Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.932
Ηδη γινεται διαπραγματευση για κουρεμα του χρεους του επισημου τομεα ( OSI Official Sector Initiation) κατα το PSI ( Private Sector Initiation)
Διαπραγματευση μεταξυ τους.Εμεις μονο να εκποιουμε εχουμε δικαιωμα συμφωνα με τα μεχρι τωρα υπογραφεντα.Και δεν θα χουμε ουτε το νερο στ ονομα μας επειδη χρωσταμε; Ε οχι φιλε,διαφωνω!Κι ακομη τ ανταλλαγματα για το OSI δεν τα δαμε.Διαλλεχτε....

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Με ποιο τρόπο??
Επειδή εγώ έχω καταλάβει πως έχουμε πάψει προ πολλού να είμαστε κοινωνία. Ο καθένας πλέον θεωρεί πως η κοινωνία είναι ο μικρόκοσμός του και όλοι μα όλοι οι υπόλοιποι είναι αυτοί που ζουν παρασιτικά εις βάρος της κοινωνίας (δλδ του ίδιου του μικρόκοσμου που ο καθένας θεωρεί κοινωνία).

Δηλαδη μωρε τουτη δω δε ζει παρασιτικα εις βαρος μου? Τρια τεταρτα περιμενα σα το μαλακα να "τελειωσει τη δουλεια της" η ειμαι κακος ανθρωπος που του λειπει ο ουμανισμος επειδη δεν εχω κανενα προβλημα αν την απολυσουν Δευτερα πρωι και δεν εχει να φαει?

2zr2mma.jpg

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Τωρα με συγχωρεις, αυτο ειναι απαντηση στην ερωτηση? Αν δε θελεις αστο μη το κουραζουμε , δε σε ανακρινω με το ζορι :grin:

Εντάξει Fidele, δεν τρέχει τίποτα.
Απλώς θα είμαι ειλικρινής μαζί σου και προς όλους φυσικά, και θα πω ότι μερικές φορές επιμένω σε κάποιες παρατηρήσεις, επειδή είναι πασιφανές ότι το φόρουμ (και το site αντίστοιχα;), είναι σε τέτοιο βαθμό δεξιόστροφα, πολιτικά μιλώντας, ώστε είναι πραγματικά σα να διαβάζεις ένα πολιτικό μονόλογο και μάλιστα φανατισμένο, δηλαδή οπαδικά δεξιό.
Θα προτιμούσα να υπήρχαν στο φόρουμ κατ΄αναλογία, οι απόψεις που υπάρχουν και στην κοινωνία, γεγονός όμως που δεν συμβαίνει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εχεις δουλεψει περισσοτερο απο εμενα;;;;που;;; στο facebook;;;

Πηγαινε παρε κανα 50αρι απο την μαμα να βγαλεις την βδομαδα 28 χρονων και μετα πηγαινε να παιξεις...

Στην ηλικια σου 28 καθαριζα 2 χιλιαρικα με δουλεια 4 ημερων...Σχεση χρηματος-χρονου πουδεν θα δεις ποτε στην ζωη σου

Και οσο για κοιλιτσες στοκε επειδη τ αναφερεις συνεχεια, την πλακα μου κανω εδω μεσα..χαβαλε..

Δεν εχω παρει στα σοβαρα ενα site με πουτανες σ αντιθεση μ εσενα που προσπαθεις να ''χτισεις'' προσωπικοτητα εδω μεσα..

αντε τωρα να παρεις τρακα κανα 50αρι να την ''βγαλεις'' και μετα να κλαφτεις εδω επειδη εισαι ανεργος

Ρε φουφουτε εισαι τελειως μπουφος? ποτε κλαφτηκα εγω εδω μεσα για δειξε μου? εχεις συγκεκριμενο ποστ που κλαιγομαι εγω για την ανεργια? εσυ την αλλη φορα ειχες βαλει στα 15 απουσιολογος στα 35 γυρολογος ελεος μην πας να ριξεις στους αλλους αυτα που κανεις εσυ....

Μεταξυ μας τοτε με τις κοιλιτσες δεν εκανες πλακα.... απλα ειχες χεστει πανω σου επειδη σε ειχε πιασει μια γριπη οσο για το που εχεις δουλεψει και εγω μπορει να γραψω οτι πηγα στην NASA και εκανα πυρηνικες δοκιμες και οτι στα 15 μου δουλευα στα χωραφια ελεος.... ποιος πειθετε απο τετοιες σαπουνοφουσκες? μυαλο 15χρονου παιδιου εχεις κακομοιρη  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μπορεις να μας το αναλυσεις λιγο αυτο τυπε?

:2funny: :2funny: :2funny: μεγαλος καραγκιοζης θελει να συμβουλευει τον κοσμο ενω και αυτος ανεργος σαν και εμας θα ειναι ή θα δουλευει καπου προχειρα..... τις προαλλες ελεγε οτι θα φυγει εξω και παπαρια πουθενα δεν πηγε. Μονο λογια ειναι ο σοφος φουφουτος

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Με ποιο τρόπο??
Επειδή εγώ έχω καταλάβει πως έχουμε πάψει προ πολλού να είμαστε κοινωνία. Ο καθένας πλέον θεωρεί πως η κοινωνία είναι ο μικρόκοσμός του και όλοι μα όλοι οι υπόλοιποι είναι αυτοί που ζουν παρασιτικά εις βάρος της κοινωνίας (δλδ του ίδιου του μικρόκοσμου που ο καθένας θεωρεί κοινωνία).

Θα βρεθει ο τροπος αναγκαστικα και εκ των πραγματων. Για να καταστει συνειδηση οτι ειμαστε κοινωνια. Γιατι οτι εκ των πραγματων ειμαστε ισχυει ηδη και ειναι αναποδραστο για τον καθενα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
φουφουτε αν εχεις ποστ δικο μου που κλαιγομαι για την ανεργια σε προκαλω να το ριξεις επιτοπου.... εγω βλεπω καθε μερα εσυ και ο σκιουρος παρακαλατε να κλεισουν δημοσιες υπηρεσιες για να μεινει ανεργος ο κοσμος χαχαχα

αλλα κατα βαθος ειστε ψιχουλες και οτι λετε ειναι για το καλο μας  :P

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Διαπραγματευση μεταξυ τους.Εμεις μονο να εκποιουμε εχουμε δικαιωμα συμφωνα με τα μεχρι τωρα υπογραφεντα.Και δεν θα χουμε ουτε το νερο στ ονομα μας επειδη χρωσταμε; Ε οχι φιλε,διαφωνω!Κι ακομη τ ανταλλαγματα για το OSI δεν τα δαμε.Διαλλεχτε....

Κοιτα δεν ειπα οτι συμφωνω με τις ενεργεις τις κυβερνησης και την ασκουμενη πολιτικη στο εσωτερικο. Πιο πολυ βεβαια οι διαφωνιες μου ειναι στο θεμα της φορολογικης πολιτικης, ενω στις ιδιωτικοποιησεις πιστευω θα επρεπε να προχωρησει περισσοτερο ( οχι αναγκαστικα στην κατευθυνση να τα δοσει ολα, απλα να ξεφορτωθει τα αχρηστα και να εξυγιανει τα πραγματικα χρησιμα).
Απλως περιγραφω το τι γινεται

Επισκέπτης
Εσύ από αυτά που διαβάζεις ΕΔΩ ΜΕΣΑ, διακρίνεις κάποια κοινωνική ωριμότητα που να προσβλέπει προς κάποια λύση;
H λυση ειναι μια και επρεπε να γινει εδω και χρονια και οχι να ταλαιπωρουν τον λαο
ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Επισκέπτης
Δηλαδη μωρε τουτη δω δε ζει παρασιτικα εις βαρος μου? Τρια τεταρτα περιμενα σα το μαλακα να "τελειωσει τη δουλεια της" η ειμαι κακος ανθρωπος που του λειπει ο ουμανισμος επειδη δεν εχω κανενα προβλημα αν την απολυσουν Δευτερα πρωι και δεν εχει να φαει?

2zr2mma.jpg

Είναι και καλοχριστιανή απ'όσο φαίνεται στον τοίχο και στο τασάκι του γραφείου.
Αυτή φυσικά και ζει παρασιτικά. Άλλο έγραψα εγώ..

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
H λυση ειναι μια και επρεπε να γινει εδω και χρονια και οχι να ταλαιπωρουν τον λαο
ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Αυτό πήγαινε πέστο στους πάσης φύσεως καταστηματάρχες και μικροεπιχειρηματίες, που οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι οι τελευταίοι πελάτες που τους έχουν απομείνει.
Δεν πιστεύω να αναρωτιέσαι γιατί;

Επισκέπτης
Αυτό πήγαινε πέστο στους πάσης φύσεως καταστηματάρχες και μικροεπιχειρηματίες, που οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι οι τελευταίοι πελάτες που τους έχουν απομείνει.
Δεν πιστεύω να αναρωτιέσαι γιατί;

Ἐν τοιαύτῃ περιπτώσει κύριὲ μου νὰ μὴν διώκηται καὶ τὸ ὠργανωμένον ἔγκλημα διότι οἱ συμμετέχοντες ἐν αὐτῷ δαπανοῦσι μεγάλα ποσὰ εἰς διασκέδασιν καὶ εἴδη πολυτελείας τονώνοντες οὔτω τὴν ἀγοράν.

Επισκέπτης
Θα βρεθει ο τροπος αναγκαστικα και εκ των πραγματων.

Εκ των πραγμάτων και μόλις βγούμε στους δρόμους σαν τον Μάικλ Ντάγκλας στο falling down με μια κοντόκαννη στο χέρι τρώγοντας ο ένας τον άλλον θα βρεθεί και η λύση..

Επισκέπτης
οι 1000 που θα πάρει η νέα ΕΡΤ απο που θα είναι; έξυπνε δεν φώναξε μόνο ο μαλάκας ο Έλληνας αλλά βούηξε όλη η Ευρώπη για τις χουντικές πρακτικές του Σαμαρά...μακάρι να πάει σε εκλογές αλλά δεν τολμάει το γατάκι
Oι 1000 που θα παρει η νεα ΕΡΤ θα ειναι επιλεγμενοι απο την κυβερνηση και απο τον γενικο δερβεναγα που η ιδια θα τοποθετησει εκει...για την ακριβεια θα ειναι επιλεγμενοι απο τη ΝΔ,αφου τα πουτανακια του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ δεν θα εχουν κανενα λογο στα της κυβερνησης,εαν υποθεσουμε βεβαια οτι δεν παμε σε εκλογες.

Και θα ειναι οχι απλα κομματικοποιημενη και ανδρο κυβερνητικης προπαγανδας,επανδρωμενη απο κολαουζους του ακροδεξιου γκουβερνου οπως η προηγουμενη,αλλα δεκα φορες,εικοσι φορες πιο κομματικοποιημενη,ανδρο κυβερνητικης προπαγανδας και επανδρωμενη απο κολαουζους του ακροδεξιου γκουβερνου σε σχεση με πριν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Oι 1000 που θα παρει η νεα ΕΡΤ θα ειναι επιλεγμενοι απο την κυβερνηση και απο τον γενικο δερβεναγα που η ιδια θα τοποθετησει εκει...για την ακριβεια θα ειναι επιλεγμενη απο την ΝΔ,αφου τα πουτανακια του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ δεν θα εχουν κανενα λογο στα της κυβερνησης,εαν υποθεσουμε βεβαια οτι δεν θα παμε σε εκλογες.

Και θα ειναι οχι απλα κομματικοποιημενη και ανδρο κυβερνητικης προπαγανδας,επανδρωμενη απο κολαουζους του ακροδεξιου γκουβερνου οπως η προηγουμενη,αλλα δεκα φορες,εικοσι φορες πιο κομματικοποιημενη,ανδρο κυβερνητικης προπαγανδας και επανδρωμενη απο κολαουζους του ακροδεξιου γκουβερνου σε σχεση με πριν.

δηλαδη ποιος θα πρεπει να τους επιλεξει ??? η αντιπολιτευση η μηπως η ανοιχτη συνελευη των κατοικων της ανω αγουλινιτσας ??

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Oι 1000 που θα παρει η νεα ΕΡΤ θα ειναι επιλεγμενοι απο την κυβερνηση και απο τον γενικο δερβεναγα που η ιδια θα τοποθετησει εκει...για την ακριβεια θα ειναι επιλεγμενη απο την ΝΔ,αφου τα πουτανακια του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ δεν θα εχουν κανενα λογο στα της κυβερνησης,εαν υποθεσουμε βεβαια οτι δεν παμε σε εκλογες.

τσεκαρε αυτο τυπε εχει πολλα σωστα σημεια [URL unfurl="true"]http://tvxs.gr/news/συνεργάτες/ως-εδώ-του-πολυμέρη-βόγλη[/url]

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Ἐν τοιαύτῃ περιπτώσει κύριὲ μου νὰ μὴν διώκεται καὶ τὸ ὠργανωμένον ἔγκλημα διότι οἱ συμμετέχοντες ἐν αὐτῷ δαπανοῦσι μεγάλα ποσὰ εἰς διασκέδασιν καὶ εἴδη πολυτελείας τονώνοντες οὔτω τὴν ἀγοράν.

Δεν επιχαίρω την κατάστασιν αξιότιμε κύριε Bakalh μου.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Εκ των πραγμάτων και μόλις βγούμε στους δρόμους σαν τον Μάικλ Ντάγκλας στο falling down με μια κοντόκαννη στο χέρι τρώγοντας ο ένας τον άλλον θα βρεθεί και η λύση..

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΩΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΚΑΦΡΑ
ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ.

Επισκέπτης
δηλαδη ποιος θα πρεπει να τους επιλεξει ??? η αντιπολιτευση η μηπως η ανοιχτη συνελευη των κατοικων της ανω αγουλινιτσας ??

Μόρτες, κρατείστε το αυτό το ποστ.
Μόλις ξανακάνει κουβέντα για ξεκαθάρισμα του γκουβέρνου και της τρόικας από κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα που χώθηκαν με ρουσφέτι, να του το τρίψει στα μούτρα.

Τώρα θα μου πείτε σιγά μην ιδρώσει τ' αυτί των παχύδερμων απ' τις ροχάλες. Βλέπε Σίμο για παράδειγμα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom