123BigGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 1.277
- Πόντοι
- 206
Πονηρός έπρεπε να πεις καλύτερα....Είσαι έξυπνος εσύ
Πονηρός έπρεπε να πεις καλύτερα....Είσαι έξυπνος εσύ
Γράψε λάθος τότε μάγκα!!...βασικα εννοω αυτο ακριβως που γραφω!!!
.....Γράψε λάθος τότε μάγκα!!
ΑχαχαχαχΠονηρός έπρεπε να πεις καλύτερα....
Ήταν ηρωνικο καλό όμωςΠονηρός έπρεπε να πεις καλύτερα....
Δεν πειράζει μωράκι θα σε τιμωρήσω από κοντά σε μελλοντική μας συνάντηση...Ήταν ηρωνικο καλό όμως
ΑμεεεεΔεν πειράζει μωράκι θα σε τιμωρήσω από κοντά σε μελλοντική μας συνάντηση...
Αχαχαχα να χορέψουμε παρέα τσάμικοΚαλησπέρα Κλειώ. Λαμβάνω την τιμή να σε ενημερώσω ότι είσαι η επόμενη στο ''ψηφοδέλτιο μου'' . Ενημερώνω προκαταβολικά κάποιες μέρες πριν, ώστε να είσαι προετοιμασμένη για αυτό που θα αντικρύσεις.
Να πω οτι ευτυχώς πρόλαβα το ινστα ανοιχτό όταν ακόμα είχε φωτογραφίες στην αρχή και μπορώ να πω οτι ήταν αρκετά ενδιαφέρον αυτό που είδα. Είδα φατσάρα και μια πολύ ωραία κω....αρα. Και κάτι χορούς πρόλαβα να δω και κάτι twerk. Εγώ βέβαια δεν ξέρω απο τέτοια, μονο τσάμικα, ζειμπέκικα άμα θες , ευχαρίστως. Θα πάθεις την πλάκα σου. Θα πεις Παναγιά μου που τον είχαν κρυμμένο αυτόν, απο που ξεφύτρωσε, τι παρατράγουδο είναι αυτό ..
....να υποθεσω, νομιζες οτι εννοουσα "καβλωσες" ?!?!!?Νόμιζα εννοούσες κάτι άλλο...
Εγω ηθελα να το παω εκει....να υποθεσω, νομιζες οτι εννοουσα "καβλωσες" ?!?!!?
....εισαι εσυ μιαααααααα!!!!Εγω ηθελα να το παω εκει
Μια χαρα καταλαβα τι ηθελε να πει ο ποιητης
Εγω ηθελα να το παω εκει
Μια χαρα καταλαβα τι ηθελε να πει ο ποιητης
Όταν εγώ τα λέω στη στάση εσείς τα λέτε στο λεωφορείο. Μετά βγαίνω εγώ ο πονηρός νους και το κακό παιδί. Αυτό το άδικο θα με φάει....εισαι εσυ μιαααααααα!!!!
Είμαι ειμαιιι....εισαι εσυ μιαααααααα!!!!