JuicyKlei0
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2024
- Like
- 1.618
- Πόντοι
- 201
Καλησπέρα τώρα είναι μαύρο και πράσινο...νομιζω το μαυρο μαλλι θα της πηγαινε περισσοτερο!!!!
Καλησπέρα τώρα είναι μαύρο και πράσινο...νομιζω το μαυρο μαλλι θα της πηγαινε περισσοτερο!!!!
Juicy όνομα και πράγμα. Πράγματι χυμώδες μωρό. Και τα tattoo σου πολύ καυλωτικά!
.....κατι σε μαυρο-μαυρο προβλεπεται?!?!Καλησπέρα τώρα είναι μαύρο και πράσινο
Σε ευχαριστώ πολύJuicy όνομα και πράγμα. Πράγματι χυμώδες μωρό. Και τα tattoo σου πολύ καυλωτικά!
Βιντεο?Με φωναξε κανεις?Ειδικοτητα μου!Και μαζι σου θα ειναι....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλο απογευματακι χαμογελο!(το χαμογελο εισαι εσυ)!Αχχχ και να πω ότι δεν το ζητάω .το έχω ζητήσει κι όλο ξεχνιόμαστε
Θα γίνει όμως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ καυλιαρικα τα πατουσακια σου.......Για τους ποδολαγνους φίλους μου που τους λατρεύω λίγο παραπάνω γιατί μου αρέσει να μου περιποιούνται τα ποδαράκια μου
ΚαλησπέραΑν μου επιτρέπεις την ερώτηση.. Ποστάρεις καθημερινά τη διαθεσιμότητα σου εδώ η ρωτάμε και μέσω whatsapp πχ;;
Καλησπέρα καλέ μουυυΣαν καινούργιο μέλος να πω την καλησπέρα μου στην καύλα νηματοθέτρια. Δείχνεις πολύ καλή επιλογή και θα σε συναντήσω κάποια στιγμή
Ναι δουλεύω αρκετά για αυτό κ δεν έχω τον χρόνο να μπαίνω να ανεβάζωΑπ'οτι έχω καταλάβει έχει και κανονική δουλεια και τα ραντεβού τα κάνει για έξτρα.
what is this ?
μαζεύει ελιές το κορίτσι;;;what is this ?
Μπα για χεσιμο παει .Οτι σου λεωμαζεύει ελιές το κορίτσι;;;
Καντο κοριτσαρο μου κοκκινο και μπλε να γινει της Ποπης .Καλησπέρα τώρα είναι μαύρο και πράσινο
.....Πανιωνιος να υποθεσω??!!?!?Καντο κοριτσαρο μου κοκκινο και μπλε να γινει της Ποπης .