Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

Επίσης ρε ΨΕΥΤΗ κομματόσκυλο.

[size=14pt]Από πότε η Πελοπόννησος θεωρείται ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ; [/size]

εγω ζω στην ακριτική θεσσαλονικη εσύ στην ακριτική αθήνα;  :grin:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Λαθος.
[size=18pt]Οι φωτιες ξεκινησαν τεσσερις ημερες μετα την ανακοινωση των εκλογων.[/size]
Με προφανη στοχο να ανεβασουν απο τοτε το ΠΑΣΟΚ στην κυβερνηση, για να κάνει "αυτα που επρεπε".
Δεν τους βγηκε τοτε, και μαλιστα το Μάιο του 2008 η ΝΔ ηταν 15 μοναδες μπροστα και οριακα δευτερο κομμα το ΠΑΣΟΚ, με τον ΣΥΡΙΖΑ να πηγαινει για τη δεύτερη θεση. Έτσι περασαν στη δευτερη φαση: Δεκεμβρης 2008 (οπότε και καθαρισαν και τον ΣΥΡΙΖΑ, προσωρινα οπως φανηκε), ψευτοσκανδαλο Βατοπεδιου, κλπ κλπ.
Και φερανε τον ΓΑΠ δυο χρονια μετα.

[size=18pt]Εγω ειπα μαναρι οτι οι μεγαλες φωτιες μπηκαν στις 23 αυγουστου, ενω οι εκλογες προκηρυχθηκαν στις 17 αυγουστου, και το απεδειξα με σχετικα λινκ.[/size]
Οι απαντησεις που πηρα ηταν οτι ειμαι αλητης, ξεφτιλισμενος και μαλακας.
Δεν αντεληφθην βεβαια ακριβως το γιατι.
Τωρα τι ποτηρια και πιατα μου λες, δεν ξερω, παρε τα για την προικα σου.

Δες, επειδή δε μ αρέσει να βρίζω, αλλά επειδή έχω τεράστιο κόλλημα με τους διαστρεβλωτές της ιστορίας για κομματικούς λόγους αυτοί που διάβασαν κατάλαβαν.

Τελειώνει εδώ.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω ζω στην ακριτική θεσσαλονικη εσύ στην ακριτική αθήνα;  :grin:

Και είμαι και γραφικός.

Συγχύστηκα χωρίς καμμιά προστιθέμενη αξία. Πάντως 2 άτομα με εξοργίζουν εδώ μέσα.

ο jhonny64 και ο alex71

Δε μπορεί να είναι τυχαίο.

Καλή σας ημέρα.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! επρεπε καποια στιγμη να μπουν τα πραγματα στη θεση τους!!!

Συνημμένα

• deh-mega1.jpg
    deh-mega1.jpg
    110,4 KB · Εμφανίσεις: 15

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δες, επειδή δε μ αρέσει να βρίζω, αλλά επειδή έχω τεράστιο κόλλημα με τους διαστρεβλωτές της ιστορίας για κομματικούς λόγους αυτοί που διάβασαν κατάλαβαν.

Τελειώνει εδώ.
Ομολογω, εκανα λαθος.
Δεν ηταν 4 μερες, ηταν 6.
Διαστρεβλωσα την ιστορια.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αλεχ επειδη μιλαμε για το ποτηρι που ειναι μπροστα μας και συ προσπαθεις να αποδειξεις οτι ειναι πιατο δεν ονομαζεσαι δυσκολος αντιπαλος. μαλακας ονομαζεσαι στο χωριο μου. σορρυ κιολας ε
τι λες τωρα ο σαμαρας ειναι πρωθυπουργάρα θα τα λυσει όλα η έχουνε κρατος η δεν έχουμε  :grin: δημορατικο πανω απο ολα  :cheesy:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οποιος πανηγυριζε το 2000, επειδη στα πρωτα αποτελεσματα προηγειτο η ΝΔ με μια μοναδα, ηταν επιεικως ασχετος, αφού ειναι γνωστο οτι η ΝΔ παντα πεφτει στο τελος 2-3 μοναδες απο τα αρχικα, αφού η Αθήνα μπαινει τελευταια στα αποτελεσματα.
Θες να μας πεις οτι δεν βγηκες παρεα με τους αλλους για να πανηγυρισεις,με καραμουζες,πλαστικες σημαιες και ουισκια υπο μαλης?

Λεγεται οτι σε ορισμενες περιοχες ξεκινησαν να ψηνουν και αρνια... :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ας αφήσει τα μεγάλα λόγια και να ζητήσει το κούρεμα των Ελληνικών Ομολόγων που κατέχει η ΕΚΤ και το Γαλλικό Δημόσιο.

Αυτη θα πρέπει να είναι η απάντηση μας στους φίλους μας της ΕΕ και του ΕΥΡΩΓΚΡΟΥΠ....

Ρε εσείς μην λέτε ότι θέλετε.

Η Γαλλική Κεντρική Τράπεζα (που κατείχε Ελλληνικά ομόλογα και όχι φυσικά το Γαλλικό Δημόσιο) επέστρεψε τα κέρδη από τα ομόλογα που δεν κουρεύτηκαν στην Ελλάδα:

www.express.gr/news/finance/623715oz_20120705623715.php3]Η Τράπεζα της Γαλλίας θα επιστρέψει 754 εκατ.[/url]

Και φυσικά το ίδιο θα κάνει η ΕΚΤ και οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές κεντρικές τράπεζες μόλις βρθεί ο κατάλληλος μηχανισμός και πεισθούν τα κοινοβούλια τους για την εφαρμογή του Μνημονίου.
Βεβαίως δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Τώρα βέβαια αυτό το ξεχνάνε Καζάκηδες, Βαρουφάκηδες, Μεμάδες και λοιποί γραφικοί που σκούζανε για τους τοκογλύφους δανειστές μας.

Επισκέπτης
Συγχύστηκα χωρίς καμμιά προστιθέμενη αξία. Πάντως 2 άτομα με εξοργίζουν εδώ μέσα.

τύπε γενικά έχεις πρόβλημα σύγχυσης, να το κοιτάξεις

καλό είναι να προσπαθήσεις να συζητάς πιο ήρεμα, αν και ορισμένοι εδώ μέσα είναι απ τη φύση τους εξοργιστικοί

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Και είμαι και γραφικός.

ο jhonny64 και ο alex71

Δε μπορεί να είναι τυχαίο.

Καλή σας ημέρα.
καλη σου μερα. με λάθος ατομα νευριάζεις  ;) Φιλιά απο την ακριτική συμπρωτευουσα ααχαχααχαχχα

Επισκέπτης
Θες να μας πεις οτι δεν βγηκες παρεα με τους αλλους για να πανηγυρισεις,με καραμουζες,πλαστικες σημαιες και ουισκια υπο μαλης?

ο alex έκλαιγε όταν πήρε κεφάλι η ΝΔ  :grin:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τύπε γενικά έχεις πρόβλημα σύγχυσης, να το κοιτάξεις

καλό είναι να προσπαθήσεις να συζητάς πιο ήρεμα, αν και ορισμένοι εδώ μέσα είναι απ τη φύση τους εξοργιστικοί

Παρεκτράπηκα.

Απολογούμαι.

Εξοργίζει κάποιος να προσπαθεί να κάνει την αλήθεια ψέμα. Είναι παρανοικό. Πρέπει να εκλείψουν αυτά απο φυσιολογικές κοινωνίες. Μιλάμε για τεράστια αρρώστια η κομματική γραμμή και διαστρέβλωση σε σημεία σταλινισμού.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ρε εσείς μην λέτε ότι θέλετε.

Η Γαλλική Κεντρική Τράπεζα (που κατείχε Ελλληνικά ομόλογα και όχι φυσικά το Γαλλικό Δημόσιο) επέστρεψε τα κέρδη από τα ομόλογα που δεν κουρεύτηκαν στην Ελλάδα:

www.express.gr/news/finance/623715oz_20120705623715.php3]Η Τράπεζα της Γαλλίας θα επιστρέψει 754 εκατ.[/url]

Και φυσικά το ίδιο θα κάνει η ΕΚΤ και οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές κεντρικές τράπεζες μόλις βρθεί ο κατάλληλος μηχανισμός και πεισθούν τα κοινοβούλια τους για την εφαρμογή του Μνημονίου.
Βεβαίως δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Τώρα βέβαια αυτό το ξεχνάνε Καζάκηδες, Βαρουφάκηδες, Μεμάδες και λοιποί γραφικοί που σκούζανε για τους τοκογλύφους δανειστές μας.

ελα ρε ανεξάρτητη και αντικειμενικη άποψη ! που σαι και έχουμε καιρό να ακούσουμε κατι χωρις κομματική ταυτότητα εδω μέσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Ημουν δικαστικος αντιπροσωπος σε εκλογικο τμημα...
Δεν ειχα σαφή εικονα, μετα τα εμαθα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom