Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Πότε θ γίνεις και κωλαρακι πονηρό να δοκιμάσουμε και οι υποκοιποι;Και μουνάκι πονηρό είμαι όσοι με έχουν δοκιμάσει ξέρουν
Πότε θ γίνεις και κωλαρακι πονηρό να δοκιμάσουμε και οι υποκοιποι;Και μουνάκι πονηρό είμαι όσοι με έχουν δοκιμάσει ξέρουν
Καθόλου ομωωωςΤι στήσιμο είναι αυτό βρε σατανά μεσημεριάτικα δε μας λυπάσαι; Την καλησπέρα μου
Αν εννοείς να δίνω κώλο επειδή αρέσει στο κοινόΠότε θ γίνεις και κωλαρακι πονηρό να δοκιμάσουμε και οι υποκοιποι;
Και καλά κάνεις. Δώσε απλόχερα τσόντα στο λαό και από κοντά θα'χουμε πολλά άλλα καλά και αρκούντως καυλωτικά...Καθόλου ομωωως
Αχαχαχαχα θα βαλω τα δυνατα μουΚαι καλά κάνεις. Δώσε απλόχερα τσόντα στο λαό και από κοντά θα'χουμε πολλά άλλα καλά και αρκούντως καυλωτικά...
Ωραιοοοο
...ψηνεσαι?!??!!Ωραιοοοο
Εγώ για τέτοιες καταστάσεις πρώτη...ψηνεσαι?!??!!
...κατι θα κανουμε λοιπονΕγώ για τέτοιες καταστάσεις πρώτη
Αχαχαχαχα θα βαλω τα δυνατα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραιοοοο
Όπως και σε κάτι τέτοιο να υποθέσω;Εγώ για τέτοιες καταστάσεις πρώτη
Για πολύ γλυψιμο το μωρόΚαλημερεςςς μωρακιαααα
Σήμερα διαθέσιμη 18:00-21:00
Καλημέρα ναιιιΌπως και σε κάτι τέτοιο να υποθέσω;
αν δεν με απατα η μνημη μ παει μονο σε χοτελΚλειώ, κάνεις συναντήσεις μόνο σε χοτελ κέντρο ή πας και σε σπίτια;
Θεσπέσιοοο πλάσμα..Καλημερεςςς μωρακιαααα
Σήμερα διαθέσιμη 18:00-21:00
Ξενοδοχείο προτιμω ειδικα αν ειναι πρώτο ραντεβούΚλειώ, κάνεις συναντήσεις μόνο σε χοτελ κέντρο ή πας και σε σπίτια;
Σε ευχαριστώ καλε μουυυΘεσπέσιοοο πλάσμα..
Ε ναι λογικό είναι πιο safe επιλογή. Και επίσης γιατί να γίνεσαι θέαμα για τον κάθε ηδονιστή ακουστικό τύποΞενοδοχείο προτιμω ειδικα αν ειναι πρώτο ραντεβού