Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η ανοιχτη συνελευση του παρκινγκ αποφασισε

Η Ανοιχτή Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πάρκινγκ της ΕΡΤ κατέληξε στα παρακάτω:

Ζητάμε τη συνδιαμόρφωση της ροής του προγράμματος της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου της ΕΡΤ από τους εργαζόμενους  και την Ανοιχτή Συνέλευση που πραγματοποιείται καθημερινά στον περιβάλλοντα χώρο του Ραδιομεγάρου.
   Ζητάμε τη σύνδεση της ΕΡΤ με τους τοπικούς και διεθνείς κοινωνικούς αγώνες, κινήματα, δίκτυα αλληλεγγύης, συλλογικότητες, σωματεία βάσης εργαζομένων και ανέργων και την συμβολή της στη διαδικτύωσή τους.
   Ζητάμε την άμεση δημιουργία και διατήρηση σχέσεων επικοινωνίας της Ανοιχτής Συνέλευσης και των εργαζομένων της ΕΡΤ.
   Καλούμε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ να τοποθετηθούν για τη στάση τους στην περίπτωση που το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφασίσει να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης ΕΡΤ.

Όλες και Όλοι αύριο στην Ανοιχτή Συνέλευση, Δευτέρα 17/6/13, 17:00 στον περιβάλλοντα χώρο της ΕΡΤ

τι λεει η ανοιχτη συνελευση της κεντρικης εισοδου ???
συμφωνει η ανοιχτη συνελευση του απεναντι πεζοδρομιου ??
ποια σταση θα τηρησει η ανοικτη συνελευση Αγιου Παντελεημονα ??
θα στηριξει τις αποφασεις η ανοιχτη συνελευση της Ανω Αγουλινιτσας ???

αυτα ειναι πολιτικα ζητηματα .....

ΥΓ .. αααα συγνωμη το ξεχασα.. η συνελευση ηταν μαζικοτατη.. συμμετειχαν περιπου 500 ατομα  :grin:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Αρκετά σε λίγο
η ανοιχτη συνελευση του παρκινγκ αποφασισε

Η Ανοιχτή Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πάρκινγκ της ΕΡΤ κατέληξε στα παρακάτω:

Ζητάμε τη συνδιαμόρφωση της ροής του προγράμματος της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου της ΕΡΤ από τους εργαζόμενους  και την Ανοιχτή Συνέλευση που πραγματοποιείται καθημερινά στον περιβάλλοντα χώρο του Ραδιομεγάρου.
    Ζητάμε τη σύνδεση της ΕΡΤ με τους τοπικούς και διεθνείς κοινωνικούς αγώνες, κινήματα, δίκτυα αλληλεγγύης, συλλογικότητες, σωματεία βάσης εργαζομένων και ανέργων και την συμβολή της στη διαδικτύωσή τους.
    Ζητάμε την άμεση δημιουργία και διατήρηση σχέσεων επικοινωνίας της Ανοιχτής Συνέλευσης και των εργαζομένων της ΕΡΤ.
    Καλούμε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ να τοποθετηθούν για τη στάση τους στην περίπτωση που το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφασίσει να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης ΕΡΤ.

Όλες και Όλοι αύριο στην Ανοιχτή Συνέλευση, Δευτέρα 17/6/13, 17:00 στον περιβάλλοντα χώρο της ΕΡΤ

τι λεει η ανοιχτη συνελευση της κεντρικης εισοδου ???
συμφωνει η ανοιχτη συνελευση του απεναντι πεζοδρομιου ??
ποια σταση θα τηρησει η ανοικτη συνελευση Αγιου Παντελεημονα ??
θα στηριξει τις αποφασεις η ανοιχτη συνελευση της Ανω Αγουλινιτσας ???

αυτα ειναι πολιτικα ζητηματα .....

ΥΓ .. αααα συγνωμη το ξεχασα.. η συνελευση ηταν μαζικοτατη.. συμμετειχαν περιπου 500 ατομα  :grin:

Καλημέρα βλέπω ξυπνήσαμε με ερτ ε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αρκετά σε λίγο Καλημέρα βλέπω ξυπνήσαμε με ερτ ε?

μπαααα... εχω ξυπνησει εδω και αρκετες ωρες (3.30) λογω επαγγελματικων ενασχολησεων ... μεσημεριαζει για μενα..

τις καλημερες μου...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
μπαααα... εχω ξυπνησει εδω και αρκετες ωρες (3.30) λογω επαγγελματικων ενασχολησεων ... μεσημεριαζει για μενα..

τις καλημερες μου...
Χααααχα η πολυ δουλειά τρωει των αφέντη κοίτα να χαλαρώσεις και λίγο εεεε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Χααααχα η πολυ δουλειά τρωει των αφέντη κοίτα να χαλαρώσεις και λίγο εεεε?

χαλαρος ειμαι.. απλα ειναι η διαφορα ωρας με αυτους που ειχα συνεργασια (ειναι 4 ωρες μπροστα απο μας)...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  Ούτε για το ένα ούτε για το άλλο αγαπητέ.

Εχω να ψηφίσω πάνω από 20 χρόνια.

Υ.Γ.

Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα σε μια γυναικα με ωραία πόδια

Αυτη είναι όλη η πρόταση.

Προφανώς η ενασχόλησή σου με τις αφισοκολλήσεις στο ΠΑΣΟΚ δεν σε άφηνε να διαβάζεις καλά το μάθημά σου στο σχολείο.

Έρχεται ο καιρός που και το δικό σου "χιλιαρικάκι" θα υποστεί μείωση

καλα μη μας μουρλανεις και πρωινιατικα. συγχωρεις τα παντα σε μια γυναικα με ωραια ποδια ειναι ολη η προταση. εντελως διαφορετικο απο το 'μπορω' να συγχωρησω 'πολλα' πραγματα.
κατω απο το αβαταρ σου ειναι και κανει μπαμ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εντάξει να είναι για καλό και δεν τρέχει τίποτα.

δεν παραπονιεμαι... ας ειναι καλα η κριση του 2008 που με (ξανα)εβαλε να ξανοιχτω εκτος χωρας χανοντας λιγο απο την βολη (αρκετα ταξιδια, ξυπνηματα παραξενες ωρες, λιγο παραπανω πιεση γιατι πρεπει να εισαι και ανταγωνιστικος)... μου επετρεψε ομως να διατηρησω και να βελτιωσω το επιπεδο ζωης μου σε ολους τους τομεις (οικονομικα, περισσοτερες ελευθερες μερες αν και οι μερες απαχολησης εχουν πολλες ωρες κλπ)...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν παραπονιεμαι... ας ειναι καλα η κριση του 2008 που με (ξανα)εβαλε να ξανοιχτω εκτος χωρας χανοντας λιγο απο την βολη (αρκετα ταξιδια, ξυπνηματα παραξενες ωρες, λιγο παραπανω πιεση γιατι πρεπει να εισαι και ανταγωνιστικος)... μου επετρεψε ομως να διατηρησω και να βελτιωσω το επιπεδο ζωης μου σε ολους τους τομεις (οικονομικα, περισσοτερες ελευθερες μερες αν και οι μερες απαχολησης εχουν πολλες ωρες κλπ)...

εφυγες απο τη δουλεια σου?

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Ομορφα να σου πηγαίνει η ζωη καλά πάντα τετοια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εφυγες απο τη δουλεια σου?

οχι... το γυρισα απο περισυ σε part time..  ;)

50 ωρες τον μηνα κατ ελαχιστον προς ΧΧ ευρω την ωρα  ;).... (δεν χρειαζονται και παραπανω γιατι αλλαγες και επεκτασεις δεν γινονται στα συστηματα)

τυπικα και για λογους ασφαλιστικους λογους ειμαι πληρους απασχολησης (με μισθο αυτο των 50 ωρων) αλλα εχουμε κανει ιδιωτικο συμφωνητικο για τα υπολοιπα (κατανομη χρονου εργασιας)..  ;)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
καλα μη μας μουρλανεις και πρωινιατικα. συγχωρεις τα παντα σε μια γυναικα με ωραια ποδια ειναι ολη η προταση. εντελως διαφορετικο απο το 'μπορω' να συγχωρησω 'πολλα' πραγματα.
κατω απο το αβαταρ σου ειναι και κανει μπαμ.

ε γιαυτο δεν το συνεχισα θα μας τρελλανουν με αυτα που γραφουν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ομορφα να σου πηγαίνει η ζωη καλά πάντα τετοια.

η ζωη σε παει εκει που την σπρωχνεις εσυ...

δεν πιστευω στην τυχη... γιαυτο δεν αγοραζω λαχεια (εκτος απο ενα εθνικο το οποιο δεν κερδισε ποτε οσο το ειχα εγω αλλα 5 κληρωσεις αφοτου το αφησα ο λαχειοπωλης μου κερδισε δεκα χιλιαρικα), δεν παιζω λοττο, προτο, στοιχημα κλπ...

και απο τζογο κανενα μισαωρο.. μετα τον βαριεμαι και με κουραζει.. πλην πρεφας...  ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
χαχαχα

σαφής ιδεολογικος προσανατολισμός.

βεβάιως όπως και προείπα οι δεξιοί άλλων δεκαετιων είχαν μόρφωση επίπεδο και αναγνώριζαν τις χαρισματικές προσωπικότητες ακόμα και του αντιπάλου.

Ας πούμε

Πρώτο Κρατικό Βραβείο ποίησης "Η Σονάτα του σεληνόφωτος" [size=14pt](1956)[/size] Θα ευπήρχε ποτέ περίπτωση σύγχρονη κυβέρνηση ακροδεξιών να απονείμει τέτοιο κρατικό βραβείο σε κομμουνιστή σήμερα;

[size=30pt][size=30pt]φαντάζεσαι ας πούμε τον Λάκη μας να δίνει βραβείο γραμμάτων στον πορνόπαπο;[/size] [/size]
ΑΝ και πολλες φορες πρεπει να ποσταρεις με σημαντικη αναλογια αλκοολ ανα μλ αιματος στο σωμα σου.....αυτο ηταν πολυ πετυχημενο σαν εικονα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
[move][size=50pt]ΑΘΑΝΑΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :S[/size][/move]

www.enikos.gr/politics/152974,H_aixmh_toy_Mhtsotakh.html]Η αιχμή του Μητσοτάκη...[/url]

«Νομίζω ότι το μεγαλύτερο επίτευγμά του ως τώρα ήταν ότι έριξε εμένα. Έκανα λάθος. [size=30pt]Το κορυφαίο είναι ότι θα ρίξει και τον εαυτό του[/size]».

[move] :2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S:2funny: :rockon: :2funny: :S[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom