You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κλεινουν το ΑΡΤ οι σταλινικοι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 107
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
nontas82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2018
- Like
- 2.600
- Πόντοι
- 456
παπατσωρης πριν χρονια ειχε στηλη στο γκαζετα οπου εδινε 3αδες και πρεπει να ειχε καμια 40αρια συνεχομενους κουβαδεςΤώρα που θα βλέπω τον Παπατσώρη να δίνει παιχνιδάκια στο 1,01 και να τρελαίνετε απ τη χαρά του.
Δεν ήξερα ότι ο καρατζαφυρερ είναι σταλινικός...
Οι φασιστες βλεπουν παντου φαντασματα, αορατες απειλες, Εβραιους, εξωγηινους, παγκοσμιες συνωμοσιες κλπ.
Αφου καταφεραν και εβγαλαν σταλινικο κομμα τον Συριζα, που κανει ο,τι και η ΝΔ , απλα βαζοντας τους δικους του ανθρωπους στον κρατικο μηχανισμο, η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.
τράβα παρά πέρα ρε ψυχακια!!! Ούτε τα κολαγονα ούτε οι επιστολές του Χριστού σε σώζουν!!!
Μαλλον κολαγονο πρεπει να βαλεις στον κωλο σου οταν ερθω να σε πηδηξω να ειναι φουσκωτος. Ναι ρε μαλακισμενο εγω ειμαι χριστιανος ορθοδοξος οχι γαμημενο αθεο συριζακι. Πηγαινε παιξε κανεναν τζογο ρε αρρωστακι και ασε τα πολιτικα. Μονο για τρολ και μπαχαλακης κανεις εδω μεσα σουργιελο.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
μη πηδάς πολύ ρε ψυχακια...κάνε 2 ώρες σχοινακι να σφιξουν τα μπουτακια σου! Και κόψε τις μαλακίες που παίρνεις από τον τηλεμπορα,τον πατριώτη χριστιανό...θα σου πέσει το πουλάκι...Μαλλον κολαγονο πρεπει να βαλεις στον κωλο σου οταν ερθω να σε πηδηξω να ειναι φουσκωτος. Ναι ρε μαλακισμενο εγω ειμαι χριστιανος ορθοδοξος οχι γαμημενο αθεο συριζακι. Πηγαινε παιξε κανεναν τζογο ρε αρρωστακι και ασε τα πολιτικα. Μονο για τρολ και μπαχαλακης κανεις εδω μεσα σουργιελο.
theioulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 3.425
Ρε καραγκιόζη εσυ τι κανείς τα Χριστούγέννα το Πάσχα, στη γιορτή σου....
Του αγίου βαλεντίνου και την μπλακ Φράιντέι...
Τράβα γαμήσου απο τον κώλο
Ωραία απάντηση έδωσε ο καλός και χρηστός Χριστιανός... Βρε χριστιανο-φασιστάκια τραβάτε σε κανα ευχέλαιο με το Μακαριστό και αφήστε εμάς με τα μπουμπούκια από τη Σοβιετία να κάνουμε παιχνίδι.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.213
- Πόντοι
- 6.515
να κλεισει το γελοιο καναλι
μυλωνακης παραδειση κλπ
τρασ στα ορια του σκαι
περιορισου εσυ να μαθαινεις τις ειδησεις απο ρεαλ νικολακη και πετρελαιαδες, απο τον μπαρμπα σωρος ερχονται γραμμενες, απλα στις διαβαζουν, καμμια φορα δεν αλλαζουν και τη σειρα
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 3.656
τυπε πηδάνε από κωλο οι χριστιανοί ορθόδοξοι???Μαλλον κολαγονο πρεπει να βαλεις στον κωλο σου οταν ερθω να σε πηδηξω να ειναι φουσκωτος. Ναι ρε μαλακισμενο εγω ειμαι χριστιανος ορθοδοξος οχι γαμημενο αθεο συριζακι. Πηγαινε παιξε κανεναν τζογο ρε αρρωστακι και ασε τα πολιτικα. Μονο για τρολ και μπαχαλακης κανεις εδω μεσα σουργιελο.
πολυ βλακας αυτος ο καρατζαφυρερ...τελειως βλακας...λαικιστης χωρις προηγουμενο και ηλιθιος στο επακρο......εκανε εκπομπη για το ριχαρδο και εβαλε γκαλοπ με το εξης ερωτημα...συμφωνειτε να επιστραφουν τα κατασχεθεντα κοσμηματα στους κατοχους των..ναι ή οχι?....ελεος
dinos34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 1.026
Ωραία απάντηση έδωσε ο καλός και χρηστός Χριστιανός... Βρε χριστιανο-φασιστάκια τραβάτε σε κανα ευχέλαιο με το Μακαριστό και αφήστε εμάς με τα μπουμπούκια από τη Σοβιετία να κάνουμε παιχνίδι.
Σου άρεσε γαμιολα? Σε αρέσει η χριστιανική πουτσα μου? Ελα παρε σειρά να τη βαλεις στο στομα σου να σε δώσω χριστιανικά χυσια στη μούρη
dinos34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 1.026
τυπε πηδάνε από κωλο οι χριστιανοί ορθόδοξοι???
Μόνο γυναίκες αρα μη χαίρεσαι
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 3.656
διακρίνεις κάπου χαρά στο ποστ η απλά είσαι τόσο μαλακας?Μόνο γυναίκες αρα μη χαίρεσαι