Matches Malone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 486
Για εσάς αντιπροσωπευτικό είναι αυτόκαλα δεν χρειαζεται να μας δειχνεις με τι ασχολεισαι τη δεδομενη στιγμη
Για εσάς αντιπροσωπευτικό είναι αυτόκαλα δεν χρειαζεται να μας δειχνεις με τι ασχολεισαι τη δεδομενη στιγμη
απο τι στιγμη που ειναι η κοπελα ειναι εδω μελος θεωρω ακομψο να ζητησω εγω να ανοιχτει καρτελα για εκεινη. για παραδειγμα η τζο δεν εχει καν καρτελα.Ποια κοπέλα βρε τρελέ?!? Εγω σαν μέλος αν πάω με κάποιο cg μπορώ να ζητήσω να ανοιχτεί καρτέλα κριτικών αν δεν υπάρχει ηδη
Τώρα ή είσαι τρελός ή το παίζεις.. η κοπέλα είναι εδω βαριά από χθες?? Αν κάποιος την είχε συναντήσει νωρίτερα κ ήθελε να ενημερώσει θα μπορούσε να το κάνει. Αυτό λέω μόνοαπο τι στιγμη που ειναι η κοπελα ειναι εδω μελος θεωρω ακομψο να ζητησω εγω να ανοιχτει καρτελα για εκεινη. για παραδειγμα η τζο δεν εχει καν καρτελα.
προφανως ο @isid την εχει συναντησει (τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω απο αυτα που γραφει πριν ερθει η κοπελα εδω). τωρα αν θελει να γραψει κριτικη αυτο ειναι δικο του θεμα οχι δικο μας.Τώρα ή είσαι τρελός ή το παίζεις.. η κοπέλα είναι εδω βαριά από χθες?? Αν κάποιος την είχε συναντήσει νωρίτερα κ ήθελε να ενημερώσει θα μπορούσε να το κάνει. Αυτό λέω μόνο
Να εξηγούμαστε όμως.... Τα μπατσάκια δεν είναι ασέβεια γιατί με τέτοια κ0λ@ρ@ δύσκολα θα κρατηθώ να μην του ρίξω μερικέςΣε ευχαριστώ γλυκέ μου για την καλοσύνη σου αρχικά κ για τον σεβασμό σου προς το γυναικείο φύλο γιατί δείχνει με τι αρχές έχεις μεγαλώσει κ συγχαρητήρια στην οικογένεια σου
Να πηδήξεις θες ή να κάνεις προπόνηση στο kick boxing? Ενημερωτικά ρωτάω...δέχεσαι δυνατά
μπατσάκια στα
κωλομέρια σου;;;
ενημερωτικά λοιπόν μείνεΝα πηδήξεις θες ή να κάνεις προπόνηση στο kick boxing? Ενημερωτικά ρωτάω...
Όχι. Δεν αντέχουν τα λεπτεπίλεπτα κωλομέρια τηςδέχεσαι δυνατά
μπατσάκια στα
κωλομέρια σου;;;
Πω πω ένα σκληρό αγόρι...ενημερωτικά λοιπόν μείνε
με την απορία
να μια ωραία ερώτηση... μ' ενδιαφέρει κι εμένα η απάντηση @KLEIOkont0ylaδέχεσαι δυνατά
μπατσάκια στα
κωλομέρια σου;;;
Τώρα ή είσαι τρελός ή το παίζεις.. η κοπέλα είναι εδω βαριά από χθες?? Αν κάποιος την είχε συναντήσει νωρίτερα κ ήθελε να ενημερώσει θα μπορούσε να το κάνει. Αυτό λέω μόνο
Πάλι γαμησατε ένα νήμα…
Και Καρυωτακη τυπε , ξέχασες και Καρυωτακη ....αφηστε την δε θλει πελατες απο 'δω λεει,θελει πελατες απ'το κανεσεξ που ειναι ολοι τους λογιοι και αναγιγνωσκουν ποιηση και μετα συζητανε για τα ποιητικα εργα του Μανολη Αναγνωστακη
Το κανεσεξ ουτε για καριολακι δεν ειναι,οχι ΚαρυωτακηΚαι Καρυωτακη τυπε , ξέχασες και Καρυωτακη ....
στειλε μου φωτο σου να σου φτιαξω οτι θες.γνωριζω φωτοσοπ και κορελ.φυσικα το κανω για την τεχνη κ την χαρα της δημιουργιας, δεν ζητω ανταλαγμα.τωρα μεταξυ μας,δεν θα ελεγα οχι σε ενα φεισιτινκ με την κωλαρα σου στην μαπα μου μεχρι να μελανιασω κ ας χρειαζομαι μετα εισπνοες με οξυγονο για να συνελθωΔεν έχω ιδέα πώς το κάνω
Θείο αιντε σε κάνα καφενείο να παίξεις πρέφα και να πιεις καμια φαντα. Μάθε πρώτα κατανόηση κειμένου κ μετά σχολίασεη κοπελα εχει αγγελια καμια 10ατια μερες μικρε
Σε σύγκριση με τη Μπάρκα όχι, με απόλυτα όμως κριτήρια είσαι κοντόχοντρη.Χοντρή δεν είμαι αλλά ο καθένας έχει τα γούστα του καλέ μου
Θείο αιντε σε κάνα καφενείο να παίξεις πρέφα και να πιεις καμια φαντα. Μάθε πρώτα κατανόηση κειμένου κ μετά σχολίασε