aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μενεις εκει κοντα;Τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου του.
Σου θίξαμε το πουλέν;
μενεις εκει κοντα;Τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου του.
Σου θίξαμε το πουλέν;
Ατυχές ρητό.Όμοιος ομοίω αεί πελάζει
μενεις εκει κοντα;
λακη δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα η μονη κυριακη που εχει ελπιδες να βγει το πρεζονι δημαρχος ειναι η συννεφιασμενηΔεν υπάρχει άλλος.
Το ερώτημα είναι αν θα βγεί την 1η κυριακή ή όχι ........
λακη δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα η μονη κυριακη που εχει ελπιδες να βγει το πρεζονι δημαρχος ειναι η συννεφιασμενη
τυπε παντως κριμα που δεν βαζει υποψηφιοτητα ο καραφλομασωνοςΔεν υπάρχει άλλος.
επειδη προφανως ειμαστε γειτονια εξηγησε μου την ιδιαιτεροτητα της λιοσιων που θα πρεπει να ξερει ενας υποψηφιος δημαρχος;Απο πάντα. Έχει κάνα βαθύτατο νόημα η ερώτηση που αδυνατώ να αντιληφθώ;
ας δουμε μηπως ειναι ποια.. ;)και ποιός θα βγεί αγορίνα ;;;;;;;
ας δουμε μηπως ειναι ποια.. ;)
επειδη προφανως ειμαστε γειτονια εξηγησε μου την ιδιαιτεροτητα της λιοσιων που θα πρεπει να ξερει ενας υποψηφιος δημαρχος;
Δεν υπάρχει άλλος.
επειδη προφανως ειμαστε γειτονια εξηγησε μου την ιδιαιτεροτητα της λιοσιων που θα πρεπει να ξερει ενας υποψηφιος δημαρχος;
ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ είναι εξαιρετικός απο πάσης απόψεως .....
ο κύριος Μιχαλος; Το λες τώρα!!ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ είναι εξαιρετικός απο πάσης απόψεως .....
Δεν υπαρχει περιπτωση να βγει.Ποιο πολλες ελπιδες εχει να βγει ο Φουφης αν βαλει υποψηφιοτητα,παραΔεν υπάρχει άλλος.
δεν περιμενα να το καταλαβειςΑτυχές ρητό.
Δεν υπαρχει περιπτωση να βγει.Ποιο πολλες ελπιδες εχει να βγει ο Φουφης αν βαλει υποψηφιοτητα,παρα
ο κασιδιαρης.
ο κύριος Μιχαλος; Το λες τώρα!!
Τι φράση ``γαμώ το μουνι του Μίχαλου`` την γνωρίζεις;
τωρα ειλικρινα,οτι ειμαι αναρχικος,απο που εχεις βγαλει το συμπερασμα; :SΡε μεγάλε, εσύ είσαι αναρχοάπλυτος των Εξαρχείων,
περιμένουμε από σένα κάτι άλλο νομίζεις ;;;;;