Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Να σου πω κάτι για να μην πας αδιάβαστος στην τοπική.
Αδημονία έχεις για κάτι που προσδοκάς να γίνει, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα.
Σ'αυτήν την περίπτωση δε μπορεί να ισχύει γιατί ήδη συγκυβερνάτε με τη χα..
Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου..

Πόσα γκουλαγκ έχει φτιάξει ο Αλέξης είπαμε???

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
Ξερω απο φιλο που δουλευε στην τηλεοραση-ραδιο Σουηδιας οτι δουλευαν 180 υπαλληλοι ολοι και ολοι και οτι τα αποτελεσματα ηταν σαφως ανωτερα απο τα δικα μας.Εδω διοριστικαν ολοι σε ενα κολωχανειο που λεγεται και καλα υποτιθεται ΕΡΤ.
οι ανεργοι Ελληνες του ιδιωτικου τομεα  τους πληρωνουνΟ Ελληνας πρεπει να μαθει να δουλευει και να αποδιδει αυτο που κανει και σαφως αρρωστοι οργανισμοι σαν την Ερτ και την ΔΕΗ και γενικοτερα του δημοσιου πρεπει να ξαναεπαμναπροσιοριστουν.Θυμηθειτε οτι πριν δυο μηνες οι κυριοι της ερτ εκαναν προκλητικη απεργια γιατι απαιτουσαν να προσληφθουν αλλοι 50 υπαλληλοι και φυσικα χωρις διαλογο οι κυριοι συνδικαλιστες απλα απαιτουνε εις το ονομα ντε και καλα της δημοκρατιας αρα,επομενως καλα εκανε και τους εκλεισε  .Η θα γινουμε χωρα σωστη η θα βουλιαζουμε συνεχεια μεχρι να δυαλυθουμε εντελως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.932
Αντίκτυπο?
Στα καφενεια που παω εγω του λενε μπραβο...
δεν το αμφισβητω,πλην ομως μολις μειωθει κι αλλο η συνταξη θα τρεξουν απ τα καφενεια που συχναζετε στη ΧΑ κι ετσι αυτο που απευχεσθε θα καταστει αναγκαιον κακον.Κατι που δεν θελετε εσεις προσωπικα,η καταλαβα λαθος;

Επισκέπτης

Άκου κι εσύ για να μαθαίνεις.
α) δεν ψηφίζω αλέξη
β) δεν έχει φιάξει κανένα γιατί είναι μαλάκας

&

γ) αν έφτιαχνε γκούλαγκ παίζει και να τον ψήφιζα.
Ποιος σου είπε πως είμαι αντίθετος??

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Απαράδεκτο που βγαίνουν τα παιδιά..για να μιλησουν για τους άνεργους μπαμπάδες τους! Απαράδεκτο!
Μου θυμίζει τα παιδιά που κρατάνε κάποιοι νταγλαράδες μέσα στο τρένο και ζητιανεύουν.

Και δεν καταλαβαίνω όλη αυτη την κινητοποίηση με την ΕΡΤ. Εδω γίνεται χαμός απο ανέργους. Χαμός!
Καθε μερα υπάρχουν τόσοι επιστήμονες που κάθονται...που παρακαλάνε για μια θεση, για ένα μαύρο μεροκάματο. Που κάνουν γλώσσα απο το περίσσευμα τους για να φύγουν έξω...
Δε βλέπω ποιος τους σκέφτηκε αυτους...
Δε βλέπω ποιος πηγε έξω απο την εργασία τους να κάνει συγκεντρώσεις...

Η κυβέρνηση βέβαια παίζει πολυ καλα το παιχνιδι του διαίρει και βασίλευε...
Πάντως είναι απλά τα πράγματα.. Οταν ο άλλος έρχεται απεξω και σου δανείζει για να πληρώσεις μισθους συντάξεις κλπ.. θα κάνεις αυτο που θελει. Οταν σου λεει κάνε απολυσεις ...τις κάνεις..

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
κατι τετοιο ακουστηκε...

ειμαι σιγουρος οτι ο διαχειριστης που θα αναλαβει δεν θα βρει ουτε καρεκλα για να κατσει στην Αγια Παρασκευη
ακριβως το ιδιο (πλιατσικο) εγινε και στο ελληνικο οταν ανοιξε το βενιζελος..οσοι δουλεψαμε τοτε εκει και περασαμε απο κει το διαπιστωσαμε!!εκσυγχρονισμος λεγεται αυτο αν ενθυμουμαι καλως!!!! :cheesy: :cheesy:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
δεν το αμφισβητω,πλην ομως μολις μειωθει κι αλλο η συνταξη θα τρεξουν απ τα καφενεια που συχναζετε στη ΧΑ κι ετσι αυτο που απευχεσθε θα καταστει αναγκαιον κακον.Κατι που δεν θελετε εσεις προσωπικα,η καταλαβα λαθος;
Η μειωση των συνταξεων προκαλει ανοδο της Χρυσης Αυγης?
Υπαρχει μηπως καποια εξηγηση αγαπητη μου κυρια, για ποιον λογο δεν προκαλεί άνοδο της αριστεράς, όπως θα ήτο εύλογο?
Εχετε καποια πληροφορηση παλι εξισου έγκυρη για το οτι επικειται νεα μειωση των συνταξεων?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Απαράδεκτο που βγαίνουν τα παιδιά..για να μιλησουν για τους άνεργους μπαμπάδες τους! Απαράδεκτο!
Μου θυμίζει τα παιδιά που κρατάνε κάποιοι νταγλαράδες μέσα στο τρένο και ζητιανεύουν.

Και δεν καταλαβαίνω όλη αυτη την κινητοποίηση με την ΕΡΤ. Εδω γίνεται χαμός απο ανέργους. Χαμός!
Καθε μερα υπάρχουν τόσοι επιστήμονες που κάθονται...που παρακαλάνε για μια θεση, για ένα μαύρο μεροκάματο. Που κάνουν γλώσσα απο το περίσσευμα τους για να φύγουν έξω...
Δε βλέπω ποιος τους σκέφτηκε αυτους...
Δε βλέπω ποιος πηγε έξω απο την εργασία τους να κάνει συγκεντρώσεις...

Η κυβέρνηση βέβαια παίζει πολυ καλα το παιχνιδι του διαίρει και βασίλευε...
Πάντως είναι απλά τα πράγματα.. Οταν ο άλλος έρχεται απεξω και σου δανείζει για να πληρώσεις μισθους συντάξεις κλπ.. θα κάνεις αυτο που θελει. Οταν σου λεει κάνε απολυσεις ...τις κάνεις..
Ετοιμασου να σε καταταξει η αριστερή διανοηση του μπου στην καστα των φασιστων...

Επισκέπτης
Ελα ρε,εχω ξεσκιστει να το ψαχνω...
Ο συγκεκριμένος δεν είναι καν θεσμικός "σύμβουλος" του πρωθυπουργού. Με συγκεκριμένη θέση και μισθό. Απλά προσωπικός του φίλος είναι...
Θεος ο γιανεβανης...απλα φιλαρακια,μαζευονται για ταβλι και κανα τσιπουρο...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Άκου κι εσύ για να μαθαίνεις.
α) δεν ψηφίζω αλέξη
β) δεν έχει φιάξει κανένα γιατί είναι μαλάκας

&

γ) αν έφτιαχνε γκούλαγκ παίζει και να τον ψήφιζα.
Ποιος σου είπε πως είμαι αντίθετος??

Δημοκρατικές ευαισθησίες βλέπω...μια χαρά, να δειχνουμε τα πιστεύω μας....θα σε χαλαγε να τα πουμε στρατόπεδα συγκέρντρωσης μήπως?

Θες μηπως βοήθεια από ΧΑ για τα οράματά σας???

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ετοιμασου να σε καταταξει η αριστερή διανοηση του μπου στην καστα των φασιστων...

με έχει κατατάξει ήδη στην κάστα των ανώμαλων-ουρολάγνων-σαδομαζοχιστών... οπου με στηλιτευαν άγρια οι δεξιοι... απλά τώρα τα χαλάω και με τους αριστερούς...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.494
Πόντοι
786
Η μειωση των συνταξεων προκαλει ανοδο της Χρυσης Αυγης?
Υπαρχει μηπως καποια εξηγηση αγαπητη μου κυρια, για ποιον λογο δεν προκαλεί άνοδο της αριστεράς, όπως θα ήτο εύλογο?
Εχετε καποια πληροφορηση παλι εξισου έγκυρη για το οτι επικειται νεα μειωση των συνταξεων?
το λέει στην έκθεση της τρόικας για τις επικουρικές (θα δίνεται περίπου ότι εισπράττεται)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
το λέει στην έκθεση της τρόικας για τις επικουρικές (θα δίνεται περίπου ότι εισπράττεται)
Τι σχεση εχουν οι επικουρικες?
Μηπως εχουν την αξιωση οι δικαιουχοι των επικουρικων να συνεχισουν να τρωνε τις σαρκες των παιδιων τους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom