Θα τον ψάξω στο YouTube γτ νομίζω με κοροϊδεύεις
Έτσι ημασταν στα live του
Θα τον ψάξω στο YouTube γτ νομίζω με κοροϊδεύεις
Εμείς θα θέλαμε πολύ να βλέπουμε τα παιδάκια μας να τρέχουν πάνω σου.....Λατρεύω τα παιδάκια κ μπορώ όλη μέρα να τρέχω πίσω τους κ να τα προσέχω αλλά σέρβις δεν μπορώ να κάνω
Ελααα μη κοροϊδεύεις
Έτσι ημασταν στα live του
Δεν μου χάλασες καμιά φαντασίωση έτσι και αλλιώς χαβαλε κάνω !Για κανονική δουλειά πήγα
Συγνώμη αν σου χάλασα τη φαντασίωση
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Ρε μάγκες εντάξει, η κοπέλα κάνει βίζιτες, όχι γιατί είναι μονίμως καυλωμενη ή δεν έχει που να ξεχαρμανιασει και βρήκε το μπου για να προσελκύσει το κάθε ναυάγιο που θα πέσει μπροστά της.
Προφανώς το κάνει για βιοποριστικους λόγους.
Στα πλαίσια λοιπόν αυτά, εκθέτει εδώ ένα γεγονός για να αποσυμπιεστει, γιατί νοιώθει ότι εδώ θα ακούσει 2 έστω και ανώνυμες καλες κουβέντες.
Το να βγαίνει ο ένας να λέει πέσε στα 4, ο άλλος κάνε του αυτά που δεν του κάνει η γυναίκα του, όχι μόνο δεν βοηθάνε έναν νέο άνθρωπο να βρει τα πατήματα του, εκθέτουν και αυτούς που τα γράφουν.
Δεν περιφέρεται όλος ο πλανήτης γύρω από τον πουτσο μας κύριοι, πολλοί δε μπαίνουμε στο μπου πρωτίστως για την ψυχολογική αποσυμπίεση, πάρα για το ποια έχει βάρδια στο τάδε στούντιο.
Το ξέρω γλυκέ μου κ εγώ πλάκα έκανα αν δεν μου άρεσε το σχόλιο σου δεν θα απαντούσα καν πίστεψε μεΔεν μου χάλασες καμιά φαντασίωση έτσι και αλλιώς χαβαλε κάνω !
Το εκτιμο αυτο!Το ξέρω γλυκέ μου κ εγώ πλάκα έκανα αν δεν μου άρεσε το σχόλιο σου δεν θα απαντούσα καν πίστεψε με
Σε ευχαριστώ πολύ καλέ μου μακαριιΤο εκτιμο αυτο!
Όπως και να έχει καλή τύχη στης δουλειές σου!
Κανενα φυκι δεν πουλάω μπουλη..εσύ μονίμως στα γόνατα και στο στραπον είσαι ανεστακο, άσε τα φύκια που πουλάς στην κοπελίτσα, όπως και στην Αγγελική.
εγω λεω κασσιανη να γραψω ολο το βιογραφικο της κωλοτρουπιδας σου, μαζι με τα κλωναρια σου, εδω περα να τα δει ΚΑΙ η κλειω για να καταλαβει τι παπατζας και στραποναρισμενο κρυφοπουστρακι εισαι.Κανενα φυκι δεν πουλάω μπουλη..
Αν θελει η κοπέλα μπορω να της φτιάξω ενα καλο βιογραφικό και να τη κανω να κανει φοκους στα σκιλς της.
Επίσης σε συνέντευξη που θα περναει το τι θα λεει πως θα το λεει και με τι τρόπο ολα αυτα παιζουν ρολο.
Βέβαια εσενα δεν νοιαζουν αυτα μιας και ροκανιζεις σύνταξη,αντε πηγαινε σε κανα μπουρδελο να ηρεμήσεις και γραψε και μια κριτική μετα φανταστική
Οση λασπη και να ρίξεις πανω σου έρχεται.εγω λεω κασσιανη να γραψω ολο το βιογραφικο της κωλοτρουπιδας σου, μαζι με τα κλωναρια σου, εδω περα να τα δει ΚΑΙ η κλειω για να καταλαβει τι παπατζας και στραποναρισμενο κρυφοπουστρακι εισαι.
τι λες ?
εσπασες αμεσως κασσιανη ?Οση λασπη και να ρίξεις πανω σου έρχεται.
Απλα σε εχει φαει η ζηλια που θελω να βοηθήσω τη κοπέλα.
Σου ειπα η λασπολογία πανω σου έρχεται...ολοι ξερουμε οτι εισαι μπαρουφας.εσπασες αμεσως κασσιανη ?
και σκεψου μονο σε ακουμπησα... κλωνοκρυφοπουστρακι απο το λεοντιο
το μοναδικο πετ μου εισαι αυτη τη στιγμη πουστρακιΣου ειπα η λασπολογία πανω σου έρχεται...ολοι ξερουμε οτι εισαι μπαρουφας.
Ειμαι ο μοναδικός που σε εχω κάνει να μουγκανας σαν αγαμητή αγελαδα που θέλει να γαμηθει.
Φωναξε και τη στραπονου γιατι μονος σου δεν μπορεις να τα βγαλεις περα μαζι μου
Καλα κατσε να φωναξω τη στραπονου να δεις για ποτε θα γαβγίσειςτο μοναδικο πετ μου εισαι αυτη τη στιγμη πουστρακι
θες να σε παρουμε παλι παρτουζα αχορταγο πουστρακι ?Καλα κατσε να φωναξω τη στραπονου να δεις για ποτε θα γαβγίσεις
Μην μπαχαλευεις αλλο το θρεντ της κοπελας.θες να σε παρουμε παλι παρτουζα αχορταγο πουστρακι ?
δε χορτασε η σουφρα σου μπουκεκακι στα προηγουμενα κλωνοπροφιλ σου ?