Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το θεμα δεν ειναι ποιος ειμαι εγω Αβραμη που για να τσατιζεσαι ετσι σημαινει οτι τελικα πιασαμε αλλο ενα κλωνάρι σου... το θεμα ειναι οτι σε ψάχνει ο λαγουδακης να σε ταισει παλι οπως παλια γιατι απο τοτε που εξαφανιστηκε έχεις μεινει αποτιστος και εχει αφρισει η σουφρα σου  :2on1: :2on1: :2on1:

παλι επεσες εξω Αρχιβλαξ!

εισαι σαν ενα αυτοκινητο που παει στον γκρεμο και ο οδηγος του, ενω του φωναζεις να το παρει αλλιως, εχει σκατα στα αυτια...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παλι επεσες εξω Αρχιβλαξ!

εισαι σαν ενα αυτοκινητο που παει στον γκρεμο και ο οδηγος του, ενω του φωναζεις να το παρει αλλιως, εχει σκατα στα αυτια...

Σε γραφω και στα αρχιδια μου. Μαριε Αβράμη

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αυτό θα γίνει και μάλιστα από όλους και όχι μόνο από τους Γάλλους...

Φέτος ή του χρόνου. Δεν εξαρτάται από αυτήν αλλά από ΕΜΑΣ.

Εάν γυρίσουμε σε πλεόνασμα (που δεν θα έπρεπε να είναι Μνημονιακός στόχος αλλά να το θέλουμε εμείς να το κάνουμε) θα έλθει μοιραία κι αυτό...

Πολύ πιθανό, αλλά κάτσε πρώτα να γίνει και με ποιούς όρους... για παράδειγμα μπορεί να γίνει το κούρεμα κατά 50% τους χρεους μας και η Ελλάδα να εκχωρίσει δωρεάν τα θαλάσσια οικοπεδα στο Αιγαίο στη TOTAL, ELF, BP, MOBIL ...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...γιατί μου δίνετε την εντύπωση (εσείς που είστε σήμερα απέναντι στην ΕΡΤ) ότι και για τις κινητοποιήσεις στην Χαλυβουργία -απολύσεις-, ΜΕΒΓΑΛ -δεδουλευμένα 4 μηνών, διασφάλιση εργασίας- ΦΑΓΕ -4ήμερη εργασία- Coca Cola –απολύσεις-, εργοστάσιο Λαναρά -κλείσιμο-…………. και τόσες άλλες στον ιδιωτικό τομέα (κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις στην πράξη) , ήσασταν με τον εργοδότη; «Για να σωθεί το εργοστάσιο» ? μια απλη ερωτηση κανω...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
τελικά τι απεφάνθει το bou. μετά από 208 σελίδες? καλώς έκλεισε η ΕΡΤ ή όχι? :think:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ναι,γιατι?Δεν γουσταρεις Πασχο?
Τρελαίνομαι μαζί του....i am in love!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Όπου νόμος-απαγόρευση-κλείσιμο-επιστράτευση, "η Βασίλω πρώτη"!!!!!!
Κάτσε να βάλω εγώ τον Μπάμπη που τάχθηκε υπέρ Ερντογάν για την απαγόρευση του αλκοόλ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Υπαρχουν ενδιαμεσοι μεταξυ ΝΔουλας και ΧΑ,με παρελθον σε ΟΝΝΕΔ και ΠΟΛΑΝ,που μπορουν να κανουν τη δουλεια μια χαρα...

Έτσι κι αλλιώς την τότε Ν.ΠΟΛΑΝ ποιοι ακριβώς την αποτελούσαν??

Ο πρόεδρός της ας πούμε ακροδεξιός, μέλος τότε της χα και της ΔΑΠ ταυτόχρονα και μ'ενδιαφέρουσα  πορεία μετέπειτα:

Διάβασε βιογραφικό και θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται και πόσο καλά παίζει να τον ξέρω.
Θα τον ακούμε συχνά πλέον..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...γιατί μου δίνετε την εντύπωση (εσείς που είστε σήμερα απέναντι στην ΕΡΤ) ότι και για τις κινητοποιήσεις στην Χαλυβουργία -απολύσεις-, ΜΕΒΓΑΛ -δεδουλευμένα 4 μηνών, διασφάλιση εργασίας- ΦΑΓΕ -4ήμερη εργασία- Coca Cola –απολύσεις-, εργοστάσιο Λαναρά -κλείσιμο-…………. και τόσες άλλες στον ιδιωτικό τομέα (κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις στην πράξη) , ήσασταν με τον εργοδότη; «Για να σωθεί το εργοστάσιο» ? μια απλη ερωτηση κανω...

ναι....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
2 λαθη σε 2 προτασεις.

Ξυπνα βλακα!

προτου ειναι αργα!

Eσυ τραβας ζορια με την παρτη μου φιλε εγω σε εχω γραμμενο και εσενα και τις συμβουλες σου.  :2funny: :2funny:

δε πα να δεις αν ερχεται ο λαγουδακης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom