alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ολοι θα πεσουν?Με τι θα κυβερνησει η ΝΔ δηλαδη?Με το 32% που εχει τωρα?
Δεν πρεπει καπως να βγαινουν τα νουμερα?
Ολοι θα πεσουν?Με τι θα κυβερνησει η ΝΔ δηλαδη?Με το 32% που εχει τωρα?
γατε ηταν 7 για 3ετια (γιαυτο σταματησε φετος) και εφερνε στην ΕΡΤ περιπου 500 χιλ. μεσο ορο σε καθε παιχνιδι....
Μακαρι η κρατικη να εκανε τετοια ντηλ....θα ηταν σαξες στορυ που λεει και ο ΗΓΕΤΗΣ
ΚΟΨΕ ΤΟ ΣΙΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΦΑΛΟ Η ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
κανα δυο ακομα τετοια να κανει ο σαμαρας και τον βλεπω πανω απο 35% τυπε
Να μας πει για τιποτε ταξιδια ΕΡΤατζηδων στην αλλοδαπη και τα οδοιπορικα τους...
γιατι εισαι μαλακας??????γιατι να μην δωσουν αλλα 3 ,5 στον παοκ και με την διαφημιση που θα ειχαν να μην πληρωναμε????????κοντοφθαλμοι.....ε μαλακία ρε γμτ...αν ήταν σαξες στόρυ έπρεπε να δώσουν κι άλλα 3 μη σου πω 5 στον χοντρο μπας και γαμήσει κι άλλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο...
Λαθος, 40% = 100 εδρες + 50 = 150.40% = 120 έδρες + 50 - από το δημοκρατικό νόμο που θεωρεί ότι οι εκλογείς είναι ζα- 170.
Νο ΧΑ σεναριογράφοι
40% = 120 έδρες + 50 - από το δημοκρατικό νόμο που θεωρεί ότι οι εκλογείς είναι ζα- 170.
Νο ΧΑ σεναριογράφοι
Τι διάολο ρε παιδί μου??
Όλοι οι κρατικοί οργανισμοί με 3 γράμματα κάνουν εκπαιδευτικά ταξιδάκια??
δηλαδη με τι ποσοστο + το μπονους εχεις 151 εδρες τυπε?Λαθος, 40% = 100 εδρες + 50 = 150.
Αναλογικα μοιραζονται οι 250 εδρες και μπονους οι 50 στον πρωτο.
ετσι σκιουρεε....Με αγάπη προς τους υπαλλήλους της ΕΡΤ:
"Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν ο Χίτλερ φυλάκιζε ομοφυλόφιλους δεν αντέδρασα γιατί δεν ήμουν ομοφυλόφιλος Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός. Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου"
Σε μια πιθανή βουλη με ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΧΑ και ΚΚΕ, χωρις κανεναν αλλον, ποια ειναι η πιο πιθανη κυβερνηση?
Λαθος, 40% = 100 εδρες + 50 = 150.
Αναλογικα μοιραζονται οι 250 εδρες και μπονους οι 50 στον πρωτο.
Eτσι...ετσι σκιουρεε....
για εμενα σημερα η ειδηση δεν ειναι αν θα κλεισει η ΕΡΤ αλλα ο τροπος που παιρνουν αποφασεις......
Εχει σημασια και τι ποσοστο μενει εκτος βουλης.δηλαδη με τι ποσοστο + το μπονους εχεις 151 εδρες τυπε?
μεγαλη πικρα..Α ρε γαυρίνες αίμα σας πάει..
δεν θα δείτε το 3-0 αύριο
κανα δυο ακομα τετοια να κανει ο σαμαρας και τον βλεπω πανω απο 35% τυπε