Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
κουρτιναίτης
ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟ 2013 ΤΑ ΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ;;;;;;;;;;;;;
Γιατί εδώ μέσα έχουμε και τέτοια ΑΡΧΙΔΙΑ
που κατά τα άλλα μας το παίζουν ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ....
Εγώ μπορεί να είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ, αλλά είναι δεδομένο πλέον ότι απο την πολλή ΑΓΑΜΙΑ δεν μπορείς ούτε ελληνικά να διαβάσεις.......
ας δούμε λοιπον τι έγραψα
ο δημος απομακρύνει τα εγκαταλελειμμένα.
η τροχαία παίρνει πινακίδες εάν δεν βαριέται.......
εάν εχει κολλημένο αυτοκόλλητο δε[size=18pt] μπορούσαν [/size]να κάνουν τίποτα. γιατι με τα τέλη μπορείς να παρκάρεις εκεί που επιτρέπεται.
ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΛΑΚΗ είναι παρελθοντικός χρόνος, όπως και ίσχυε μέχρι 31/12/2012.
και περιμένω και άμεσα απάντηση γαιτί είπες ότι το πρωί είχες σκοποβολή αλλά τελευταία σύνδεση εδώ έκανες στις 10:52. Αρα μετά το καφεδάκι με τις πυζάμες εδώ ήσουν
ναι τυπε και τρωνε το ξυλο της αρκουδας και διαλυονται απο την τουρκικη αστυνομια στο πιτς φιτιλι....
εμφυλιος πολεμος ειναι αναμετρηση μεταξυ οργανωμενων ενοπλων σωματων ιδιας εθνικοτητας(τουλαχιστον ετσι το αντιλαμβανομαι εγω) οχι "τρομοκρατημενοι μικροαστοι διαδηλωτες γινονται αλοιφη απο ενστολους"
Φίλος στην Πλατεία Ταχρίρ η αναμέτρηση ήταν μεταξύ οργανωμένων ένοπλων σωμάτων;
Επίσης δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ούτε θα καθαρίσει τόσο εύκολα ο Ταγίπ μας....
Μετά τα χθεσινά γεγονότα στην Κωνσταντινούπολη τα εργατικά συνδικάτα απειλούν με γενική απεργία για αύριο Δευτέρα. Όπως μετέδωσε το Reuters, ο Μουσταφά Τουργκούτ, εκπρόσωπος του συνδικάτου εργαζομένων στον δημόσιο τομέα που αριθμεί 240.000 μέλη, ανακοίνωσε την πρόθεση για γενική απεργία, ενώ σήμερα αναμένεται να καθορίσει τη στάση της η Συνομοσπονδία Επαναστατικών Συνδικάτων Εμποροϋπαλλήλων.