Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.346
- Πόντοι
- 11.146
.....βασιλοφρων μαγκα μου?!?!Το στεμα τα σπάει !
.....βασιλοφρων μαγκα μου?!?!Το στεμα τα σπάει !
Εχω κ με χείλη σε ροζΤο στεμα τα σπάει !
Δείχνε υλικό να μας καυλώνεις!Εχω κ με χείλη σε ροζ
Καλησπέρα σήμερα χάλασε κ αυτό το σκουλαρίκιΤο στεμα τα σπάει !
Σε ευχαριστώ πολύΗ κοπέλα φαίνεται πολύ δυνατή. Σκέφτομαι να την συναντήσω!!!
Κρέμασε ένα Guardian Bell στο κλειτοριδι να βρεις την υγειά σου (την καμπανουλα την κρεμάνε οι bikers στο μοτοσακο για το κακό μάτι - αρκιδια, συνεχώς στα συνεργεία είμαστε...)Καλησπέρα σήμερα χάλασε κ αυτό το σκουλαρίκι
Βρεε μου ματιαζετε τα σκουλαρίκια κ χαλάνε
....μαγκα μου, ας προσεχες να μην επαιρνες HDΚρέμασε ένα Guardian Bell στο κλειτοριδι να βρεις την υγειά σου (την καμπανουλα την κρεμάνε οι bikers στο μοτοσακο για το κακό μάτι - αρκιδια, συνεχώς στα συνεργεία είμαστε...)
Από το 96 το έχω, με αυτό μεγάλωσα και για αυτό δεν το δίνω, σενιο είναι αλλά κλωτσάει που και που σαν μουλάρι.......μαγκα μου, ας προσεχες να μην επαιρνες HD
Με εψησεςΚαλημέρα μωρακιααα
...πλακα σ κανω μαγκα μου, εχω κ εγω 2 και δν τα αποχωριζομαι με τιποταΑπό το 96 το έχω, με αυτό μεγάλωσα και για αυτό δεν το δίνω, σενιο είναι αλλά κλωτσάει που και που σαν μουλάρι...
Όλοι οι κατασκευαστές πλέον έχουν πάει μερικώς ή ολικώς την παραγωγή στους κιτρινιαρηδες οπότε, τα ίδια σκατα είναι όλοι...
Θα δώσεις ραντεβού στο κορίτσι; Απλά αν το κάνεις πρόσεχε.. σιγά σιγά.. ξέρεις γιατί.....πλακα σ κανω μαγκα μου, εχω κ εγω 2 και δν τα αποχωριζομαι με τιποτα
....δν ξερω μαγκα μου, αυτο το "juice" κορμι δεν με ενθουσιαζει κ πολυ!Θα δώσεις ραντεβού στο κορίτσι; Απλά αν το κάνεις πρόσεχε.. σιγά σιγά.. ξέρεις γιατί..
Τώρα θες να το ; Εσένα εννοω....δν ξερω μαγκα μου, αυτο το "juice" κορμι δεν με ενθουσιαζει κ πολυ!
Αλλα εαν και, γιατι να προσεξω, τι παιζει?!?!!?
...λες να δοκιμασω ενα crash testΤώρα θες να το ; Εσένα εννοω
Με το μαλακο.. εχεις μεγαλο πουλί....λες να δοκιμασω ενα crash test
και πες μετα...ξερεις τι........λες να δοκιμασω ενα crash test
Τωρα να πεταχτω κ γω να πω.. Εχουμε στανταρ παστελιο για καταποση και σε καποιο σημειο να αναφερθει ο odin.. υποτιθεται οι μπου ειμαστε ολοι προικισμενοι..;Με το μαλακο.. εχεις μεγαλο πουλί.