Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ωρες ωρες λες κατι πετυχημένα!!!!!!
:rockon: :rockon:

Μπα κάθε άλλο. Αυτη ειναι η πεμπτουσια της λογικης. Να κρινεις και να δικαζεις με βαση τα αποτελεσματα των πραξεων κάποιου και οχι με βαση αυτα που παρουσιαζει οτι θελει να κανει κτλπ...
ξερεις ποσους φασιστες μπορει να κρυψει μια αριστερη ανθρωπιστικη ιδεολογια?

Ξερεις ποσοι μπορει να σου λενε οτι δεν λενε ψεμματα ενω να λενε? Η αληθεια εγκειται στο οτι δεν ξερεις τι συμβαινει με αυτον που χεις απεναντι σου επειδη αλλο η παρουσιαση και αλλο η ουσια.

Η ουσια βρισκεται μεσα... η καλυψη ειναι η παρουσιαση πως παει να σου παρουσιασει ο αλλος τον εαυτο του για να εκτρεψει την προσοχη σου και να κερδισει χρονο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καιρο εχω να δω τον παπαζολαρα ρε παιδι μου που να χαθηκε αυτο το εκλεκτο και εμπιστο φιλαρακι  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΡΧΗΓΕ...ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ....ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙΣ..... :sunglasses:.....ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΡΟ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΙΒΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ....

ναι οντως η συγκριση ειναι δυσκολη ... ειδικα στο να αποφασισεις ποιος ειναι ο χειροτερος...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• papazol.jpg
    papazol.jpg
    194,9 KB · Εμφανίσεις: 15

Επισκέπτης
Και εσυ να ειρωνευεσαι και να φθονεις οσους πετυχαινουν.Εισαι μεγαλη πουτανα κατα βαθος και δεν εισαι ουτε δημοκρατης αυτα ειναι παπαριες εγω δεν τα πιστευω αμα δεν εχω τσεκαρει πρωτα καποιον.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν στιγμές που σε ζηλεύω για την αντιληπτική σου ικανότητα.
Σοβαρά μιλάω..

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
τυπε ο σημιτης ηταν το μεγαλυτερο λαμογιο πρωθυπουργος :S
Δεν νομίζω τύπε. Ο μαθητής ,δεν ξεπερασε τον δάσκαλο του. Ο Ανδρεας ηταν μεγαλυτερο. Καταφερε ο πουστης ακομα και τωρα να τον θυμουνται καποιοι με λατρεια και να μην (παρα)δέχονται όσα εκανε. Και δεν λεω για αυτους που τρωγανε μαζι του...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν νομίζω τύπε. Ο μαθητής ,δεν ξεπερασε τον δάσκαλο του. Ο Ανδρεας ηταν μεγαλυτερο. Καταφερε ο πουστης ακομα και τωρα να τον θυμουνται καποιοι με λατρεια και να μην (παρα)δέχονται όσα εκανε. Και δεν λεω για αυτους που τρωγανε μαζι του...
κανα χεσιματακι σε ταφο εχουμε προχειρο τυπε? :grin:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Η"καθημερινη",η πιο εγκυρη φωνη των αφεντικων σε αυτη τη χωρα,επελεξε πλευρα την Τεταρτη το πρωι,δινοντας στεγνα Μπενι και Φωτη.

Δεν εχουν λογο να πονταρουν αλλου,αντιθετως:To ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ εχουν ηδη ξοφλησει πολιτικα και στην επομενη βουλη χλωμο να μπουν.

Γιατι λοιπον να συμβιβαστει ο Σαμαρας και να μην παρει μια,εστω πυρρεια οπως εξελιχθηκαν τα πραματα,νικη?
θα συμβιβαστει κι αυτος ομως με την ιδεα πως η ΕΡΤ παραμενει ανοιχτη,αναδιαρθρωνεται κι αποφασιζουμε τι κραταμε κ τι δινουμε.Εικοινωνιακα οπως κ να το χειριστει απο δω κ μπρος εχει ηδη καταγραψει συμβιβασμο!Πιστευω το αντιθετο γιατι αυτη τη φορα ειναι πολυ ανοιχτοι κ οι τρεις σ ενα ζητημα που ξεφυγε κι ενα πρωτο θεμα παγκοσμιως!
Και αν γνωριζετε των κυκλο των Φαηλων,εφιστειστε τους την προσοχη  στο Αρχειο ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom