Νέα

Κλείδωμα θέματος: Διαγραφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lepando
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
το ειπα γιατι εγω δεν ξεκινησα τιποτα και ασχοληθηκα !!!ξαφνικα καποιος αρχισε να μου την λεει!!
πολυ δεν το ζαλισαμε το ζητημα.??και συ ρε φιλε οποιος στη λεει αμεσως να τσαντιστεις?/υπαρχει και μια λεξη που λεγεται ψυχραιμια αν την γνωριζεις...αν καθε φορα τα περνουμε στο κρανιο τοτε θα περασουμε την ζωη μας με λεξοτανιλ.συνελθε

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Περίμενα και εγώ την εξέλιξη με την παρτούζα και με είχε πιάσει και αϋπνία για το αν θα φύγει ο hrys/theofilos/petrospelekanos...

Τελικά έμεινε. Κρίμα γιατί είχα και μία αγωνία για το επόμενο Nickname του.

Μην εισαι προκλητικος φιλαρακι, να χαρεις. Και μη μιλας οταν δεν ξερεις τι παιζεται, σε παρακαλώ.

Επισκέπτης
Ηrys μολις ηρεμησαμε την φαση αυτην , ας ριξουμε λιγο τα πνευματα σε παρακαλω.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δεν προκάλεσα εγώ, η παρέμβασή μου ήταν ακριβώς στο πνεύμα που λες.

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Έλεος.
Από χτες άρχισε το νταραβέρι για την αποχώρηση του Γουωρ. Όχι μη φύγεις , όχι φύγε, πληγώθηκαν τα συναισθηματά μου μπλα μπλα... Διαγράψου ρε γουωρ και τελείωσε. Δεν κάνουμε thread για τη διαγραφή μας. Φαντάσου για κάθε μέλος που αποχορούσε να υπήρχε ένα thread. Οι συναισθηματισμοί σύννεφο για την αποχώρηση ενός μέλους από ένα site που το 95% των μελών δε γνωρίζονται προσωπικά παρά μόνο από το forum. ʼλλο μετά, ξαναγυρνάει και αρχίζει πάλι να πλακώνεται με έναν που μας το παίζει νονός της νύχτας. Δε λέω σε προκάλεσε αλλά πές του σεβαστή η γνώμη σου αλλά δεν τη δέχομαι μην τον προκαλείς και συ. Όλοι ασχολούνται με αυτό το thread που σε 2 μέρες μάζεψε 300+ πόστ. Αναζωπυρόνονται παλιές αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε mods, χρήστες και γίνετε μεγαλύτερο μπάχαλο.

Στα νέα ποστ βλέπεις μόνο οπαδικά θέματα,  πολιτικά και θέμετα με κόντρες μεταξύ χρηστών. Εν τω μεταξύ τα θέματα για γυναίκες και αγοραίο έρωτα η περιέχουν αντιπαραθέσεις και είναι στην τελευταία θέση  κάτω κάτω αριστερά η δεν υπάρχουν καθόλου. Δε λέω να μη συζητιούνται άλλα θέματα εκτός από αυτά της θεματολογίας του site αλλά πως είναι δυνατόν όλα σχεδόν να καταλήγουν σε προσωπικές κόντρες?

Αυτά και όχι δεν κάνω προσωπική επίθεση στον Γουώρ ούτε σε κανέναν.

Επισκέπτης
που σαι εσυ ρε σινεσπορακοοοοο . ξερεις οτι σου εχω συμπαθεια αλλα τωρα με γραφεις στα αρχιδια σου ε? αφου ηρεμησε το στορυ . αστο να  παει αστο . αστο ποναει αστο . aloha lemeeeeeeeeeeeee

OP
OP
L

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Έλεος.
Από χτες άρχισε το νταραβέρι για την αποχώρηση του Γουωρ. Όχι μη φύγεις , όχι φύγε, πληγώθηκαν τα συναισθηματά μου μπλα μπλα... Διαγράψου ρε γουωρ και τελείωσε. Δεν κάνουμε thread για τη διαγραφή μας

.
ΛΑΘΟΟΟΟΟΟΣ!!! Δες ςδω: :idiot:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
A ρε Νιο χάθηκε το thread μας και χάλασε το site.

Υ.Γ. : Ε όχι και σινεσποράκος όλα η Damian με pm μου τα λεγε :P  :P :P

Επισκέπτης
δεν ειναι ετσι φιλε μου αλλα σεβαστη η αποψη σου!!μερικα μελη εχουμε γινει φιλαρακια και βγαινουμε και εξω!!

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
LOL! Πο Πο ακόμα και σ ένα απλό thread σινεφίλ τι παρασκήνιο έπαιζε... :P

Stories

Νέο!

Stories