου ειδικα ο Φωτης εχει στειλει ηδη στελεχη να οργανωσουνε ανταρτικες ομαδες στο βουνο για την επερχομενη επανασταση  :grin:

Ναι. Και έχει ορίσει υπεύθυνο τον κ. Μαργαρίτη.

Δεν θα μου κάνει εντύπωση. Θεωρώ πλέον ότι σε μια χώρα που επιτρέπει ακόμα στον κ. Κούγια να δικηγορεί, όλα μπορούν να συμβούν.  

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν θα μου κάνει εντύπωση. Θεωρώ πλέον ότι σε μια χώρα που επιτρέπει ακόμα στον κ. Κούγια να δικηγορεί 

και τον Κωστοπουλο να κανει εκπομπες στην τηλεοραση και στον Γεωργιαδη να πολιτευεται και στον Παπαχελα να το παιζει στραταρχης Πεταιν και και και....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και τον Κωστοπουλο να κανει εκπομπες στην τηλεοραση και στον Γεωργιαδη να πολιτευεται και στον Παπαχελα να το παιζει στραταρχης Πεταιν και και και....

και τον προεδρο του δεκαπενταμελους να θελει να το παιξει πρωθυπουργος...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.329
Πόντοι
25.467
Πάντως εσείς, φίλτατε Άγιε, μην σταματήσετε να αρθρογραφείτε τις σπαρταριστικές σας κριτικές! Γίνουν δε γίνουν εκλογές.... :cheesy:

Βρε... βρε...  :cheesy:

Σαν τα χιόνια του Μάη...

Πως και από δώ;

Επισκέπτης
Κατα την γνωμη μου η Χρυση Αυγη σε ενδεχομενο εκλογων δεν νομιζω να εχει απωλειες προς ΝΔ αλλα μαλλον θα διπλασιασει το ποσοστο της....αμα διαβασες ολοκληρη την δημοσκοπηση της VPRC(που τον βερναρδακη δεν τον λες και μαζορετα του μιχαλολιακου) για το tvxs, οι τυποι δεν ειναι πλεον απλα ενα μαζεμα αγανακτισμενων απο κλαμπ και μπουζουκια αλλα κανονικοτατο πολιτικο ρευμα στην κοινωνια...
Αυτο ειναι ξεκαθαρο απο περσι τον Ιουνη,οταν τα ποσοστα της εμειναν σταθεροτατα παρα τον ψυχολογικο πολεμο που εξαπολυθηκε για τον"κινδυνο"των ΣΥΡΙΖΑιων.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αυτο ειναι ξεκαθαρο απο περσι τον Ιουνη,οταν τα ποσοστα της εμειναν σταθεροτατα παρα τον ψυχολογικο πολεμο που εξαπολυθηκε για τον"κινδυνο"των ΣΥΡΙΖΑιων.

το 14% θεωρω οτι το χτυπανε ακομα και να βγει ο Σαμαρας να πει "η εγω η θα σας βομβαρδισει ο τσιπρας τα σπιτια"

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.329
Πόντοι
25.467
και τον προεδρο του δεκαπενταμελους να θελει να το παιξει πρωθυπουργος...

Εσείς που είστε υπερασπιστής των δικαιωμάτων δεν πρέπει να αντιδράτε με τέτοιον τρόπο.

Έχει και αυτός δικαίωμα, όπως είχε και ο Κωστάκης που ανέλαβε Πρωθυπουργός με διετή προυπηρεσία στο δικηγορικό του γραφείο, όπως και ο Αντωνάκης που ανέλαβε υπουργός Οικονομικών με προυπηρεσία σε εστιατόριο, όπως και ο Γιωργάκης που άνέλαβε υπουργός Πολιτισμού με μηδενική προυπηρεσία και πάει λέγοντας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom